no dobra , ja tam mogę uznać że Mopsik jest Abarthem, skoro tak jest napisane w dowodzie rejestracyjnym to trudno
PIEEERWSZYYYYY
Re: PIEEERWSZYYYYY
kurde, w sumie to strach sobie kupić inne auto niż subaru
no dobra , ja tam mogę uznać że Mopsik jest Abarthem, skoro tak jest napisane w dowodzie rejestracyjnym to trudno
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Witek
- 6 gwiazdek
- Auto: A500 @ Piotruś II
- Polubił: 20 razy
- Polubione posty: 15 razy
O! Widzę, że wysyp chamów tu nadal w pełni.
Przynajmniej niektóre rzeczy nigdy się nie zmieniają...
Jak kupisz wolnossącą imprezę lanosa to też Cię zjedzą. Tu sami fanatycy, którzy nie zauważyli, że subaru byłyby bardzo fajne... gdyby porównywać je z autami z lat 80tych. Klapki na oczach, zazdrość itp. nie przejmuj się i sprzedawaj Forka i kupuj coś porządnego!
esilon pisze: kurde, w sumie to strach sobie kupić inne auto niż subaru![]()
Jak kupisz wolnossącą imprezę lanosa to też Cię zjedzą. Tu sami fanatycy, którzy nie zauważyli, że subaru byłyby bardzo fajne... gdyby porównywać je z autami z lat 80tych. Klapki na oczach, zazdrość itp. nie przejmuj się i sprzedawaj Forka i kupuj coś porządnego!
Witek pisze: Klapki na oczach
Witek, ale Abarth jest dla mnie za mały
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
To Lancięesilon pisze: Abarth jest dla mnie za mały
PS. Mam nadzieję, że tutejsi zadymiarze do tego etapu, żeby się dźgać, jeszcze nie doszli?
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/ ... rowca.html
WiS pisze: To Lancię
fuj, prosze Cię przestań
esilon, Alfa ?? 
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
Oj Wituś, Wituś...
To nie ja wybrałam ten samochód gejowskim pojazdem roku, tylko pingwiny. Nic na to nie poradzimy ani ja, ani Ty
Ja owszem wierzę w subaru, ale sama mam czarny ciągnik, bo... bo tak. Jak chcesz to sobie z niego łacha pociągnij. Może być lajtowo, może być hardkorowo, górnolotnie, albo nawet po chamsku, byleby było śmiesznie
Nie czuj się też jakoś szczególnie wyróżniony - to auto nie jest jedynym z którego robimy sobie żarty. Ale jeżeli nie zauważyłeś, to to są żarty, bo fajnie jest się czasem pośmiać (z czegoś, z kogoś). Najgorzej jak taki ktoś bierze to za bardzo do siebie.
I generalnie to wyluzuj - nowy rok się zaczął
To nie ja wybrałam ten samochód gejowskim pojazdem roku, tylko pingwiny. Nic na to nie poradzimy ani ja, ani Ty
Ja owszem wierzę w subaru, ale sama mam czarny ciągnik, bo... bo tak. Jak chcesz to sobie z niego łacha pociągnij. Może być lajtowo, może być hardkorowo, górnolotnie, albo nawet po chamsku, byleby było śmiesznie
Nie czuj się też jakoś szczególnie wyróżniony - to auto nie jest jedynym z którego robimy sobie żarty. Ale jeżeli nie zauważyłeś, to to są żarty, bo fajnie jest się czasem pośmiać (z czegoś, z kogoś). Najgorzej jak taki ktoś bierze to za bardzo do siebie.
I generalnie to wyluzuj - nowy rok się zaczął
Czarownica prawdę Ci powie :D
- WiS
- 6 gwiazdek
Nie, misiubisiu lańcierburat pisze: esilon, Alfa ??
Potwierdzam, obejrzałem koło Kadzielni przy okazji badania MiTo.esilon pisze: fuj
WiS, misiek blisko lanci
rozumiem ,że stara delta evo i lanścier evo
rozumiem ,że stara delta evo i lanścier evo
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
lańcier też nie
............wogóle to na razie ma Forestera więc przedwczesna radość z kolejnego posiadacza włoszczyzny do darcia łacha
WiS, niech Cię Mag broni, MiTo to Punto z nieproporcjonalną mordą, chyba pierwsza alfa na którą patrzę z przykrością
WiS pisze: obejrzałem koło Kadzielni przy okazji badania MiTo.
WiS, niech Cię Mag broni, MiTo to Punto z nieproporcjonalną mordą, chyba pierwsza alfa na którą patrzę z przykrością
- WiS
- 6 gwiazdek
Dodajesz "er" i masz, nie?burat pisze: misiek blisko lanci
Ufffesilon pisze: lańcier też nie
esilon pisze: przedwczesna radość z kolejnego posiadacza włoszczyzny
Ale 155 koni pogania fajnie, gdyby nie elektryczny przegrzewacz hamulców, to by mnie poważnie skusiła. Natomiast rozczarował mnie poziom wykończenia - liczyłem na więcej i lepiej. Inna rzecz, że jak przy okazji wsiadłem do 159, to tam plastik nie jest lepszyesilon pisze: MiTo to Punto z nieproporcjonalną mordą,
O urodzie zewnętrznej nie dyskutuję.
Mnie te nowe Alfki nawet się podobają (Giulietta bardziej).
Ferrariesilon pisze:przedwczesna radość z kolejnego posiadacza włoszczyzny
Esilon, Ty wiesz że ja Cie lubie
- WiS
- 6 gwiazdek
Esi, Lambobarbie pisze: Ferrari
A tak w ogóle, to proszę tu bez zbędnego ociągania* zrobić ankietę - co Esi ma kupić. I już!
* to nie przypadek, tam naprawdę nie ma "b" na drugiej pozycji, i taki był właśnie zamiar
WiS pisze: plastik nie jest lepszy Za dwie stówy!
widziałem na żywo
może kiedyś se kupie , jak do ałtomata dorosnę
barbie, czuję się mocno przeszacowany
a w lambo to się rapu słucha a ja tylko Liroya muzę trochę znam
ankieta z be czy też bez nie przyniesie nic dobrego, takie mam przeczucie
Ostatnio zmieniony 5 sty 2010, o 01:41 przez esilon, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- WiS
- 6 gwiazdek
Bym nie wykluczył, gdyby firma raczyła spuścić z ceny tak z 50 tysięcy. Tyle to ów twór jest może wart. Za więcej, są na rynku fajniejsze oferty.esilon pisze: może kiedyś se kupie , jak do ałtomata dorosnę
Skody, na przykład...
W tym samym miejscu, gdzie się u nas maca Legacy - macałem Exeo, jakiś czas temu. I chyba to stare Audi mi się w środku znacznie bardziej podoba, niestety.esilon pisze: nowy legacy zrobił na mnie dobre wrażenie
WiS pisze: I chyba to stare Audi mi się w środku znacznie bardziej podoba, niestety
WiS, w tych nowych ałdi ten plastik co wygląda na miękki nie jest taki miękki jak wygląda
ale ja i tak zazwyczaj nie dotykam deski w czasie jazdy
- WiS
- 6 gwiazdek
Ale mnie nie interesuje miękki-twardy... Raczej ukształtowanie, spasowanie, ew. tzw. "ogólne wrażenie jakości".
Subaru jak Subaru, natomiast Seat całkiem-całkiem. Zdecydowanie lepiej, niż włoszczyzny. Acz i tak go nie chcę
Subaru jak Subaru, natomiast Seat całkiem-całkiem. Zdecydowanie lepiej, niż włoszczyzny. Acz i tak go nie chcę