rrosiak pisze: ale Kutno brało udział w kształtowaniu osobowości
Zdradzasz nam genezę abstynencji ?

rrosiak pisze: ale Kutno brało udział w kształtowaniu osobowości
Chloru pisze: Zdradzasz nam genezę abstynencji ?
rrosiak pisze: Kutno było w tej kwestii obojętne, bo w wieku 15 lat przeniosłem się do Zduńskiej Woli
rrosiak pisze: gdzie pojęcie abstynencji nie było znane
rrosiak pisze: To Warszawa miała na mnie zły wpływ
Chloru pisze:
rrosiak napisał(a):To Warszawa miała na mnie zły wpływ
Kruyszyyyyyynnnnnn.......![]()
Co ma Bór do drągówKruszyn pisze: nie zabieraj broń Borze drągów
rrosiak pisze: Są nawet wiersze i piosenki o Kutnie
Arno pisze: Moze cos trzeba ustawic?
Chodzi Ci o to, że obraz jest taki jakby wygładzony, bez wyraźnego ziarna filmowego i filmy kinowe wyglądają jak telenowele, z dziwną płynnością odtwarzania? Bo jeśli tak, to winę ponosi technologia Samsunga 100Hz Motion Plus - ja to u mojego taty wyłączyłem w cholerę, bo też mnie to denerwowało i wreszcie filmy zaczęły wglądać jak filmy...Arno pisze: Czy we wszystkich led/lcd tak to wyglada jakby sie filmy kinowe ogladalo robione tania kamera?
To w końcu Ty dostałeś ten prezent od Żony, eee tzn. Gwiazdora, czy sam sobie kupiłeś???Arno pisze: bo inaczej mialbym przerabane
Dwa powody są:Arno pisze:Prezent dla malzonki pod choinke do sypilani telewizor samsung jakis LED cos tam.
Ja sie pytam dlaczego wszystko wyglada jak z taniej kamery, odswiezanie(?) jakies niezbyut czeste czy co? Czy we wszystkich led/lcd tak to wyglada jakby sie filmy kinowe ogladalo robione tania kamera? Bo nie wiem czy przez okno to wywalic, czy jechac do korei i fabryke wysadzic...
Moze cos trzeba ustawic?
nie ma problemu, służę pomocą. Głupia ta funkcja... niby płynność poprawia, a wszystko wygląda jak demówka telewizora... gładziudka jak teatr telewizji lub sitcom..Arno pisze: Bardzo dziekuje, bo inaczej mialbym przerabane
Bilex pisze: reszta zawsze będzie paździerzowa bo nie ma telewizorów HD, które by dobrze się downgrade'owały do PALowskiego sygnału...
O to to właśnie - upscaling, downgrading - człowiek się gubi...eMTi pisze: A to nie chodzi chyba raczej o upscaling sygnału SD to HD ready?
nie wiem akurat jaki model, ale prawda jest taka, że te tanie tv mają strasznie badziewny obraz na kanałach SD... I właśnie na tych kanałach b. dobrze wychodzi różnica między tańszym a droższym tv...Bilex pisze: Testowałem przedtem 52" Sharpa Full Hd
esilon pisze: niby cos bym zjadł ale juz kurde nie mogę