Auto gaśnie na niskich obrotach- Forester 2004
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: Auto gaśnie na niskich obrotach- Forester 2004
TOMEKZ Ja regulowałem zawory u Sylwka w Prusach koło Krakowa(Jeżeli będziesz chciał podam Ci namiary) i zapłaciłem 2200zł wraz z wymianą częsciowo rozrządu(Pasek i napinacz zmieniłem wcześniej przy przebiegu 100tys)miałem dokładnie takie same objawy jak Ty w moim forku 2,0 turbo z 1998r.Jak był zimny to nie chciał się wkręcić na obroty,silnik gasł,był dużo słabszy i szarpał na wolnych obrotach zarówno na paliwie jak i gazie.Okazało się ze wprawie nie było już luzów na zaworach.Przy przebiegu 100tys sprawdzałem luzy było oki,założyłem gaz u kolegi Jako(pozdrawiam) i od tamtej pory przejechałem kolejne 50tys.Z gazem nie miałem żadnych problemów po za tym że muszę poświęcić dzień i żeby jechać na przegląd do Wawy z Krakowa.Luzy zaworowe zostały wyregulowane i wszystko jest w porządku,nie ma już nierównych obrotów,wkręca się bez problemów,sprawdzałem go na autostradzie Katowickiej i poszedł 235,silnik nie był w żaden sposób tuningowany,więc jak na 12letni samochód chyba ok.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
maniek173 pisze: założyłem gaz u kolegi Jako(pozdrawiam) i od tamtej pory przejechałem kolejne 50tys.Z gazem nie miałem żadnych problemów
O i to jest dobrze napisane, bo z życia

Powiem inaczej, gdyby nie Robert sensowność montowania i używania instalacji LPG w Subarynkach byłaby bliska zeru. Raz, że ogarnia, dwa - jego podejście do klienta mogłoby być wzorem dla ASO i całego "nieASOwego" otoczenia. Ten Gość dysponuje najwyższym poziomowo CRMem wśród znanych mi organizacji

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- tadaoando
- 3 gwiazdki
- Auto: SFXT MY14+SI RS MY10
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Grzesiek_67 racja, swieta racja sam to na wlasnej skorze odczulem jak ROBERT (JAKO)traktuje klienta ...nawet 4turbo mogloby sie ze swoja lekko rozdeta fama duzo od kolegi nauczyc.
a z uwagi ze to pierwszy post w tym roku zycze kolega i kolezanka najlepszego, a sobie udanej rgulacji/regeneracji zaworow w moim forku 2,5xt (termin u p.Jarka zaklepany).
tomasz p.
a z uwagi ze to pierwszy post w tym roku zycze kolega i kolezanka najlepszego, a sobie udanej rgulacji/regeneracji zaworow w moim forku 2,5xt (termin u p.Jarka zaklepany).
tomasz p.
(K) GRILL wersja STI/ CROSS/ SPORT ten w kratke, zderzak tez przytule !!!