http://www.piraci-drogowi.pl/index.php?strona=entries
link znaleziony na forum evo.org.pl
To może założymy taki serwis z ciotami drogowymi?remek pisze:OMG jakiś zniewieściały kapelusznik się nudzi
jestem za! jak znajdę parę chwil poszukam czegoś co się nada do takiego serwisu. Stop ciotom!jarmaj pisze: To może założymy taki serwis z ciotami drogowymi?![]()
Poważna infrastruktura-pokaźny klaster, duży SAN i backup na bibliotekę taśmową z kilkoma napędami LTO... to od strony bebechów do tego jakieś duże wyjście na świat.Kruszyn pisze: a jaki serwer by to pomieścił![]()
kajot pisze:klaster (...) SAN (...) LTO
nie, to ksywki znanych piratów drogowychjarmaj pisze:
Czy to przypadkiem nie jest obraźliwe?
Ale to chyba z Seata?! Widać po czipieVirus12 pisze: przez dym się musi przedzierać
Tasior_Miedziak pisze:Wszakże nasz sposób ujeżdżania pojazdów to specyficzna forma pojmowania terminu "swobody obywatelskie"Coś jak szlachcic na zagrodzie, równy wojewodzie.
Niestety nie - albo nie tylko.michal pisze:prędkości prędkościami, ale żółwie ruszanie i żółwie dojeżdżanie oraz jazda typu stealth czyli zanik kierunków to jest dopiero dramat i nasza narodowa specyfika.
Tu sie zgadzam w calej rozciaglosci. Gdzies musi istniec przeciwwaga dla sterroryzowanych spoleczenstw typu Szwecja, Finlandia czy Norwegia, ktore sa w zasadzie panstwami opresyjnymi dla wlasnych obywateli. Inna sprawa, ze ci obywatele z wypranymi mozgami sami sie na to zgadzaja. Wcale sie nie dziwie, ze te kraje maja wysoki wskaznik samobojstw. Nidobor swiatla w sezonie zimowym bynajmniej tego nie usprawiedliwia. To jest jak zywcem wyjete z powiesci Kafki. Poprawnosc posunieta do granic absurdu i przytlaczajaca swiadomosc wszechobecnosci systemu, ktory karze za najdrobniejsze przewinienia.jarmaj pisze: A ja bym powiedział, że jeszcze jako nieliczni w europie zachowaliśmy przy tym trochę zdrowego rozsądku i nie dajemy sobie wyprać mózgów przez państwa policyjne ze swoimi kuriozalnymi przepisami i ograniczeniami prędkości. Słowem czasem jeszcze jeździmy normalnie.
Jakie reklamy? Ja widzę tylko napis "Reklama", jednak AdBlock czyni cuda :)gregski pisze:kasa z reklam sama do kieszeni leci
Tasior_Miedziak pisze: Ja sie absolutnie nie widze w razie wymuszonej emigracji w takich krainach powszechnej szczesliwosci. Zyly bym sobie podcial bardzo szybko. Brak drobnych szalenstw na codzien doprowadzilby mnie do calkowitego szalenstwa.
Tasior_Miedziak pisze: Czasami jak slysze wizje naszych politykow i przed oczami staje mi widmo emigracji to zaczynam sie zastanawiac nad tym gdzie moglbym sie wyniesc.