Subaru XT 700zł albo złom
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Subaru XT 700zł albo złom
Witam zakładam nowy temeat ponieważ do konca tygodnia auto będzie zezłomowane.Jeśli ktoś jest zainteresowany cena 700zł http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=5&t=3271 (tu znajdują sie fotki) Pozdrawiam
Re: Subaru XT 700zł albo złom
szkoda jak bym miał jakieś wolne bilety narodowego banku polskiego , to z radością bym uchronił takiego białego kruka 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

wiem o tym ale jak tak policzyć tu nie dużo tam nie dużo i już się robi dużo
a ty ile dostaniesz za niego na złomie ??

a ty ile dostaniesz za niego na złomie ??

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Niewiele mniej dostane,tarcze hamulcowe były niedawno wymieniane tak jak pompa paliwa i pare rzeczy jeszcze które wymienił poprzedni właściciel stare częsci posiada oczywiście.
Ale wiem że ten model jest rzadko spotykany i nawet się dziwię że nikt go nie chcę za taką cene więcej niejeden maluch kosztuje 

uwierz mi ,że te minusy co tu wypisałeś są dla mnie jak najbardziej na plus , ja bym bardzo chciał np. Saaba 96 , jeszcze dwusuwa , tak ,że to "stare" i "rzadko" spotykane to tylko in plus , ale nie da się pewnych rzeczy przeskoczyć i niestety strasznie mi szkoda ,ze go złomujesz
a czemu ty go nie robisz? czemu chcesz się pozbyć??

a czemu ty go nie robisz? czemu chcesz się pozbyć??

Jeszcze go nie zezłomowałem
Jestem młodym kierowcą i jeszcze jestem uczniem technikum(brak funduszy)Widze że trzeba poprostu o to auto zadbać a ja nie mam ani garażu i pieniązków też nie mam,i jeszcze ubezpieczenie się konczy

Największa wada to 2WD, a tego się nie da naprawić.
Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
Ktoś mi już proponował przerobienie na 4WD z Warszawy chciał też kupić ale w kwietniu 

Jeszcze jedno mnie zniechęciło ponieważ rozrusznik był kupowany w Bendiksie w rzeszowie i od początku były z nim problemy i teraz żeby się przejechać to trzeba na pych
ale nie zawsze ponieważ czasami pali normalnie 

Sprobuj zapodac temat moze jeszcze na kropce - moze sie jakis pasjonat znajdzie, co chcialby to odrestaurowac.
Jacek "AMI" Rudowski
forum.subaru.pl - co by nie mowic, tam sporo osob zaglada, troche wiecej niz tutaj.
Jacek "AMI" Rudowski