esilon pisze: zachowanie odległości nie jest wymagane przy sytuowaniu miejsc postojowych miedzy liniami rozgraniczającymi ulicę
Ano właśnie, a ja parkuję na takim właśnie parkingu i w dodatku do najbliższych okien jest ponad 10m

esilon pisze: zachowanie odległości nie jest wymagane przy sytuowaniu miejsc postojowych miedzy liniami rozgraniczającymi ulicę
rrosiak pisze: do najnbliższych okien jest ponad 10m
Wyrazy współczuciaGrzegorz pisze: likwidują mi firmę w przyszłym roku :(
I trudno się właścicielowi dziwić, niestety.Grzegorz pisze: chodzi o przeniesienie produkcji na Ukrainę, gdzie stawka kosztowa jest bezkonkurencyjna.
.......i tego sie trzymaj. A wiśnia, jak to kobieta może ma kaprycho. Ja bym zaczął od kwiatów.remek pisze: jest coś dobrego
O to się właśnie rozchodzieMTi pisze: a potem po zakupie wolnego ssaka w lecie byś klął, że po co Ci na asfalcie ten AWD i znowu tęskinił za Clio Sport![]()
To trza dwa kupić. Odpada problem za zmianą opon.WRC fan pisze:O to się właśnie rozchodzieMTi pisze: a potem po zakupie wolnego ssaka w lecie byś klął, że po co Ci na asfalcie ten AWD i znowu tęskinił za Clio Sport![]()
Ale już mi lepiej