Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
Ja jestem do dyspozycji przez caly nadchodzacy tydzien, oczywiscie wieczor/noc. Wysle Ci na PW moj numer, bedziemy sie ugadywac. Proponowalem inny OS Arti'emu ale odpowiednie miejsca do zabezpiecznia TEJ trasy tez mam. Termosy i parking dla wiekszej ilosci gosci tez sie znajdzie. Mysle, ze latwiej bedzie Ci skrzyknac chlopakow z Bielawy/Swidnicy i okolic niz mi, wiec ugadujcie pare osob a ja Was ugoszcze 

Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
@lbert, nadchodzący tydzien, przynajmniej dla mnie odpada. Jadę na święta we wtorek/środę.
Dzięki serdeczne za wspaniałe spotkanie.Kilometry po ślizkim bezcenne,atmosferka fantastyczna,wspaniałe towarzystwo, aby tak dalej.
Najlepszy komentarz był w domu ,,tato, dotknięcie barierki iscie w rajdowym stylu
" Zadowolenie dzieciaków BEZCENNE.Pozdrawiamy jeszcze raz i nastepnego spotkania 

Najlepszy komentarz był w domu ,,tato, dotknięcie barierki iscie w rajdowym stylu

a co tak mało zdjęć tyle było cykania, a tylko Żemol wstawił swoje 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

nie mogłem sobie tego odmówić żeby tu to wkleić ,autor ten sam co poprzednio ,ciekawe kto to i czy jest na forum oraz czyja to furka

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hehe Ciekawe, który to Wolak ? Pewnie ten na sankach

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
No ładnie ładnie ! Na następny wypad piszę się również, do kogoś do autka, bo ... jak to Remek mówi **** ośką nie będę jechał :D Może jeszcze aparacik pożyczy to coś pocykam bo mój sprzęt padł :)
Co Ty na to ?
Co Ty na to ?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
Co boją się ? Eee tam już prawy u Ciebie zaliczyłem w zeszłym roku i nie było źle :)
barbie, jak widzisz u mnie atrakcji wiele więc ja cię zabiorę 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Forumowicz Kluska z kropki zmontował filmik z wypadu:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=1s6vFH8M_x4
Uwaga, filmik 18+ (końcówka).
Link: http://www.youtube.com/watch?v=1s6vFH8M_x4
Uwaga, filmik 18+ (końcówka).

metrówki zostawili na zime w rowie bydlaki
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
sidor, szacun za opanowanie... Krótkie jedno podsumowanie sytuacji bez panikowania, słowotoku i przerzucania 2 ton mięcha 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
Krótko i treściwie podsumował stan faktyczny sytuacji.eMTi pisze: sidor, szacun za opanowanie... Krótkie jedno podsumowanie sytuacji bez panikowania, słowotoku i przerzucania 2 ton mięcha

- Arti
- 6 gwiazdek
Strzelec nagrywał, jutro wezmę od niego materiał, poskładam i wrzuce na yt.cyqan pisze: Kto ma jakiegoś onboard'a kolibra? Podobno jest grubo
cyqan, a Ty nie masz jakiś fotek?

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubione posty: 4 razy
Niestety nie miałem aparatu, a kamery nie poskładałem jeszcze po ubiegłorocznych kamionkachArti pisze: cyqan, a Ty nie masz jakiś fotek?

Przez dwa ostatnie wieczory zrobilem prawie 300 km OeS'owych. Pojedzdzawka wczoraj to byl HIT sezonu- w 30 minut spadlo 5-10 cm swiezego sniegu !! Wyszedlem z domu
22.22 wrocilem 2.22 taki 

Life is a Joke !
@lbert, a gdzieś upalał? mi się kiedyś trasa na Zieleniec podobała jeden kierunek, bandy od odśnieżarek z wirnikiem i kupa zakrętów 

Może zrobić kiedyś jakieś wyjazdowe upalanie. Kolega mam nadzieję nie przestraszy się i zaprosi do siebie kilka "spokojnych" aut. Trasa na Zieleniec jest ok.
to przy okazji na narty można skoczyć :)
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
No z albertem zakulisowe rozmowy dawno już prowadziliśmy.
Teraz tylko nasz znak-sygnał i ruszamy na podbój Kotliny Kłodzkiej pod przywództwem @lberta.
Ale ten pomysł ze spaniem w tamtych okolicach, poznawaniem nowych tras, pojeżdzeniem na nartach i delikatnym alkoholizowaniem się w zacnym gronie baaaaardzo mi się podoba!
no to jak, kiedy?
PS. @lbert, dałbyś radę ogarnąc spanie na miejscu dla ekipy? W sensie zarezerwowania noclegu? Może masz kogoś znajomego tam albo możesz polecić jakąś metę?

Ale ten pomysł ze spaniem w tamtych okolicach, poznawaniem nowych tras, pojeżdzeniem na nartach i delikatnym alkoholizowaniem się w zacnym gronie baaaaardzo mi się podoba!

no to jak, kiedy?
PS. @lbert, dałbyś radę ogarnąc spanie na miejscu dla ekipy? W sensie zarezerwowania noclegu? Może masz kogoś znajomego tam albo możesz polecić jakąś metę?