ZIMA w MIEŚCIE 2009/2010
Re: ZIMA w MIEŚCIE 2009/2010
PADA ŚNIEG HURRA 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
W Krakowie pada marznący deszcz. Na samochodach tworzy się warstwa lodu. Oj będzie się działo na bocznych ulicach 

w Kielcach na ulicach jest masakra, znaczy się fajnie ale masakra, jeździ się jak leśnymi drogami
i też coś marznącego kapie

i też coś marznącego kapie

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Dajcie mi też proszę jakieś info na PW. Być może uda mi się dołączyć. CB mam. Pożyczone od sąsiada, ale jest :)inquiz pisze:Co myślicie aby jutro jakieś spotkanie zorganizować? Tak jakimś wczesnym popołudniem lekko poza miastem na nieuczęszczanej leśnej drodze z zakrętami?
Co do miejsca to na PW lub tel., rozmawiałem z Vibkiem - miejsce jest mu znane i może być. CB się przyda.
Godlik, PW zaraz bedzie
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
jest tak ładnie u mnie ,że chyba wyskoczę na chwilkę pojeździć 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Wrocław zawalony śniegiem.
Na osiedlowych uliczkach jest prawdziwy dramat - pod grubą warstwą śniegu jest gruba warstwa... lodu.
Odważni kierowcy osiek, którzy ośmielili się wsiąść dzisiaj do samochodu nie mogą ruszyć na płaskiej drodze.
Jak szedłem z psem nad Odre to po drodze naliczyłem min 6 samochodów ze świeżo pokiereszowanymi zderzakami. Ojjjj będzie ruch w interesie blacharskim po ataku zimy. 

przez okno pogoda wygląda całkiem zacnie
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Czemu, czemu, czemu.... muszę na uczelni siedzieć...
Dajcie znać co i jak, może dojadę, mam kolosy i nie mogę się urwać...
Kończę o 18:30, czyli gdzieś na 19:30 będę gotowy (zjadę do domu pobrać radio, grube spodnie itp.) inquiz nie bądź menda i poczekaj, bo na uczelni tak jak pisałem Ci sms mam 0,5 m zaspy i może będzie trzeba mnie wyciągnąć....

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
trochę tam napadało, nie żeby od razu w dzienniku mówić
najgorsze jest to, że nie da się wyprzedzać i ludzkość łażąca po ulicach - na chodnikach śnieg po kolana.

najgorsze jest to, że nie da się wyprzedzać i ludzkość łażąca po ulicach - na chodnikach śnieg po kolana.
Wczoraj po 23:00 pod moimi oknami po chodniku 2 pługi - jeden za drugim - jechały i odśnieżały. Po jakichś 10 minutach oba jechały po drugiej stronie ulicy i odśnieżały równoległy chodnik, a na tym pod moimi oknami już nie bardzo było widać, że cokolwiek było odśnieżane. Syyyypie ładnieremek pisze: ludzkość łażąca po ulicach - na chodnikach śnieg po kolana.

Life's too short to get upset.

podziemnych nie ma ,są podśnieżne 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Warszawa biała. Jeździłem teraz trochę i większość dróg pokryta jest błotem pośniegowym. I jeszcze pada jakiś marznący syf. Tylu pługów na drogach jeszcze nie widziałem
Spotkałem wóz straży pożarnej z przyczepionym lemieszem i nawet taki do czyszczenia szamb.

Spotkałem wóz straży pożarnej z przyczepionym lemieszem i nawet taki do czyszczenia szamb.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Wróciłem właśnie z lasu, warunki super, tylko trochę za dużo aut pozaforumowych. Ludzie zamiast w domu siedzieć to po śniegu jeżdżą, jakby nic innego do roboty nie mieli
Pozdrawiam zespotowanych

Pozdrawiam zespotowanych

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
mało tego można aut nie zamykać, a pod sklepem zostawiać włączone. To się nazywa cywilizacjaGodlik pisze: To Wy w tej Bielawie nie macie garaży podziemnych...???![]()

Parę fotek z naszego dzisiejszego spotkania
http://picasaweb.google.pl/inquizPL/Gdz ... directlink
Było fajnie, fakt że cywilów trochę się kręciło ale parę rundek zrobiliśmy. Następnym razem trzeba się wcześniej zorganizować - jest miejsce na grilla lub ognisko i miejsce do parkowania.
http://picasaweb.google.pl/inquizPL/Gdz ... directlink
Było fajnie, fakt że cywilów trochę się kręciło ale parę rundek zrobiliśmy. Następnym razem trzeba się wcześniej zorganizować - jest miejsce na grilla lub ognisko i miejsce do parkowania.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, rrosiak, minimus, nawet w lesie ustrzeliliśmy niechcący damazia 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
inquiz pisze: Następnym razem trzeba się wcześniej zorganizować
No właśnie

Fajne miejsce na kulig z ogniskiem i można z miejscowymi załatwić 

ciii, zdjęcia nie wrzuciłem a ty tak publicznie. jeszcze michal zajrzał.Kruszyn pisze: nawet w lesie ustrzeliliśmy niechcący damazia![]()
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
noo, nawet Pekin widać w tle.Arti pisze: No i okazało się, że w stolycy da rade znaleść zakręt.![]()
W przyszły weekend mnie nie ma ale później się przejadę poszukać innych miejscówek - jak ktoś ma przetestowane lub jakieś propozycje proszę o info.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!