Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Nie. Szukalem go...
i musialem nastepnie podrzucic to, z czym się omsknęło...

Dolce far niente 

A ja z pracy wracałam jedyne 2 godziny 50 minut 

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Luiza, przyjm wyrazy - u mnie odrobinę lepiej bo odrobinę mniej drogi - nic tylko się pochlastać tępą żyletką.
no to akurat tempo anihilacji byłoby adekwatne do stania w korku... cały czas wykorzystanymichal pisze: nic tylko się pochlastać tępą żyletką.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Dziwna ta Warszawa.
Małe miasteczka rulezzzz
Poza tym, u nas w górach (
) nawet kapelusznicy w Skodach
jako-tako umieją jeździć po białym
Nie licząc tego pana, który dziś na zablokowanych kołach usiłował mi staranować Yarka, ale to wyjątek, potwierdzający regułę
Małe miasteczka rulezzzz

Nie licząc tego pana, który dziś na zablokowanych kołach usiłował mi staranować Yarka, ale to wyjątek, potwierdzający regułę

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
u nas w górach niestety dużo ciotek drogowych. I stłuczek też dużo.WiS pisze: Poza tym, u nas w górach () nawet kapelusznicy w Skodach
jako-tako umieją jeździć po białym
![]()
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bo nasze góry są (prawie) najstarsze w Europie, nie to co te Wasze - nasi kapelusznicy mieli czas się wytrenowaćremek pisze: u nas w górach niestety

Spoko, jutro przesiadam się do metra. Aby do lata.michal pisze:Luiza, przyjm wyrazy - u mnie odrobinę lepiej bo odrobinę mniej drogi - nic tylko się pochlastać tępą żyletką.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
w Waw powinno być dozwolone jeżdżenie po chodnikach. Jak popatrzę na ludzkość ruszającą ze świateł czasami, to właśnie chodnikami bym ich łykał. I te wszystkie korki wytworzone przez upośledzonych właścicieli dróg oraz ludzi, którym powinno się zabierać prawko.
Dzizas, drugi dzień auta nie mam i już obrażam ludzi
Dzizas, drugi dzień auta nie mam i już obrażam ludzi

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Pocieszę Was, że dzisiaj z pracy wracałem ok 30 minut.*
*Z tego ok. 20 minut zabawy Forkiem na śniegu
*Z tego ok. 20 minut zabawy Forkiem na śniegu

piękny dzień, że taki zasypany i że nie jeżdżę do/z roboty w godzinach, kiedy są korki... Tylko jakoś teraz droga do domu ma więcej zakrętów... I jakoś dalej ten dom jest

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
a ja poszedłem do sklepu. Nogami. Nie powiem, przyjemne
ale najlepszy jest ten no, snieg jak skrzypi pod butami

ale najlepszy jest ten no, snieg jak skrzypi pod butami

So What!, no bo ty tak "szybko" bo biuro nasz na parterze a schodziłeś z pierwszego piętra 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Bosch, jak bardzo Ją kocham w takie noce! Nawet jeśli właśnie drugi raz w ciągu doby Ją zatankowałem...
... to najpierw by się kampania w mediach przydala, jak upłynnić ruch.remek pisze: Jak popatrzę na ludzkość ruszającą ze świateł czasami
Do szału doprowadzają mnie debile, ktorzy zatrzymuja się 50cm od mojego tylnego zderzaka. Jeżeli ma CB, to jest z mety obsobaczony. Wczoraj takiego jednego w IFI-e, skąd ona jeszcze na drogach się wzięła

O kalekich instruktorach nauki jazdy nie wspomnę!
Dolce far niente 

-
robanio007
- 2 gwiazdki
- Auto: Niebieski Robur
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Łiiii tam, dziś to już nie taka rewelacja jak wczoraj, ta sama droga do pracy tylko wynik gorszy 40min. 

...oleewam to,lubie te robote.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Wszystko się wydałoKruszyn pisze: So What!, no bo ty tak "szybko" bo biuro nasz na parterze a schodziłeś z pierwszego piętra![]()

A ile powinien?FUX pisze: Do szału doprowadzają mnie debile, ktorzy zatrzymuja się 50cm od mojego tylnego zderzaka
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
"tam", to jest b. dobry pomysł. ale "z powrotem", to będziesz musiała najpierw do tego metra wsiąść. a taka wiotka, filigranowa i w ogóle, osóbka będzie musiała się w tym celu zdrowo napędzić najpierw.liwit pisze: Spoko, jutro przesiadam się do metra. Aby do lata.

damaz, liwit wsiada do metra na końcu świata. Zarówno w jedną, jak i w drugą stronę.
czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
aaaa... to co innego.vibowit pisze:damaz, liwit wsiada do metra na końcu świata. Zarówno w jedną, jak i w drugą stronę.
w takim razie liwit, musi być bardzo oczytana.

Zostawienie 2-3m chroni mi tylny zderzak a innemu przedni.ky pisze:A ile powinien?FUX pisze: Do szału doprowadzają mnie debile, ktorzy zatrzymuja się 50cm od mojego tylnego zderzaka
r.
Przy takich dystansach mozna ruszać w tym samym momencie, kiedy zapala sie zielone światło bez ryzyka, że komuś się władujesz w kufer.
Niestety u nas najczęściej obserwowane zjawisko to: pierwszy rusza, drugi, wciska sprzęgło, trzeci konczy malować oko, czwarty szuka biegu, itd.
Zobacz, jak np. ludzie w Niemczech zatrzymują sie pod światłami i ruszają...
Różnica znaczna i przepustowość także.
Dolce far niente 

FUX, 3 metry ?
Przecież przez to też się korki robią, marnujesz miejsce. Ja staram się nie zostawiać odstępu większego niż metr i nie mam problemu z płynnym ruszaniem.