Bardzo przepraszam.
Wasz geriawit.
PS. W tajemnicy wam powiem, że po powrocie do domu (dziś się zasiedziałem w robocie i wróciłem o 20:30 - ach te sekretarki), na prawdę czekało na mnie piwo, czipsy, a na deser rogaliki z serem.

Liwit chce Cię podtuczyć najwyraźniej. Sprytnievibowit pisze: na prawdę czekało na mnie piwo, czipsy, a na deser rogaliki z serem.![]()
![]()
vibowit pisze: PS. W tajemnicy wam powiem, że po powrocie do domu (dziś się zasiedziałem w robocie i wróciłem o 20:30 - ach te sekretarki), na prawdę czekało na mnie piwo, czipsy, a na deser rogaliki z serem.![]()
![]()
i tuning golfa...Doxa pisze: vibowit, jak nic musisz jutro zostawić na stole w kuchni kilka stówek... na buty, albo torebkę
sie dobijam przeciez na skype.barbie pisze: Nieślubny mężu, włącz proszę skajpa
żony Ci sie pomyliłyremek pisze:sie dobijam przeciez na skype.barbie pisze: Nieślubny mężu, włącz proszę skajpa
no co Ty to kolega byl, mi sie nigdy nie mylabarbie pisze: żony Ci sie pomyliły
No bo już sie martwiłam że Ginko Biloba potrzebna...remek pisze:no co Ty to kolega byl, mi sie nigdy nie mylabarbie pisze: żony Ci sie pomyliły
To znaczy, że ślubny ma włączone, czy Cię nie interesuje dziś? :Pbarbie pisze:Nieślubny mężu, włącz proszę skajpa
devlin pisze: Ano. Coraz więcej pań pojawia się na forum, ale nie takich, które zapisały się tu ze względu na miłość do Subaru, czy innych pojazdów kojarzonych z trzema paskami i czapką z daszkiem. Chodzi o nasze żony, konkubiny, ba, nawet kochanki.
Więc pomysł jest taki, drogie panie: ilekroć będziecie potrzebować czegoś od swych mężczyzn, piszcie tutaj - z dokładnym opisem czasu i miejsca, żeby im nie umknęło. A panowie będą odwiedzać ten wątek nie rzadziej, niż co 15 minut.