Słyszałem straszne historie o tych okolicach

Będę w święta na Sielcach

To nie ta część Mokotowa, żabciuremek pisze:Bergen, ja co prawda nie do końca jestem świadom gdzie sobie pomieszkuję, ale Wiśnia pare razy nocowała na ulicy i nic się jej nie stało. Obok widuję jakiegoś GTka, OBK, Forka i parę droższych aut więc chyba tak źle nie jest.
tzn. wiem, że to Mokotów
barbie pisze: Mokotów to jedna z najbardziej cywilizowanych....
A nie?Kruszyn pisze:barbie pisze: Mokotów to jedna z najbardziej cywilizowanych....
No to mnie teraz rozśmieszyłaś
barbie pisze: Za to w "Azji" bywa różnie![]()
No widzisz... może to kwestia przyjmowania "przyjezdnych"Kruszyn pisze:barbie pisze: Za to w "Azji" bywa różnie![]()
Mieszkam całe życie w Azji i nigdy nic się nie wydarzyło niebezpiecznego( no chyba ,że mały wraca wskazujący na spożycie)
Natomiast na Mokotowie parę razy miałem możliwość sprawdzić "dar przekonywania"
barbie pisze: No widzisz... może to kwestia przyjmowania "przyjezdnych"![]()
Albo napisz ,że była w Zonie i jest lekko skażona . Trzeba by tylko ją lekko czymś wysmarować by świeciła delikatnie w nocyKruszyn pisze: Bergen, nie martw się, w razie czego jak zginie to odkupisz srebrzankę
Wychowałam się w tej okolicy (na Dąbrowskiego). I dzieciaki były fajneArno pisze: Niepodleglosci, Odynća, Woronicza, Komarowa (od komarów, gdzie mieszkasz? Na Komarowej)
No w 80tych to już się wychowywałam. Prawie całych 80tychArno pisze:Poza tym ty się wychowałaś tam kilka pokolen później, małolato.
Ja mówię o latach 60-70tych ewentualnie 80tych.
hmm, coś w tym chyba jest ja trochę dalej sobie mieszkałem. W blokach. te okolice o których mówisz to wille z tego co pamiętam. I faktycznie pamiętam wille JaroszewiczaArno pisze: Ale uwaga, jest jeszcze Górne Ubowo:
Niepodleglosci, Odynća, Woronicza, Komarowa ( od komarów, gdzie mieszkasz? Na Komarowej)