no dobra , ja tam mogę uznać że Mopsik jest Abarthem, skoro tak jest napisane w dowodzie rejestracyjnym to trudno

esilon pisze: kurde, w sumie to strach sobie kupić inne auto niż subaru![]()
Witek pisze: Klapki na oczach
To Lancięesilon pisze: Abarth jest dla mnie za mały
WiS pisze: To Lancię
Nie, misiubisiu lańcierburat pisze: esilon, Alfa ??
Potwierdzam, obejrzałem koło Kadzielni przy okazji badania MiTo.esilon pisze: fuj
WiS pisze: obejrzałem koło Kadzielni przy okazji badania MiTo.
Dodajesz "er" i masz, nie?burat pisze: misiek blisko lanci
Ufffesilon pisze: lańcier też nie
esilon pisze: przedwczesna radość z kolejnego posiadacza włoszczyzny
Ale 155 koni pogania fajnie, gdyby nie elektryczny przegrzewacz hamulców, to by mnie poważnie skusiła. Natomiast rozczarował mnie poziom wykończenia - liczyłem na więcej i lepiej. Inna rzecz, że jak przy okazji wsiadłem do 159, to tam plastik nie jest lepszyesilon pisze: MiTo to Punto z nieproporcjonalną mordą,
Ferrariesilon pisze:przedwczesna radość z kolejnego posiadacza włoszczyzny
Esi, Lambobarbie pisze: Ferrari
WiS pisze: plastik nie jest lepszy Za dwie stówy!
Bym nie wykluczył, gdyby firma raczyła spuścić z ceny tak z 50 tysięcy. Tyle to ów twór jest może wart. Za więcej, są na rynku fajniejsze oferty.esilon pisze: może kiedyś se kupie , jak do ałtomata dorosnę
W tym samym miejscu, gdzie się u nas maca Legacy - macałem Exeo, jakiś czas temu. I chyba to stare Audi mi się w środku znacznie bardziej podoba, niestety.esilon pisze: nowy legacy zrobił na mnie dobre wrażenie
WiS pisze: I chyba to stare Audi mi się w środku znacznie bardziej podoba, niestety