A potem Fux opatentuje brązową fuzję i zostanie potentatem energetycznym ;)))Chloru pisze: a tylko Ty rozbijasz brązową maź na atomy...
r.
A potem Fux opatentuje brązową fuzję i zostanie potentatem energetycznym ;)))Chloru pisze: a tylko Ty rozbijasz brązową maź na atomy...
Grzesiek_67 pisze: Z psem się tydzień nie widziałem...a teraz leży obok mnie i łeb mi trzyma na kolanach. Może być coś piękniejszego ?
Konto usunięte pisze: Brudna kanapa?![]()
Szczególnie że to auto Twojej teściowejremek pisze:Jak przyjdzie pokwitowanie to już nie będzie śmiesznie![]()
dopóki nie ma w drodze wnuków, mam kartę przetargowąbarbie pisze:
Szczególnie że to auto Twojej teściowej![]()
![]()
gdzieś koło Mirkowa, na dwupasmówce.eMTi pisze: remek, a gdzie to dokładnie było?
To był Byków, Pociemkuremek pisze:gdzieś koło Mirkowa, na dwupasmówce.eMTi pisze: remek, a gdzie to dokładnie było?
Baficzka pisze: Pociemku![]()
daaawno daaawno teeemu... za rzekami, za mostamimały 5150 pisze:Baficzka pisze: Pociemku![]()
Co to za słowo? - bomba
Baficzka pisze:
daaawno daaawno teeemu... za rzekami, za mostami...
viewtopic.php?f=1&t=65&p=122293#p122293
![]()
wnioskuję więc, że to jeden z tych oznakowanych, których stoi kilka na tejże dwupasmówce?Baficzka pisze:To był Byków, Pociemkuremek pisze:gdzieś koło Mirkowa, na dwupasmówce.eMTi pisze: remek, a gdzie to dokładnie było?
remek pisze:
Wiedzieliście, że tyle rzek jest we WRO?![]()
zapewne tak, nie wiem, bo się zagadałem i mnie obudził flasz.eMTi pisze: wnioskuję więc, że to jeden z tych oznakowanych, których stoi kilka na tejże dwupasmówce?
rzeka była jedna, tylko, że 'spoko, znam drogę'eMTi pisze: rzek jak rzek, ale mostów mamy ponad 100![]()
...rzekł jadąc do Warszawy... i pojechał na Poznańremek pisze: 'spoko, znam drogę'![]()