Ahahha prawie proste tylko najpierw odpal silnik. Przypomniała mi się sytuacja jak zatrzasnąłem na parkingu kluczyki w hondzie podczas odśnieżania(auto wcześniejk odpaliłem). Naokoło cisza oprócz radiowozu-myśle podejde żeby chociaż nie było że sie włamuje. Patrze a to kolega z technikum. ZApytałem czy ma jakieś klucze może coś dopasuje-dał mi cały pęk ale nic z tego. Po chwili podszedł i mówi że może odegniemy ramkę razem z szybą później odciągniemy skobel. Oznajmiłem muu że wszystko fajnie ale honda nie ma skobla na górze tylko po środku tapicerki. Więc on na to.... najpierw odegniemy, a póxniej będziemy się zastanawiaćminimus pisze:Ja bym odpalił silnik, poczekał az się zagrzeje i wtedy dał ogrzewanie na maxa. Ale tak na full.
Jak się ogrzeje od środka powinno puścic.
Proste.
Pozdrawiam
P.S. ew. go wstaw do garażu
jak odmrozić zamki?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Re: jak odmrozić zamki?
Farelkę wstawić :) Takie niby webasto :) Ja podłączyłem pod programator i ok 5.30 się włącza i grzeje do temp 20 stopni w środku:) Wsiadam do ciepłego samochodu, szyby odmrożone piękna sprawa :)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
minimus pisze:Ja bym odpalił silnik, poczekał az się zagrzeje i wtedy dał ogrzewanie na maxa. Ale tak na full.
Jak się ogrzeje od środka powinno puścic.
Proste.
Pozdrawiam
P.S. ew. go wstaw do garażu
mcx pisze: Farelkę wstawić :) (...) w środku:)
Nożesz Ty, Remek - czemuś od razu na to nie wpadł...?
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Remek musisz się pomodlić do swojego voodoo 40 i w zameczek go! 
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
zatrzasnąłem kiedyś kluczyki w punciaku a zapasu nie było. włamywacz ze mnie kiepski więc zajęło mi to ze 40 minut zanim się do środka dostałem. tylne szyby na korby więc tą w której mechanizm okazał się słabszy udało mu się trochę w dół opuścić. jak miałem już odrobinę szpary pomiędzy szybą i ramką to wtedy cierpliwości trochę i miałem 2 cm przestrzeni w którą włożyłem 2metrową poziomicę alu i przeciwległe drzwi się gładko otwarły.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
Nubiry niestety SSE (syćkie syby elektrycne)inquiz pisze: tylne szyby na korby
O! Wymyśliłem nowego trójliterowca dla marketoidów
WiS, na nubirach się nie znam ale pomysł szybko opatentuj.
najśmieszniejsze jest to że parkuję obok komendy, przez kilkadziesiąt minut włamywałem się do auta, mijały mnie partole konne i piesze i nikt się nie zainteresował co robię. nie ma to jak poczucie bezpieczeństwa.Konto usunięte pisze: włamywacz
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
inquiz, zapewne uznali, że musisz być informatorem przynajmniej samego zastępcy komendanta, skoro tak bezczelnie kroisz, w biały dzień, pod ich nosem 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
kurna głupia pipa ze mnieWiS pisze:
Nożesz Ty, Remek - czemuś od razu na to nie wpadł...?
Proste.
remek, zlawetuj go i zawieź na najbliższy parking podziemny. Wiem - genialne. Nie dziękuj 
- WiS
- 6 gwiazdek
To nie jest takie nierealne, mocna wyciągarka wtarga osobówkę nawet stojącą na ręcznym i na biegu...Alek pisze: zlawetuj go
...do Wrocławia albo do Pragi?Alek pisze: zawieź na najbliższy parking podziemny.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
WiS. To są Góry Sowie, wiesz ile tu bunkrów?WiS pisze: ...do Wrocławia albo do Pragi?![]()
Ręczny nie działa, więc będzie tylko połowa oporuWiS pisze:To nie jest takie nierealne, mocna wyciągarka wtarga osobówkę nawet stojącą na ręcznym i na biegu...Alek pisze: zlawetuj go
Jest jeszcze Wałbrzych, tam może mają jakiś garażWiS pisze:...do Wrocławia albo do Pragi?Alek pisze: zawieź na najbliższy parking podziemny.![]()
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
jestem ponad te zaczepki. Wystarczy, że mamy prawdziwą zimę a nie jakąś klęskę żywiołową. 
a do pracy mam 3 minuty, slajdami to z pół godziny.
a do pracy mam 3 minuty, slajdami to z pół godziny.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no i po kłopocie. +4 zameczki chodzą jak nigdy, takie nasmarowane tymi cholerstwami co tam nawciskałem tydzień temu
i to nie dobrze teraz, bo nie wiem czym na święta jechać - łącznie to będzie ponad 1.1kkm, a WRX mi kompletnie nie jest potrzebny.
i to nie dobrze teraz, bo nie wiem czym na święta jechać - łącznie to będzie ponad 1.1kkm, a WRX mi kompletnie nie jest potrzebny.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
jarmaj pisze:Poczekać trochę.remek pisze: A może ktoś ma inny pomysł?
Ponoć ma sie ocieplić do świąt.![]()
remek pisze:bardzo cenna uwagazawsze tu tak jest?
![]()
Minęło 5 dni.....
No iiiii?remek pisze:no i po kłopocie. +4 zameczki chodzą jak nigdy
Zła rada była?
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
mogę wziąć jak niepotrzebnie podjazd zagraca, może jakieś części się przydadzą.remek pisze: WRX mi kompletnie nie jest potrzebny.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
So What! byłem pierwszy w kolejce.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
To może ja się Nią, tą Wiśnią zaopiekuję?
Mam już doświadczenie w rozmawianiu, głaskaniu i całowaniu Subaraków w intercooler. Mogę też okryć kocykiem jak będzie trzeba.
Nikt nie zrozumie kobiety, tak jak inna kobieta
Mam już doświadczenie w rozmawianiu, głaskaniu i całowaniu Subaraków w intercooler. Mogę też okryć kocykiem jak będzie trzeba.
Nikt nie zrozumie kobiety, tak jak inna kobieta
Czarownica prawdę Ci powie :D
I właśnie dlatego nie mogę się doczekać aż przyjedzie i będę mogła się przez kilka dni nią polansować na mieściezofija pisze:Nikt nie zrozumie kobiety, tak jak inna kobieta
Mam, ale ileż można. Cała wieś mnie już w nim widziała, teraz trzeba pokazać drugie. Wprowadzić element chaosu