Legacy 2.5 GT 2009 tuning

Pytania i problemy techniczne związane z Subaru. Trytytki, śrubki i inne tematy dla maniaków niszczenia żelastwa ;-)
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
FUX
Awatar użytkownika
6 gwiazdek
Auto: jeżdżące
Polubił: 236 razy
Polubione posty: 350 razy

Re: Legacy 2.5 GT 2009 tuning

Post 9 sty 2010, o 15:02

esilon pisze: ja tez jeździłem

i powiem od siebie, że gdyby te traktory nie miały opon jak balony ( co w zakrętach przyprawia o palpitacje wszystkiego) to osiągi (przynajmniej LC ) , widocznośc zza kierownicy i komfort podróżowania pozwala postawić tezę, że na polskie drogi to najlepsze auta dla kogos kto robi długie trasy
Błądzisz.

Kolejność traktorów jest taka.
Disco4, Pajero, LC.

Trakcja, przyspieszenie, cisza w środku nawet przy 150km/h, jakość wykonania; mitsu głośniejszy, kultura pracy 4R wiadoma, wyposażenie ok., cena w miarę.
LC dopiero zobaczymy, jaka będzie.

Dolce far niente ;-)

esilon
6 gwiazdek
Auto: mat
Polubił: 1 raz
Polubione posty: 4 razy

Post 9 sty 2010, o 15:12

FUX pisze: Kolejność traktorów jest taka.
Disco4, Pajero, LC.

:o FUX, nie zapomniałes o czymś ? ? ?

Kokot
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Legacy 2.5 GT 2010
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 9 sty 2010, o 17:28

Legendem jeździłem tylko wersją 3.5. Ogólne wrażenia fajne auto ale ma wolny automat, fajnie działał ale w trybie manualnym. Często jeżdzę LC 120 4.0 i mam wrażenie, że skrzynka jest w nim dużo szybsza i ogólnie ma się wrażnie jakby szybciej się zbierał ale może to być spowodowane dzwiękiem wydechu TTE. A co sądzicie o Mercedesie E500 4 matic? Ale to już raczej używka jakaś z niemiec w cenie Legacy można 2-3 latka? Bo nowy to jakiś kosmos z dobry wyposażeniem prawie 400tys :(

Kokot
Awatar użytkownika
0 gwiazdek
Auto: Legacy 2.5 GT 2010
Polubił: 0
Polubione posty: 0

Post 9 sty 2010, o 17:39

A z traktorów to super jest LC200. Bardzo dobre trzymanie się drogi rewelacyjny komfort ale trochę za słabe osiągi jak na możliwości silnika. Czytałem, że po dłubnięciu idzie bardzo dobrze. Warto kupić wersję z aktywnym zawieszeniem i felgami 20 cali.

ODPOWIEDZ