Zrobiłem na Bajecznej przed wyjazdemesilon pisze:hogi, przegląd u carfita robisz?
Huzarhuzar105 pisze:Pozdrawiam Fux-a, który się fajnie wkurza nie wiadomo o co
Uff... A ja już myślałem, że mój jakiś taki powolny, po dałeś do pieca coś jakby za szybkoGrzesiek_67 pisze:Konto usunięte,
Tomek , to byłeś TY ?????????
Ale numer, obaj wyglądamy straszliwie młodziutko....
Pozdrawiam Cię Przyjacielu serdecznie....(dałem anons na kropce ale..Ty tam chyba nie zaglądasz).
Grzegorz
PS. Się strasnie spieszyłem...wybacz
PS2. oto fragment z kropki :
"Wysłany: Wczoraj 8:28
Pozdrowiska dla bratniego, zielonego S-turbo, z naklejką Dakkar i na numerach ES... (bądź EP...)
Kiwki nastąpiły na Katolickiej. Było miło
Grzesiek"
Ciiiiiicho, bo się wyda i na nas zaczną krzyczeć... Tam można wyprzedzać po prawej bo są znaki "Droga jednokierunkowa"Grzesiek_67 pisze:Konto usunięte,
czyli wszystko się zgadza, to dobrze![]()
Ale, ale....Ty też żeś za zakonnicę nie robił....te wyprzedzanie po prawej (przy 160-170) jakoś mi tak na Pierwszą Komunię nie wyglądało.
Serio : forka masz ślicznego, mój wygląda, przy Twoim, jak kupa gówna![]()
Pozdrawiam
Grzegorz
Konto usunięte pisze: Aczkolwiek uważać należy. Następnym razem zjeżdżamy na pobocze i walimy miśka
No tak sie zlozylo, ze juz drugi raz bylem za Tobakoval pisze:widzialem Cie?mizoo pisze:Pozdrowienia dla kovala, z ktorym dzisiaj smigalem od ronda Zeslancow do Grojeckiejbo nie pamietam!
![]()
a zreszta... pozdrawiam
OdpozdrawiamPaul_78 pisze: Pozdrawiam Hogiego spotkanego dzisiaj na Opaczewskiej. Tłumaczyłem kobiecie, co oznaczają świnie na lusterkach i dlaczego ten Foryś jest forumowy :D