Oprócz błękitnego nieba...paru rzeczy mi potrzeba...
Oprócz błękitnego nieba...paru rzeczy mi potrzeba...
Są takie chwile gdy człeka dobija brak...czasem jest to brak wzniosłych uczuć, przeżyć...a czasem czegoś przyziemnego. I gdy człekowi tak czegoś brak, to jak się podzieli tym z drugim człekiem to jest już mu mniej...brak.
Więc tak sobie pomyslałam, żeby się tu dzielić tym czego nam w danej chwili brak nawet jeśli to jest tylko:
-brak prąd
-brak zimnego piwa powodowany brakiem piwa i brakiem prądu w lodówce
-brak aspiryny gdy i piwa i prądu było aż nadto wieczór wcześniej
-brak bratniej duszy co poda krople do nosa, znaczy poda do ręki tylko te krople będą do nosa
-brak kogoś komu można powiedzieć że dzien był do bani bo szef, bo koleżanka z pracy, bo jełopów autobusie i Pani w księgarni...
-itp, itd i takie tam
to na początek..
Jestem Monia i brak mi dziś wanny z gorącą wodą i jednego, no dwóch dni wolnego...
Więc tak sobie pomyslałam, żeby się tu dzielić tym czego nam w danej chwili brak nawet jeśli to jest tylko:
-brak prąd
-brak zimnego piwa powodowany brakiem piwa i brakiem prądu w lodówce
-brak aspiryny gdy i piwa i prądu było aż nadto wieczór wcześniej
-brak bratniej duszy co poda krople do nosa, znaczy poda do ręki tylko te krople będą do nosa
-brak kogoś komu można powiedzieć że dzien był do bani bo szef, bo koleżanka z pracy, bo jełopów autobusie i Pani w księgarni...
-itp, itd i takie tam
to na początek..
Jestem Monia i brak mi dziś wanny z gorącą wodą i jednego, no dwóch dni wolnego...
Ostatnio zmieniony 14 gru 2009, o 23:24 przez Moniqa, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Oprócz błękitnego nieba...pary rzeczy mi potrzeba...
A zamiast piwa, nie masz czegoś innego?
Czekoladki, łiskacza, baileya, sobieskiego, ...
Czekoladki, łiskacza, baileya, sobieskiego, ...
Dolce far niente 

ale Moniqua nie chce cosia (rzeczy) tylko ktosia (osoby) i nitocosianitoktosia, czyli prądu.
spłaszczając okrutnie: bratniej duszy, która zaprosiłaby ją do domu z prądem i zaoferowała kąpiel. oraz użyczyła uszu na dłuższą chwilę.
Moniqua, niestety, jedyne co mogę zaoferować to wirtualny
głask
jutro pewnie będzie prąd.
spłaszczając okrutnie: bratniej duszy, która zaprosiłaby ją do domu z prądem i zaoferowała kąpiel. oraz użyczyła uszu na dłuższą chwilę.
Moniqua, niestety, jedyne co mogę zaoferować to wirtualny
głask
jutro pewnie będzie prąd.

Re: Oprócz błękitnego nieba...paru rzeczy mi potrzeba...
oj wyczuwam brak. niedobrze, oj niedobrze.
Praca w wymiarze podnadnormatywnym powoduje wielorakie braki w życiu zwykłym. Nie wiem czy ta cena nie jest za` wysoka czasem. Tu piszę nie konkretnie do Moniqi ale ogólnie.
Praca w wymiarze podnadnormatywnym powoduje wielorakie braki w życiu zwykłym. Nie wiem czy ta cena nie jest za` wysoka czasem. Tu piszę nie konkretnie do Moniqi ale ogólnie.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Arno, myslę, że to nie Monika z laptopa w lóżku do Ciebie pisze... 

Dolce far niente 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Monior, przybywaj ! Gorąca woda jest a i wannę trzeba umyć od środka ! 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Moniqa, namów Barbie i przyjedźcie
Mi brakuje snu, siedzę po 20h na dobe. W sumie to czasem tylko z rozpędu, bo i tak się bezproduktywnie gapię w 'neta'. A jak już coś robię, to 20x wolniej niż powinienem.
Jeszcze tylko troszkę, a później prawdziwy zapieprz

Mi brakuje snu, siedzę po 20h na dobe. W sumie to czasem tylko z rozpędu, bo i tak się bezproduktywnie gapię w 'neta'. A jak już coś robię, to 20x wolniej niż powinienem.
Jeszcze tylko troszkę, a później prawdziwy zapieprz

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
BaficzkaChloru pisze:Monior, przybywaj ! Gorąca woda jest a i wannę trzeba umyć od środka !

Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzu, mi brakuje, L U Z U mi potrzeba
, bo wku...a mnie już wszystko i pan w skodzie i pani w realu i Arti mnie wku...a, że on ma góry ośnieżone a ja nie 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

a ja tam mam wszystko czego potrzebuje 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
To to nie ten wątek
Polecam "Same dobre wiadomości"

Polecam "Same dobre wiadomości"

Czarownica prawdę Ci powie :D
mały 5150, przyjedz do mnie to Cie wyluzuję jak kaczkę
Wanny użyczę nawet prąd podłącze do niej od środka
Góry też będziesz widział jak przyjmiesz kropelki do nosa

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Na Ciebie to ja zawsze mogę liczyćKruszyn pisze:mały 5150, przyjedz do mnie to Cie wyluzuję jak kaczkęWanny użyczę nawet prąd podłącze do niej od środka
![]()

mały 5150 pisze: Na Ciebie to ja zawsze mogę liczyćPrzecież krzywdę byś mi puszku zrobił tym prądem w wannie - nie pomyślałeś?
Aaa, zapomniałem Ty po prostu nie myślisz
![]()
![]()
Myslę ,ze pobawilibyśmy się napięciem

Ja wiem, hebel w górę, hebel w dół żeby za szybko mnie nie wykończyć. Tyle to Yeti potrafiKruszyn pisze:mały 5150 pisze: Na Ciebie to ja zawsze mogę liczyćPrzecież krzywdę byś mi puszku zrobił tym prądem w wannie - nie pomyślałeś?
Aaa, zapomniałem Ty po prostu nie myślisz
![]()
![]()
Myslę ,ze pobawilibyśmy się napięciem

mały 5150 pisze: Ja wiem, hebel w górę, hebel w dół żeby za szybko mnie nie wykończyć. Tyle to Yeti potrafi![]()
No widać ,ze z fizyki pełny dostateczny był

Kruszyn, mały 5150, wasza milosc rozlewa sie na wszystkie won_tki

bardzo trafnie "spłaszczone", znaczy trafionedamaz pisze: spłaszczając okrutnie
fenk ju, fenk ju, fenk judamaz pisze: Moniqua, niestety, jedyne co mogę zaoferować to wirtualny głask
oj brak. Brak wolnego czasu, brak sił i chęci..ogólny brak. Ale może choć postawią mi pomnik z kleju i spinaczy biurowych?Arno pisze:oj wyczuwam brak. niedobrze, oj niedobrze.
Ty chlorello wredna, zołzowata..a potem powiesz mi "to jeszcze pozmywaj i okna umyj..no wiesz, jak już jesteśChloru pisze:Monior, przybywaj ! Gorąca woda jest a i wannę trzeba umyć od środka !

coś Ty jej zrobił, tej biednej dziewczynie że teraz trzeba ją namawiać?remek pisze:Moniqa, namów Barbie i przyjedźcie![]()

haaa.. a masz już opanowana technike zastygania do snu w bezruchu? z laptopem na kolanach i pełnym kubkiem herby obok na łóżku..po czym gdy się budzisz nad ranem..to wszystko jest tam gdzie było..i nic się nie wylało?remek pisze:W sumie to czasem tylko z rozpędu, bo i tak się bezproduktywnie gapię w 'neta'.

kolega..Konto usunięte pisze:BaficzkaPW

Przepis na luz:mały 5150 pisze:Luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzu, mi brakuje, L U Z U mi potrzeba
-Odnależć w siatexowym dresiku miejsce w ktorym mozna wyciagnąć na zewnątrz gumke trzymającą tenże siatexowy dresik na witkiej kibici.
-przegryźć, przeciąć lub udydolić przy pomocy średnioostrego narzędzia ww gumke
-starając się siłą woli utrzymać siatexowy dres na wspomnianej juz kibici powtarzać sobie..
"jestem luuuźny, luuuźny tak"

Już im zasugerowałem, że powinni zamieszkać razem.gregski pisze:Kruszyn, mały 5150, wasza milosc rozlewa sie na wszystkie won_tki![]()

czarne jest piękne...
tak?Kruszyn pisze: Myslę ,ze pobawilibyśmy się napięciem![]()
No ja chyba w zasadzie nie miałabym nic przeciwko - ja przyjadę później i odpocznęMoniqa pisze:Ty chlorello wredna, zołzowata..a potem powiesz mi "to jeszcze pozmywaj i okna umyj..no wiesz, jak już jesteśChloru pisze:Monior, przybywaj ! Gorąca woda jest a i wannę trzeba umyć od środka !![]()

ano - i to dobry kolegaMoniqa pisze:kolega..Konto usunięte pisze:BaficzkaPW

Life's too short to get upset.

noo... tak...Baficzka pisze:ano - i to dobry kolega
tylko czyj.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Baficzka pisze: No ja chyba w zasadzie nie miałabym nic przeciwko - ja przyjadę później i odpocznę
Zapomniałaś o wyniesieniu śmieci, odkurzaniu i ogarnięciu balkonu przed kolejnym sezonem imprezowym

damaz, może być i kolega Baśki byle jej sprzątać pomógł bo z tą nogą to mało efektywna jest. Za to efektowna jak zawsze

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
mały 5150 pisze: Arti mnie wku...a, że on ma góry ośnieżone a ja nie![]()
Ja Ci dam Maly ośnieżone

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Na letnich oponkach jeżdżę to jest wesołoliwit pisze:mały 5150 pisze: Arti mnie wku...a, że on ma góry ośnieżone a ja nie![]()
Ja Ci dam Maly ośnieżoneChciałeś? Masz. Całe drogi. I jak Ci teraz z tym śniegiem ?
![]()