Zima w górach 2009
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Zima w górach 2009
Jak pisal Arti, rozmowy, deklaracje i zaproszenia juz byly czekam na Wasz ruch.krzysiek pisze: Kolega mam nadzieję nie przestraszy się i zaprosi do siebie kilka "spokojnych" aut
Mysle, ze da sie zalatwic. Podesle jakies propozycje.Arti pisze: dałbyś radę ogarnąc spanie na miejscu dla ekipy? W sensie zarezerwowania noclegu? Może masz kogoś znajomego tam albo możesz polecić jakąś metę?
Life is a Joke !
jak sobie przypominam to jedna myśl mi przeszła przez głowę " nie to nie możliwe nie na początku sezonu zimowego"eMTi pisze: sidor, szacun za opanowanie... Krótkie jedno podsumowanie sytuacji bez panikowania, słowotoku i przerzucania 2 ton mięcha![]()
@lbert, czekam na info w Zieleńcu chyba więcej śniegu

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hmm to ja widze ze w 1 dzień swiąt nie wysiedze w domu to nach Breslał przydało by sie pojechac a potem dalej... 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
a po co ci na Breslał ,tam tak samo jak w Śtolnicy ,w góry odrazu tylko pogoda się trochę skiepściła 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Tragedia temperatura na zewnątrz zaczyna być niepokojąca. Powstrzymać globalne ocieplenie jestem zdecydowanie za epoką lodowcową . 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
lukwol, może "Pojutrze" się poprawilukwol pisze:Tragedia temperatura na zewnątrz zaczyna być niepokojąca. Powstrzymać globalne ocieplenie jestem zdecydowanie za epoką lodowcową .

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
we wro wszystko płynie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
W Kotlinie do poludnia tragedia - slonce i na plusie ale....
przed chwila, przez pare minut padal "suchy snieg" ... wieczorem znowu moze byc ciekawie.
przed chwila, przez pare minut padal "suchy snieg" ... wieczorem znowu moze byc ciekawie.
Life is a Joke !
żeby się tylko lipy nie narobiło i lodowisko z tego wszystkiego wyjdzie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Jezdzilem wczoraj 2 h w nocy - tragedia. Albo wyslizgane za pomoca plugo-piaskarek albo przez przemieszczajacych sie narciarzyburat pisze: żeby się tylko lipy nie narobiło i lodowisko z tego wszystkiego wyjdzie

Ojj, kusilo mnie dzisiaj, tak chociaz jedna strona po sniegu...remek pisze: Trochę białego jest na chodnikach

Life is a Joke !
@lbert, wtedy tylko to co Wolak miał na felgach ostatnio

jestes pewien, ze koliberek mial sottozero??
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, czepiasz się szczegółów ,podobne miał

"prawie" robi różnicę
Poza tym nie ważne, jakie miał, a jak z nich korzytał.. A korzystał grubo 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ale trzeba wspomnieć, że tych metalowych elementów ma już w tej oponie baaaardzo mało. A model opony z tego co widziałem to michelin G51.

Czyli takie jak mojeArti pisze: michelin G51

Life is a Joke !
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
A w Warszawie tez wszystko płynie 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Ee tam, prawdziwe "HARDKORY" lataja odcinki "dojazdowe" po asfalcie. Tylko ze:lukwol pisze: tak tak tylko że po asfalcie się nie polata
a) strasznie nosi na zakretach - to akurat in plus
b) jest mega glosno - mozna obudzic "misiaczków"
c) istnieje ryzyko pozarowe

Life is a Joke !
@lbert pisze: Ee tam, prawdziwe "HARDKORY" lataja odcinki "dojazdowe" po asfalcie. Tylko ze:
a) strasznie nosi na zakretach - to akurat in plus
b) jest mega glosno - mozna obudzic "misiaczków"
c) istnieje ryzyko pozarowe
Problem nie polega na noszeniu, głośności,
ale na zużywalności i niestety na misiaczkach.

Wiec potrzeba białego i wszyscy będą szczęśliwi pozdrowionka i wesołych.
wesołych koliberku Tobie i innym forumowiczom też!! 

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Arti u mnie pod choinką mikołaj zostawił jakieś amory 
Wiesz coś o tym ?

Wiesz coś o tym ?

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...