Powitanie
Re: Powitanie
Wełniacz, witaj witaj w końcu zakup odpowiedni
oraz witam kolejnych nowych

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
24.11.09, 09:53
MAZI się nam zawiesił
26.11.09, 11:58MAZI pisze:![]()
27.11.09, 14:30MAZI pisze:![]()
04.12.09, 09:59MAZI pisze:![]()
08.12.09, 13:56MAZI pisze:![]()
MAZI pisze:![]()
MAZI się nam zawiesił

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
jarmaj, moim zdaniem ewoluuje. Po treści wypowiedzi trudno niestety wskazać, czy ewolucja idzie w dobrym kierunku.
Witamy nowych!!
A wybór plejadek jest jak najbardziej do pochwały
jarmaj, sam nie wiem, czy bardziej może niepokoić zawieszenie maziego, czy Twoje przeszukiwanie forum, żeby wszystkie cytaty wyłapać. Piasek na drodze się skończył, czy co?
to nie wstyd.. nie ważne czym jeździłeś, ważne, na co się przesiadaszkristekk pisze: Obecnie poruszam się Fiatem Punto II. Aż wstyd się przyznać, ale na moje usprawiedliwienie napiszę, że to nie mój wybór.

jarmaj, sam nie wiem, czy bardziej może niepokoić zawieszenie maziego, czy Twoje przeszukiwanie forum, żeby wszystkie cytaty wyłapać. Piasek na drodze się skończył, czy co?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Stawiam na to, że MAZI zostawił włączony komputer a królik sobie po nim kica i kica
Witam wszystkich nowo przybyłych
. Piszcie, wrzucajcie zdjęcia swoich samochoduff i bawcie się dobrze.

Witam wszystkich nowo przybyłych

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
... i jeszcze jest owocKruszyn pisze:So What! pisze: Wełniacz, witaj na Forumie. Tutaj są sami swoi![]()
Oraz ludzie z Krakowa

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150 pisze:
... i jeszcze jest owoc![]()
Fakt ,zapomniałem

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
owoc chyba utknął przy rozkręcaniu swojego STi, bo w ogłoszeniach nic nowego nie wystawiaKruszyn pisze:
Fakt ,zapomniałem![]()

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Trochę to jednak trwaremek pisze:
owoc chyba utknął przy rozkręcaniu swojego STi, bo w ogłoszeniach nic nowego nie wystawiaSwoją drogą dobry pomysł na sprzedaż auta, nikt nie marudzi
![]()

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Tak troche mam zawieche ostatnio ... niepowodzenia w przetargach... nie jest lekko... oby passa zła mineła wkoncu...

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Cześć Przemek, tu Wojtek. Też mam 12 latsagal25 pisze:witam jestem przemek mam 25 lat i chce kupic subaru;]

oj barbie, sagal25 ładnie się przywitał, a Ty już od razu z forumowymi docinkami, zanim ktoś klimat wyczuje
Witamy nowych!!

Witamy nowych!!
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Witam , nosze sie z zamiarem kupna imprezy WRX'a tak w granicy +/- 40tys , jezeli ktos z forum sprzedawalby swojego to prosze o wiadomosc na pw , z gory dzieki pozdrawiam