na co zmienic fotele przednie? cos polecacie? obecny fotel mi nie podchodzi, srednio wygodny, za krotkie oparcie...
pytem serio

esilon pisze: gregski, no no , czas pomyślec o kierowcy
gregski pisze: pytem serio
gregski pisze: serio pytam...
No właśnie osobom niskim jest w obkach całkiem wygodnie.So What! pisze: Nawet przy moim wzroście siedziało mi się wygodnie w OBK rrosiaka.
różnica jest pomiędzy specEUR i specUS. Jeśli w ramach tego samego speca, różnic nie ma.sherif pisze: Padlo tez kilka razy stweirdzenie, ze elektryczne sa ok, tyle, ze tak przez przypatrzenie wyglądają identycznie - czy ktos moze to potwierdziec, czy jest roznica w ich wymiarach ?
minimus pisze: gregski, ty masz elektryczny??
Uważam, że wysokim też, bo mi się wygodnie siedziałominimus pisze: No właśnie osobom niskim jest w obkach całkiem wygodnie.![]()
minimus pisze: Co można zrobić lepiej?
Fotel elektryk z EUspeca![]()
minimus pisze: - poduchy z us speca są minimalnie inne, więc stelaż trochę nie pasił, tzn plastik, ten z boku gdzie są guziczki sterujące minimalnie ocierał o siedzicho (poradzisz sobie z tym)
albo od razu założyć przełożenie do OBKa foteli z Volvogregski pisze:chili wniosek jeden: jeszcze uwazniej kupowac nastepne auto :(
dzieki za info
U mnie elektryka. Szczerze powiem, że nie siedziałem w manualach - przejechałem ostatnio trasę ponad 7 godzin z d... na skórze i nie powiem żeby te elektryczne były OK. Podparcie boków - tragedia, jakby fotele były robione dla wojowników sumo - plecy jeżdżą na zakrętach (chyba że poprzedni właściciel mojego był szerokisherif pisze:Zgadza sie, fotele w OBK (manualne) sa jednym ze slabszych punktow tego auta. Dla mnie podparcie jeszcze pol biedy, ale najgorsze jest siedzisko, ktore jest najzwyczajniej za krotkie i to duzo !! Widac, ze projektowali je japonczycy![]()
![]()
Padlo tez kilka razy stwierdzenie, ze elektryczne sa ok
zdjęcie elektrycznego z H6minimus pisze: No właśnie osobom niskim jest w obkach całkiem wygodnie.![]()
W H6, a właściwie w tych z fotelami elektrycznymi, siedzi się trochę wygodniej. Dlatego swego czasu wsadziłem do swego obka fotel właśnie elektryczny. Rozmiar właściwie taki sam, zakres regulacji większy.
http://4drive.pl/index.php/home/content/5gregski pisze:gdzies widzialem cene jednego fotela kolo 10k pln .
![]()
![]()