mały, cytaty, które dałeś, mówią tylko o ewentualnym wypadzie... Ja też mam furę przygotowaną, też czytam ten wątek od dawna i co? I to, że tuż po przebąkiwaniu w stylu "a może sobie pojeździmy" następnymi postami jest jaranie się, jak to ekstra było 5h latać bokami... ale kto, gdzie jak, o której itp, to już było wiadome tylko nielicznym i to poza forum (nie licząc ew. PW)... I z tego powodu jest mi trochę przykro...

I jak już jesteśmy przy cytatach:
godzina? po 23 w piątek... No więc ponieważ mieszkam te kilkadziesiąt km od gór i jest u mnie 5 stopni, to skąd mam wiedzieć, co się dzieje wiadomo gdzie... Remek napisał, że śniegu nie ma, no to myślę - "lipa" i zastanawiam się, kiedy spadnie...remek pisze: szeson simowy rospoczentyyy. sniegu nie ma, ale sie dogrzewamy jakby nas miał zastac w nocy.
A tu nagle co? Jaki jest następny post na temat i o której?
sobota, po 16:
burat pisze: i poszło ,sezon można chyba będzie uznać za otwarty,ale więcej szczegółów pewnie będzie jak chłopaki powracają do domów i wkleją filmy i zdjęciadzięki wszystkim za miłe spotkano ,mam nadzieję ,że niedługo powtóreczka
![]()