na 424 zł

bzidkie ludzie z policji je wystawili

Piter 35 pisze: Wskoczą Ci na konto
Piter 35 pisze: Ostatnio znajomemu to się zdarzyło gdy spóźnił się 10 dni .
esilon pisze: gdyby nie "Uwaga pirat " kompletnie bym się pogubił![]()
mi wskakiwali na konto od 04.2008Piter 35 pisze:Wskoczą Ci na konto
dwa miesiące temu dostałem kwitek, po jakimś roku. Byłem wtedy mocno pochłonięty robotą i dalej zapomniałem. Zabrali sobie z pensji + parę groszy odsetek. Nic strasznego, a jaki lans w kadrach. Bad boy bad boyesilon pisze:
za pare (naście) dni zwłoki ? nie straszdzisiaj zasiliłem kase wojewody
ta Panie z kadr jak wchodzili mi na pensje w robocie strasznie były zawsze zdyganeremek pisze:dwa miesiące temu dostałem kwitek, po jakimś roku. Byłem wtedy mocno pochłonięty robotą i dalej zapomniałem. Zabrali sobie z pensji + parę groszy odsetek. Nic strasznego, a jaki lans w kadrach. Bad boy bad boyesilon pisze:
za pare (naście) dni zwłoki ? nie straszdzisiaj zasiliłem kase wojewody
bo się konta nie podaje byle komuKonto usunięte pisze: teraz sie wycwanili na konto wchodzą omijając kadry i kasę we fabryce
niestety mamremek pisze:bo się konta nie podaje byle komuKonto usunięte pisze: teraz sie wycwanili na konto wchodzą omijając kadry i kasę we fabrycechyba, że masz działalnośc
Hehe, dobre pytaniej33mbo pisze:ale co, była jakaś szansa, że się przedawnią? czy co masz mu za złe?
Konto usunięte pisze: Mnie się kiedyś przedawnił mandat 500zł.
esilon pisze: nie wierze że aż tak złamałes przepisy![]()
![]()
Tasior_Miedziak pisze: Tu sie zgadzam w calej rozciaglosci. Gdzies musi istniec przeciwwaga dla sterroryzowanych spoleczenstw typu Szwecja, Finlandia czy Norwegia, ktore sa w zasadzie panstwami opresyjnymi dla wlasnych obywateli. Inna sprawa, ze ci obywatele z wypranymi mozgami sami sie na to zgadzaja. Wcale sie nie dziwie, ze te kraje maja wysoki wskaznik samobojstw. Nidobor swiatla w sezonie zimowym bynajmniej tego nie usprawiedliwia. To jest jak zywcem wyjete z powiesci Kafki. Poprawnosc posunieta do granic absurdu i przytlaczajaca swiadomosc wszechobecnosci systemu, ktory karze za najdrobniejsze przewinienia.
Jesteś pewien, że to nie mentalność?waldi8848 pisze: scandinavian brain wash festival 24/7 od lat 20 zeszlego wieku,
i czasem bezwaldi8848 pisze: a w polsce wszyscy zyjemy "w bulu i nadzieji".
waldi8848 pisze: muzgow