impeza 2,0 160 km. kupić?
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
impeza 2,0 160 km. kupić?
witajcie.
zamierzam zakupić impreze z 2006 roku , 2 litry 160 km.macie może jakieś doświadczenia z tym modelem?
zamierzam zakupić impreze z 2006 roku , 2 litry 160 km.macie może jakieś doświadczenia z tym modelem?
Re: impeza 2,0 160 km. kupić?
JA POSIADAM TAKI SAMOCHODZIK :D 90 TYSIECY ZROBIŁEM I JESTEM MEGA ZADOWOLONY NIE ZAMIENIŁBYM NA ŻADEN INNY NO CHYBA ZE STI :D
FAJNIE!!!Grizzly pisze:JA POSIADAM TAKI SAMOCHODZIK :D 90 TYSIECY ZROBIŁEM I JESTEM MEGA ZADOWOLONY NIE ZAMIENIŁBYM NA ŻADEN INNY NO CHYBA ZE STI :D
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Obstawiam, że jest księgowym. Wszyscy księgowi, których zaobserwowałem, walą z definicji dużymi literami 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Konto usunięte, może ma traumę z przedszkola i boi się, że nikt go nie słucha 

Kto ?So What! pisze:Konto usunięte, może ma traumę z przedszkola i boi się, że nikt go nie słucha

Walcz z globalnym ocipieniem - zjedz ekologa.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Konto usunięte pisze: Obstawiam, że jest księgowym. Wszyscy księgowi, których zaobserwowałem, walą z definicji dużymi literami
Konto usunięte pisze: Konto usunięte, może ma traumę z przedszkola i boi się, że nikt go nie słucha
Stąpacie po cienkim lodzie Panowie a Konto usunięte do najlżejszych nie należy

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Baficzka, o nic, o nic, a Chloru to się nawet w KSIĘGOWYCH podobno specjalizuje 

Ha, to faktKonto usunięte pisze: Wszyscy księgowi, których zaobserwowałem, walą z definicji dużymi literami![]()

Mam syndrom, tak? niestety z większością osób nie da się rozmawiac inaczej niż, jak to pięknie zostało nazwane, z włączonym caps lockiem
często jest to jedyna droga do ewentualnego porozumienia
i proszę sobie tu żartów z księgowych nie robic 

WRCfanova 

nie no po prostu była 4:29 a ja byłem mocno dobrze naje.... hmm pijany :D
Znam taką jedną co prócz kapsloka używa jeszcze formacji wykrzykników lub pytajników.Megis pisze:Mam syndrom, tak? niestety z większością osób nie da się rozmawiac inaczej niż, jak to pięknie zostało nazwane, z włączonym caps lockiemczęsto jest to jedyna droga do ewentualnego porozumienia
i proszę sobie tu żartów z księgowych nie robic
Gdy chce o coś zapytać to zwykle pisze:
Gdy ja otrzymuję takiego maila, to efekt jest odwrotny do zamierzonego.DLACZEGO JESZCZE NIE OTRZYMAŁAM TYCH DANYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????????????????????????????????

czarne jest piękne...
hehe, mam nadzieje, że do tego etapu nigdy nie dotrę
czasem mam ogromną ochotę tak napisać, ale jak do tej pory jest pełna kultura, ewentualnie później wyładowuje się w domu na wszystkich 

WRCfanova 

- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Z czasem się wyrobisz. Nie walcz z nieuniknionymMegis pisze: hehe, mam nadzieje, że do tego etapu nigdy nie dotręczasem mam ogromną ochotę tak napisać, ale jak do tej pory jest pełna kultura, ewentualnie później wyładowuje się w domu na wszystkich
![]()

Megis pisze: niestety z większością osób nie da się rozmawiac inaczej niż, jak to pięknie zostało nazwane, z włączonym caps lockiem
Megis, no chyba nie powiesz, że w informacji Urzędu skarbowego pracujesz

no chyba, że w dziekanacie

A to nie jest tak, że w tych programach do księgowania pisze się z Capsem ?Megis pisze: Mam syndrom, tak? niestety z większością osób nie da się rozmawiac inaczej niż, jak to pięknie zostało nazwane, z włączonym caps lockiem![]()
Hmm...Megis pisze: ak do tej pory jest pełna kultura, ewentualnie później wyładowuje się w domu na wszystkich![]()

WRC fan pisze: A to nie jest tak, że w tych programach do księgowania pisze się z Capsem ?
zależy jak komu pasuje

WRCfanova 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
WRC fan pisze: Megalomanka![]()
Jeszcze trochę i będziesz musiał zakupić do Clio "niższy" fotel pasażera

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
I ja zamierzam kupić takiego (albo Legacy/ Outback) Subaru. Tylko mam pewien wymóg/ nawyk - przyzwyczaiłem się do jeżdżenia na LPG. Czy ktoś ma doświadczenia czyli - jeździ na LPG czy też jest to taka wiocha, że kwalifikuje pytającego do zbanowania przez admina a pozostali na forum nie włączą się do dyskusji?przemolis pisze:witajcie.
B_R pisze: jest to taka wiocha, że kwalifikuje pytającego do zbanowania przez admina a pozostali na forum nie włączą się do dyskusji?
jest paru którzy nie wytrzymają i raczej sie włączą

a tak serio to polecany przez innowierców jest spec od gazowania Subaru- forumowicz jako