Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
krzysiek da znać za czas jakiś czy się pojawi ze mną, dla mnie im później tym lepiej
no to jak ci będzie pasować 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Tia, jasnejarmaj pisze:zofija pisze:Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, z kim będzie się można przejechaćArti pisze:Ja chętnie przewiozę.
Blachara![]()

Zazdraszczasz po prostu, że się pierwszy nie zgłośiłeś

Czarownica prawdę Ci powie :D
to może nie mieszajmy, krzyśkowi powiedziałem już, że o północy, niech tak na razie zostanieburat pisze:no to jak ci będzie pasować
no i oki ,ja jeszcze przekonuję żonę 

lecz na razie reakcja jest

lecz na razie reakcja jest

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Mroowa
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
OSTRZEŻENIE METEOROLOGICZNE
Zjawisko: Intensywne opady śniegu
Stopień zagrożenia: 2
Ważność: od godz. 12:00 dnia 08.01.2010 do godz. 12:00 dnia 10.01.2010
Obszar: Województwo dolnośląskie
Przebieg: W piątek, 08.01.2010 r. po południu i w nocy z piątku na sobotę, 08/09.01.2010 na całym obszarze przewiduje się wystąpienie opadów śniegu powodujących przyrost pokrywy śnieżnej od 10 do 25 cm, w górach od 20 do 30 cm, lokalnie 40 cm. Wieczorem i w nocy umiarkowany i dość silny wiatr, w porywach od 50 do 60 km/h, będzie powodował zawieje i zamiecie. W sobotę, 09.01.2010 r. i w nocy z soboty na niedzielę 09/10.01.2010 r. nadal występować będą opady śniegu, wieczorem i w nocy miejscami opady marznącego deszczu powodującego gołoledź. Przyrost pokrywy śnieżnej od 10 do 20 cm, w górach od 20 do 30 cm. W niedzielę 10.01.2010 r. nadal występować będą opady śniegu, początkowo także marznącego deszczu powodującego gołoledź.
Skutki: Utrudnienia komunikacyjne; nieprzejezdność dróg lokalnych, śliskość dróg i chodników, uszkodzenia drzewostanów i linii napowietrznych.
Źródło: IMGW
Hehe już straszą :)
A tak nawiasem mówiąc... srebrne subru z CB na dachu ? to kto to jest bo straciłem rachubę ? Brat Artiego czy kto inny. Dzisiaj po obwodnicy jechał lewym pasę bo je...e Czinkłaczento jechało hehe
Zjawisko: Intensywne opady śniegu
Stopień zagrożenia: 2
Ważność: od godz. 12:00 dnia 08.01.2010 do godz. 12:00 dnia 10.01.2010
Obszar: Województwo dolnośląskie
Przebieg: W piątek, 08.01.2010 r. po południu i w nocy z piątku na sobotę, 08/09.01.2010 na całym obszarze przewiduje się wystąpienie opadów śniegu powodujących przyrost pokrywy śnieżnej od 10 do 25 cm, w górach od 20 do 30 cm, lokalnie 40 cm. Wieczorem i w nocy umiarkowany i dość silny wiatr, w porywach od 50 do 60 km/h, będzie powodował zawieje i zamiecie. W sobotę, 09.01.2010 r. i w nocy z soboty na niedzielę 09/10.01.2010 r. nadal występować będą opady śniegu, wieczorem i w nocy miejscami opady marznącego deszczu powodującego gołoledź. Przyrost pokrywy śnieżnej od 10 do 20 cm, w górach od 20 do 30 cm. W niedzielę 10.01.2010 r. nadal występować będą opady śniegu, początkowo także marznącego deszczu powodującego gołoledź.
Skutki: Utrudnienia komunikacyjne; nieprzejezdność dróg lokalnych, śliskość dróg i chodników, uszkodzenia drzewostanów i linii napowietrznych.
Źródło: IMGW
Hehe już straszą :)
A tak nawiasem mówiąc... srebrne subru z CB na dachu ? to kto to jest bo straciłem rachubę ? Brat Artiego czy kto inny. Dzisiaj po obwodnicy jechał lewym pasę bo je...e Czinkłaczento jechało hehe
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
No, podwójnie. To raz, a dwa, gdzie mi tam do Artiego na śniegu....zofija pisze:Zazdraszczasz po prostu, że się pierwszy nie zgłośiłeś![]()
Yyyyy potrójnie. Bo nie mam w okolicy takich zejefajnych dróg.....

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
tylko wszystkiego nie rozjeździć jutro chciałbym pojeździć
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
dołączam się do prośby sidora!! :)
j33mbo jak było dziś?? Ja nie miałem siły dziś jechać na Szwarcwald, a we Wrocławiu było bardzo pięknie :) Jutro mam plany wybrać się na Szwarcwald, jak chłopaki będą jeździć.
j33mbo jak było dziś?? Ja nie miałem siły dziś jechać na Szwarcwald, a we Wrocławiu było bardzo pięknie :) Jutro mam plany wybrać się na Szwarcwald, jak chłopaki będą jeździć.
oo miód było, właśnie wszedłem do domu
wolak wielkie dzięki za wskazówki z prawego, gratulacje cierpliwości
szkoda, że jutro nie mogę przyjechać,

wolak wielkie dzięki za wskazówki z prawego, gratulacje cierpliwości
szkoda, że jutro nie mogę przyjechać,
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Dzięki chłopaki za miło spędzony czas, i rówież dziekuje Łukaszowi i Remkowi za podpowiedzi na "ośnieżonym stoku" 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
No to fajnie, że polatali. A jak warunki? Dużo lodu pod spodem? Bandy się porobiły?

W nocy jeszcze nie były za mocne ale z tego co teraz widzę to muszą być.
Dzięki chłopaki za pojeżdzawkę.
Również wielkie dzięki wolak,remeq,cyga wskazówki pomogły zaje...cie i w końcu pojąłem o co chodzi.
Jak na tak spier...ny dzień, końcówka była naprawdę fajna
Dzięki chłopaki za pojeżdzawkę.
Również wielkie dzięki wolak,remeq,cyga wskazówki pomogły zaje...cie i w końcu pojąłem o co chodzi.
Jak na tak spier...ny dzień, końcówka była naprawdę fajna

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Arti na chwile obecną patrząc co mam na aucie za oknem to bandzioszki musza być (może któryś z tubylców cyknie jak wygląda szwarz... na chwile obecną, nawet foto z telefonu zobrazuje nam sytuację) 

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Kijek odważnie udał się na zwiady i poczynił raport zdjęciowy.
Na sam widok ślina cieknie na klawiature.

Ja Wam zazdraszczam. Mialem wczoraj wpasc z niespodziewana wizyta ale nie wyszlo
Na dzisiaj jestem juz gotowy... Wieczorem wrzuce tez info jak w okolicach Kotliny sprawa sie ma.

Life is a Joke !
ja wybieram sie za dnia i w nocy :)
Żemol, remek, burat, dawac znaka czy jedziecie
pługi jednoczmy się robota do wykonaniaArti pisze: No trochę śniegu jest.![]()

ojczyzna wzywa
ja dziś niestety nie mogę
nocka w pracy tak ,że jak coś to dopiero jutro