jak zobaczyłeś pewno w odpowiednim wątku mi się prawie udałoPiter 35 pisze: wpaść
Powitanie
Re: Powitanie
Piter 35, uważaj na słowa

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Piter 35, to teraz się pochwal, co sobie przywiozłeśPiter 35 pisze: Z alpejskim pozdrowieniemWitam . Pewnie tęskniliście za moimi neonami
Jak miło być u siebie![]()
Nie ja ale mam dostać wyniki mailem. Myślę, że jutro dostanę - będę przynajmniej monitować w tej sprawie. A propo burzum, masz jakieś filmiki z lotniska? Coś tam wyszło?Ty spisywales wyniki czasowki z soboty ?
Pozdrawiam
slabo :(
ale cos jest, glownie przelot pkociala na prostej - cicho, potem wiii, pssst, wiiiii, pssst, wrum wrum wrum, wiiiii, pssst.
zdjec troszke wiecej.
nie robmy OT.
pozdrawiam,
Piotr
ale cos jest, glownie przelot pkociala na prostej - cicho, potem wiii, pssst, wiiiii, pssst, wrum wrum wrum, wiiiii, pssst.
zdjec troszke wiecej.
nie robmy OT.
pozdrawiam,
Piotr
Ach Dido, z urlopiku to przywiozłem wspaniałe wspomnieniaDido pisze: Piter 35, to teraz się pochwal, co sobie przywiozłeś
Lepiej będzie powiedzieć
Ale to w odpowiednim czasie
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
a ja powiem, a ja powiem!!! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Airbusami będziesz teraz handlować?Piter 35 pisze: Lepiej będzie powiedziećczym tam pojechałem
![]()
![]()
eMTi, ćśśśśśśś . Zrobię zdjątka i będzie odpowiedni wątek 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: Zrobię zdjątka i będzie odpowiedni wątek
a jaki będzie tytuł , "Moja skoda neonowa ' ?
E nieremek pisze: Airbusami będziesz teraz handlować?
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
esik_az_eso
- 0 gwiazdek
- Auto: mondeo mk1 1.8 kombi
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
dobra to i ja sobie nabiję posta 
witam Was serdecznie, mam nadzieję, że wraz z grupą Warszawską uda się Wam opowiedzieć coś o foresterze na którego bardzo chciałbym się przesiąść. nie mogę znaleźć kategorii nasze autka, żeby indywidualnie pytać i prosić:-) widziałem już w podpisie że jest jedno S-turbo zielone a na filmikach z youtuba z których dowiedziałem się że istnieje to forum widzę bordowego WExxxxx
chodzi oczywiście o pierwsze,pierwsze autko-forestera, żeby się zastanowić czy 2.0 czy 2.0 Turbo, jaka jest różnica w eksploatacji i takie,
mam teraz mondeo 11 lat w rodzinie i potworek skarbonką się staje, acz daje radę
jak się odnajdę w tym "porządku" to będę pytał,
na mondeoklubpolska.pl to już 4 lata będą więc doświadczenie forumowe jest,
serdeczności,
dominik
witam Was serdecznie, mam nadzieję, że wraz z grupą Warszawską uda się Wam opowiedzieć coś o foresterze na którego bardzo chciałbym się przesiąść. nie mogę znaleźć kategorii nasze autka, żeby indywidualnie pytać i prosić:-) widziałem już w podpisie że jest jedno S-turbo zielone a na filmikach z youtuba z których dowiedziałem się że istnieje to forum widzę bordowego WExxxxx
chodzi oczywiście o pierwsze,pierwsze autko-forestera, żeby się zastanowić czy 2.0 czy 2.0 Turbo, jaka jest różnica w eksploatacji i takie,
mam teraz mondeo 11 lat w rodzinie i potworek skarbonką się staje, acz daje radę
jak się odnajdę w tym "porządku" to będę pytał,
na mondeoklubpolska.pl to już 4 lata będą więc doświadczenie forumowe jest,
serdeczności,
dominik
dominik
Obawiam się, że możesz mieć nawyki, które na tym forum będą mocno przeszkadzać.esik_az_eso pisze:na mondeoklubpolska.pl to już 4 lata będą więc doświadczenie forumowe jest,
Witam.
czarne jest piękne...
-
esik_az_eso
- 0 gwiazdek
ojojoj-to rozwińvibowit pisze:Obawiam się, że możesz mieć nawyki, które na tym forum będą mocno przeszkadzać.esik_az_eso pisze:na mondeoklubpolska.pl to już 4 lata będą więc doświadczenie forumowe jest,![]()
Witam.
dominik
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esik_az_eso pisze: ojojoj-to rozwiń
No choćby pierwszy przykład z brzegu. U nas wszędzie są "Pogaduchy". A i w dziale technicznym zdarza się pisać o dupie Maryni i butach z węża
że o zupach nie wspomnę , po prostu wolność rządzi 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Witaj.
O naszych autkach piszemy w dziale "Nasze Subaru".
Dla zmyłki, wcale nie tylko o Subaru
O naszych autkach piszemy w dziale "Nasze Subaru".
Dla zmyłki, wcale nie tylko o Subaru
Czarownica prawdę Ci powie :D
-
esik_az_eso
- 0 gwiazdek
widzę właśnie swoisty "burdel"
to poinstruujcie chciałbym dowiedzieć się o subaru forestera, tego pierwszego-pierwszego, popytać o różnice między 2.0 z Turbo i bez dowiedzieć się jakie są koszta utrzymania, czy to się psuje czy niezapytać kogoś z wawy czy byłby tak miły żeby pokazać swoje autko to gdzie ja mam pytać o to.
kurna szukałem opcji szukaj to znaleźć nie mogę, a na nasze samochody kurna tak potegowane, że nie mogę znaleźć, szukałem pierwszego forestera takiego bordo z szyberdachem i felgami z imprezy, na tablicach WE ale znaleźć nie mogę.
jak Wy się w tym odnajdujecie
to poinstruujcie chciałbym dowiedzieć się o subaru forestera, tego pierwszego-pierwszego, popytać o różnice między 2.0 z Turbo i bez dowiedzieć się jakie są koszta utrzymania, czy to się psuje czy niezapytać kogoś z wawy czy byłby tak miły żeby pokazać swoje autko to gdzie ja mam pytać o to.
kurna szukałem opcji szukaj to znaleźć nie mogę, a na nasze samochody kurna tak potegowane, że nie mogę znaleźć, szukałem pierwszego forestera takiego bordo z szyberdachem i felgami z imprezy, na tablicach WE ale znaleźć nie mogę.
jak Wy się w tym odnajdujecie
dominik
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
esik_az_eso pisze: kurna szukałem opcji szukaj to znaleźć nie mogę
Lewy, górny róg strony.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
NIe odnajdujemy.esik_az_eso pisze:jak Wy się w tym odnajdujecie
Dlatego każdy pisze gdzie popadnie
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
esik_az_eso pisze: widzę właśnie swoisty "burdel"![]()
Musisz się przyzwyczaić
-
esik_az_eso
- 0 gwiazdek
O! Pierwszy z Wawy się napatoczył, będę musiał PW napisać
dziękuję za te opinie
dziękuję za te opinie
dominik