Święty spokójremek pisze: ps oraz za święty spokój

Święty spokójremek pisze: ps oraz za święty spokój
Już wróciłam, przecież mu tego Specjala przyniosłam. Ja jestem nie tylko piękna, ale i mądramały 5150 pisze:Święty spokójremek pisze: ps oraz za święty spokójpoczekaj aż wróci i to przeczyta - Ty będziesz miał dostęp do forum moderowany
mały, święty spokój ze sprzątaniem na pare dnimały 5150 pisze: remek napisał(a):ps oraz za święty spokój
Święty spokójpoczekaj aż wróci i to przeczyta - Ty będziesz miał dostęp do forum moderowany
![]()
michal pisze: za trzy specjale sprzątasz chałupę, zmywasz i pierzesz?![]()
Nie pojechałbyś odwiedzić Chlora, zanim ja przyjadę?remek pisze: za 4 i paczkę fajek
tani robot domowy![]()
Baficzka pisze:michal pisze: za trzy specjale sprzątasz chałupę, zmywasz i pierzesz?
Nie pojechałbyś odwiedzić Chlora, zanim ja przyjadę?remek pisze: za 4 i paczkę fajek
tani robot domowy![]()
![]()
Ale Ty skarbie pamiętasz, że w lodówce od dawna czeka specjal na Ciebie?michal pisze:za trzy specjale sprzątasz chałupę, zmywasz i pierzesz?
remek pisze: BTW nie opyla sie. Teraz mam 5 piw, pojade z nimi do Chlora i wypijemy te i jego. Czyli u niego za darmo robie, bo nie będzie miał czym zapłacić. Żeby znowu mieć 5 piw musiałbym jechać do Kruszyna. Czyli dwie chałupy za darmo.![]()
Kruszyn pisze: No to Chlor już pojechałeś po swoją lubą Poimprezujecie to przed sylwkiem nie zdążysz wpaść do wrocka
...'wypalił'?Chloru pisze:Kruszyn pisze: No to Chlor już pojechałeś po swoją lubą Poimprezujecie to przed sylwkiem nie zdążysz wpaść do wrocka
I cały misterny plan....
Baficzka pisze: ...'wypalił'?Obrazek
jeszcze im nie mówiłeś że teraz to Ci to..lotto?remek pisze:ledwo pare dni w wawce siedze a już tyle robotychyba puszcze faxa do firmy
remek a może coś takiego:remek pisze:Jeszcze trochę i wyklepię sobie z puszek lekki body-kit do Wiśni
Ja też chcę, ja teżMoniqa pisze: 1- podpinam się o pytanie o okna
2- prasowanie też?
Koniecznie. W samymMoniqa pisze: w fartuszku?
wiedziałem że o czymś zapomniałem a pracy jest sporo, remek wrzuć cennik i zostań pomarańczowy.WiS pisze: piwnicę sprzątnąć
mamy prawików na forum, jakiś SOKiK może rozstrzygnie. No i to dla dobra ogólnego więc ostatecznie SN powoła się na "sprawiedliwość społeczną".barbie pisze: remek ma umowę zwaną lojalką i zakaz konkurencji
No dobra, rezygnuję z tej koncepcji z fartuszkiembarbie pisze: ma umowę zwaną lojalką i zakaz konkurencji
Do imigracji też by wartało... W końcu kangurzofija pisze: zgłoszę to do PIP'u
Zofija!! Co się wyzywaszzofija pisze: Chyba zgłoszę to do PIP'u![]()