[S] Lanosa
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: [S] Lanosa
Azrael pisze: prawie jak prawdziwe
ale w sumie fajnie czy prawie fajnie , tak serio pytam, jak oceniasz w porównaniu do Focusa np ?
(bo prawdziwe jeździ super )
W obecnych warunkach nic za te pieniądze nie ma najmniejszego podejścia. Aktualnym Focusem jeździłem w sumie mało. W porównaniu do mojej prawdziwej Imprezy to gorzej się zachowuje na dużych dziurach, lepiej jeździ po szybkich zakrętach i po gładkim asfalcie, niej płuży przodem. Ma to idiotyczne VDC które trzeba pamietać żeby wyłączyć przy każdym odpaleniu.
Azrael pisze: Ma to idiotyczne VDC które trzeba pamietać żeby wyłączyć przy każdym odpaleniu.
no to lipa, nie biorę
a jak z FV ?
hmmm dostawa 15zł a za pobraniem 25zł :D ah ta szablonowość :D
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06
pasujące do GT/WRX/STi 92-96

http://www.forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?t=15191

esi, zostaniesz klientem miesiąca.Azrael pisze:esilon, no możemy Ci wystawić i możesz nie odbierać auta ;P

czarne jest piękne...
Virus12 pisze: hmmm dostawa 15zł a za pobraniem 25zł :D ah ta szablonowość :D
Jak weźmiesz kup teraz to Ci mogę sam przywieźć, nawet dorzucę gratis transport ;)
I w nagrodzę dostanie kolekcjonerskie wydanie dżingla piosenki tygodnia w radiu maryjavibowit pisze: Azrael napisał(a):esilon, no możemy Ci wystawić i możesz nie odbierać auta ;P
esi, zostaniesz klientem miesiąca.![]()

Wiedziałem że tak napiszesz, dlatego nie prowokowałem odpowiedzi na pytanie czy faktycznie za tyle dostarczycie :DAzrael pisze: Jak weźmiesz kup teraz to Ci mogę sam przywieźć, nawet dorzucę gratis transport ;)
Sprzedam przerobione cewki z WRXów 02-06

Azrael, na wyposażeniu "Tein SS na lato", czy to znaczy, że SS nie nadaje się do jazdy zimą?
citan pisze: na wyposażeniu "Tein SS na lato", czy to znaczy, że SS nie nadaje się do jazdy zimą?
bardzo dobre pytanie, i jeszcze jedno, ile kosztuje przekładka zawieszenia i czy w opcji kup teraz pierwsze lato gratis ?
taki up choc i tak nieźle idzie

teraz mnie pewnie zlinczujecie ale coraz bardziej oparza mi się ta buda i nawet trochę mi się podobuje i tak jak Azrael pisze , na pewno lepsze od Fokusa
i teraz się zacznie
i teraz się zacznie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat pisze: coraz bardziej oparza mi
mi tez coraz bardziej, taka buda tylko w wersji z szerokimi błotnikami nie oparza

nowy lanos 2.0 R jest kosmicznie drogi
citan pisze: Azrael, na wyposażeniu "Tein SS na lato", czy to znaczy, że SS nie nadaje się do jazdy zimą?
Fanaberie użytkownika ;) W każdym razie są oba zawieszenia.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Da się to całkowicie wyłączyć przyciskiem, czy jest tak jak np. w nowym Forku, że świeci się kontrolka VDC OFF, a system dalej ingeruje, tylko później?Azrael pisze: Ma to idiotyczne VDC które trzeba pamietać żeby wyłączyć przy każdym odpaleniu.
Nawet po ciemku wygląda paskudnie. Koszmaros. 

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Azrael, produkcja 2008, a gwarancja do kwietnia b.r
Tylko 2 lata gwarancji na Lanosa jest 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.