hehe.. OeSy oglądane z balkony?j33mbo pisze: Tąpadła
Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Pada pada śnieg :D ulice białe :)
A odnośnie chrzczonego paliwa to jak widać w drodze na Jodłownik takowego nie spotkacie :D
A odnośnie chrzczonego paliwa to jak widać w drodze na Jodłownik takowego nie spotkacie :D
Mroowa, aż żem się z wyra poderwał i do okna poleciałem i .....
trochę napadało ale już nie pada i do rana pewnie czarno będzie 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
pa-da śnieg, pa-da śnieg, wszędzie biało jest
tylko, że chyba jest na plusie 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Ktos cos wie jakis zabłąkany sie znalazł i pojechał zbadac teren co by w piatek lub w weekned polatac tu i tam?? 
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Jedyny zbłąkany tutaj to jesteś Ty.MAZI pisze: Ktos cos wie jakis zabłąkany sie znalazł i pojechał zbadac teren co by w piatek lub w weekned polatac tu i tam??

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
W związku z tym, że przez noc zabieliło się na dworze pojechałem na mały rekonesans. Niestety śniegu za mało, miejscami prześwituje asfalt a miejscami jest lód. Słowem: lipa. Przejechałem kilka razy nawrót co by nacieszyć się nową nawierzchnią ale po chwili dokopałem się do asfaltu. Prognoza jest za to bardzo obiecująca.
Link: http://www.youtube.com/watch?v=TduKidw7gQk
Link: http://www.youtube.com/watch?v=TduKidw7gQk

- MAZI
- 5 gwiazdek
To juz wiem jak jest...
To sie teraz ciesze ze jade do Wrocka
To sie teraz ciesze ze jade do Wrocka
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Pozdrowienia z Gumpowego Grajdołka (sprzed Gumpowego komputera
)

Gump dodaje mi zza pleców, że dzisiejsza herbata w schronisku smakowała jak najlepsze francuskie wino
Link: http://www.youtube.com/watch?v=BTUl5g0E8FQ

Gump dodaje mi zza pleców, że dzisiejsza herbata w schronisku smakowała jak najlepsze francuskie wino
Link: http://www.youtube.com/watch?v=BTUl5g0E8FQ
kurde Bergen, gdzie wyście wlazli... wszędzi ponoć spłynęło, a tam Antarktyda....
Pozdrów Gumpa
U mnie 15cm śniegu. Sa fajne miejsca do jazdy, zwłaszcza terenowej... 
Dolce far niente 
Jechałem dziś Waw-Ktw-Waw - środkowa część trasy można powiedzieć nawet lekki hardkor - zadymka i leży sporo. Za to w Ktw wiosna.
we wro na bocznych drogach podlodzone mocno.. W nocy padała przymarzająca mżawka, potem dowaliło trochę śniegu i trzeba uważać, żeby lecąc bokiem nie dowalać za dużo gazu, bo wystarcza go tylko troszkę 
- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
no właśnie pierw mżawka i przymarzło, a teraz... pada śnieg w DDZ więc... jaki nowy rok taki cały rok :D hehe Zima do grudnia :D
- MAZI
- 5 gwiazdek
Jak tam na Szwarcwaldzie jakies opaday?? 
- Bocheck
- 1 gwiazdka
- Auto: Jeszcze nie Subaru- Służ. Fiorino 1.4 13'
Po mojej stronie góry jest bardzo pozytywnie: pada od ok 18 dość intensywnie i główne drogi są białe.
godzina 22,05 nadal pada temperatura -5 
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
we wro można latać bokami nawet na niektórych głównych drogach.. 
sypie cały czas , nie dużo ale zawsze no i mrozek trzyma tak ,że jest nadzieja. Jak będę miał dziś trochę czasu to zrobię rekonesans 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Widzę, że sie kroii jakiś upał :)
Czekam na info
Czekam na info
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- MAZI
- 5 gwiazdek
Tiaa ja wczoraj nie pogardziłem placykiem ale az mi sie ciepło robi jak Arti przyniesie news z Szwarcwaldu jak cos...
Z pod kołderki z fervexem i RUBAROMA pozdr .MAZI
Czekamy na info!!
Z pod kołderki z fervexem i RUBAROMA pozdr .MAZI
Czekamy na info!!
- Bocheck
- 1 gwiazdka
- Auto: Jeszcze nie Subaru- Służ. Fiorino 1.4 13'
Jak echo po górskich szczytach niesie to coś się na Szwarcwaldzie chyba odbywa...