Problem się zacznie, gdy któryś postanowi wyciągać nie tylko bez proszenia, ale nawet wbrew protestom - jak ci harcerze od przeprowadzania staruszekesilon pisze: traktorzyści to faktycznie uczynni, toyoty, hondy wyciągaja bez proszenia się

Problem się zacznie, gdy któryś postanowi wyciągać nie tylko bez proszenia, ale nawet wbrew protestom - jak ci harcerze od przeprowadzania staruszekesilon pisze: traktorzyści to faktycznie uczynni, toyoty, hondy wyciągaja bez proszenia się
uśmiech dziecka jest bezcennyWitek pisze:Ja bym tutaj bardzo chciał podziękować użytkownikowi Bartholowi, dzięki któremu mam możliwość obejrzenia pewnego filmu. Wreszcie coś pozytywnego w beznadziejnym dniu.
Taaaaaaaaa, ładnieKonto usunięte pisze: Tylko sza, nie mówcie Piterowi, że hondzia się ciut obłociła
ON to był niemniej zworowany niż Tymały 5150 pisze:A ja to chciałem bardzo podziękować IM za to, że mnie (lekko zworowanego) odstawili pod sam domek
Nawet nie pamiętam czy podziękowałemco oczywiście niniejszym czynię - ukłony.
nic takiego sobie nie przypominambarbie pisze: ON to był niemniej zworowany niż Ty![]()
Wracałem akurat od Scyzoryków i podjechałem do Witka bo sprawę miałem i byłem dosłownie pół godziny .eMTi pisze: Piter 35, mendo Ty jedna.... we wro byłeś i nic nie powiedziałeś?
I tak to jest na Naszym Forum człowiek gdzieś podjedzie w Polskę od razu jest się z kim spotkaćFUX pisze: Ooo. Zadzwoń, kiedy będziesz nastepnym razem, to może się gdzieś nawybierzemy...
Ja też dziękuję chłopaki. Chociaż nie wiem o co chodzi oczywiścieremek pisze:Chlorowi i Kruszynowi za prawdziwe mission impossible. Tylko nie wypijcie, czytałem skład![]()
no właśnie to LOVE już Ci się włączać zaczęło...Chloru pisze: CHEMLOVE PRODUKTY![]()