ee się nie przejmuj, ja ze wsi i jest mi z tym dobrze. a jak będzie ślisko to szydercy z auto union będą wąchać twoje spalinki.angerada pisze: ale ja wlasnie nic nie chce naklejac tylko zdrapac... no i co ze nakleje swinie jak te wiesniaki nie beda wiedzieli co to jest....
Subaru Justy- jak stuningowac wizualnie ??
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Subaru Justy- jak stuningowac wizualnie ??
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Kurna w tytę, no! Nagle wszystkie na wieśniaków pozują. A może jeszcze bawary sobie kupita, co?!inquiz pisze: ee się nie przejmuj, ja ze wsi
;)
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
WRC fan, naklejka na szybie "ALL WE'LL DRIVE" :) to już nie jest napęd na wszystkie koła tylko napęd na wszystkich w aucie 

Jakie pozują? Poważnie myślałem nad bawarą, ale żona wybrała odi.ky pisze: Kurna w tytę, no! Nagle wszystkie na wieśniaków pozują. A może jeszcze bawary sobie kupita, co?!

czarne jest piękne...
ky bo ja naprawdę ze wsi, a na dodatek nie mam z tego powodu żadnych kompleksów.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Alek, popraw te cytaty bo normalnie się obrażę 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Ja ze Szczytna tez na wioske sie przeprowadzilam, tylko ze to rezerwat i osada a nie wioska. I tez nie mam zadnych kopleksow jestem zadowlona... Przynajmniej pelno lasu do okola i policji nie ma :D Dzisiaj audi odbieram z warsztatu wiec subaru wepchne do garazu i niech stoi... Wieczory dlugie to teraz moge go rozbierac i kombinowac xD
AnGeL :)
burat, już poprawiłem, najmocniej Cię przepraszam - wyobrażam sobie, jak się poczułeś...

Zostaw to auto w spokojuangerada pisze:Nie swinki nie przykleje, mala lipa... a sluchajcie jak zdrapac napisy z samochodu ?? zeby lakieru nie podrapac bo ma stylu na klapie 1200 i to mnie zdradza co mam pod maska ;/

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
bo jest fajna Justynka i za chwile, jak spadnie śnieg, będzie kopała 20x droższe fury.angerada pisze: dlaczego ??
A jak Ci się tak bardzo nie podoba, to możemy ponegocjować cenę. Może się skusze

remek, angerada napisała ,że śnieg spadł i trzeba jeździć Audi a Justysię schować do garażu
chyba jednak jest to przypadek nie rokujący na przyszłość 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jak koleżanka się określi ,że chce sprzedać i za ile to można pomyśleć z "nowym rokiem ,nowym smokiem" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
Ty, ale my nie chcemy audi tylko Justysie.burat pisze: "nowym rokiem ,nowym smokiem"![]()

a myślałem ,że trzeba kogoś wynająć żeby to Audi znikło
sory nieporozumienie

http://www.savevid.com/video/subaru-jus ... o-4wd.html :)) ha :P nie sprzedam justysi jutro jade na zabawy w sniegu z justynka hihi
a co wy chcecie od audi ?? jezdze nia jak chce sie wyzyc, gume palic albo gdzies dalej musze jechac bo justysia wiecej jak 160 nie idzie ;/
angerada, sprecyzuj ,to ty na filmiku czy zobaczyłaś go i olśniło cię co posiadasz w garażu 

i tu mi koleżanka zaimponowała i zwracam honor bo myślałem , że mam do czynienia z "kapelusznikiem"angerada pisze: bo justysia wiecej jak 160 nie idzie

no ja nie wiedzialam, ze moja justynka tak potrafi... myslalam ze to zwykle padlo... a co myslales ze ile ona idzie ??
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
to jakie ta Dżastin ma dane techniczne. Ta na filmiku to śjakaś tjurbo?angerada pisze: http://www.savevid.com/video/subaru-jus ... o-4wd.html :)) ha :P nie sprzedam justysi jutro jade na zabawy w sniegu z justynka hihi
Hmmm... ja bym nie kupowała samochodu który mi się nie podoba
No... ewentualnie forestera

No... ewentualnie forestera

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
no justynka ma turbo nie wiedziales ?? haha jak sie fasoli najesz :P ma tylko naped na 4kola i sportowy bieg... a co pod maska nie pytaj haha
oj mamuska mi go kupila na 18 urodziny no
oj mamuska mi go kupila na 18 urodziny no
angerada, jesteś mało asertywna. Ja też chciałam córce na "18" kupić Justynkę. Ale mi powiedziała, ze mam się wypchać i że za tą kasę woli nowego laptopa
.
I sama kupiła sobie BMW
. Nawet fajne 

I sama kupiła sobie BMW

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,