No ba, skok w bok to zawsze nęciHarvester pisze: mały skok w bok nikomu nie zaszkodzi![]()
Powitanie
Re: Powitanie
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
No wiiitaj Żniwiarzu
Witam też całą resztę nowo przybyłych, jakoś się zagapiłam
Witam też całą resztę nowo przybyłych, jakoś się zagapiłam
Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Harvester,
hejka Brachu
"Tomku" bardzo się cieszę, że zawitałeś i...have a fun
Pozdrawiam
Grzegorz
hejka Brachu
"Tomku" bardzo się cieszę, że zawitałeś i...have a fun
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Czołem,
witam forumowiczów. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum. Jestem sympatykiem subaru od dawna, myślę, że wkrótce zdecyduję się wreszcie zostać heavy userem
witam forumowiczów. Od jakiegoś czasu przeglądam to forum. Jestem sympatykiem subaru od dawna, myślę, że wkrótce zdecyduję się wreszcie zostać heavy userem
- m.adam
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza WRX USDM MY2003 (Bugeye)
Witam wszystkich użytkowników forum! Pewnie troszkę czasu minie nim się tu ogarnę, ale mam nadzieje że wybaczycie mi ewentualne wpadki nowego.
Witaj , Spokojnie szybko się wdrożysz tu nic nie jest ogarniętem.adam pisze: Pewnie troszkę czasu minie nim się tu ogarnę,
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
No to i ja się przywitam, bo już za długo się czaję bez pisania postów
Subaraka niestety jeszcze nie mam, ale w planach jest forek 2.0xt 
siemasz hurak ;->Hurczak pisze:No to i ja się przywitam, bo już za długo się czaję bez pisania postów ;-)
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Hurczak pisze: bo już za długo się czaję bez pisania postów
Hurczacku, witaj i dawaj, dawaj. Czas popisać
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
cześć diguDigit pisze:siemasz hurak ;->
Powoli, powoli, ja nieśmiały jestemGrzesiek_67 pisze:
Hurczacku, witaj i dawaj, dawaj. Czas popisać![]()
Witam.Jestem tu nowa ale mam nadzieję że znajdę sporo cennych informacji na temat Forestera..którago od niedawna jestem , chyba szczęśliwą posiadaczką 
ewcia pisze: mam nadzieję że znajdę sporo cennych informacji na temat Forestera
i wiele wiele na inne tematy :)
witaj,
z jakich gór jesteś? może jesteś sąsiadką kilku naszych górali
Witam serdecznie Waszą Forumowatośc!! Mam nadzieję, że znajdę tu(w zasadzie juz znalazłem) dużo ciekawych rzeczyn a temat mojego GX-a. 
Z Subaru do DAF-a, z DAF-a do Subaru- i tak dzień w dzień...
Witam moich szanownych kolegow i kolezanki jakis spokoj na forum.Czyzby wszyscy zajeli sie zimowa aura i testowaniem swoich nieprzyzwoitych maszyn 
Gdzie diabeł nie może tam Subaru pośle:)
Nieprzyzwoitych?pablito pisze:Witam moich szanownych kolegow i kolezanki jakis spokoj na forum.Czyzby wszyscy zajeli sie zimowa aura i testowaniem swoich nieprzyzwoitych maszyn
Żartuję
Witamy po staropolsku. Chlebem i wódką
Witam Wszystkich,
Na razie bez napędu fizycznego na 4 kapcie, za to z dużym zapałem do posiadania Forestera. Wkrótce.
Na razie bez napędu fizycznego na 4 kapcie, za to z dużym zapałem do posiadania Forestera. Wkrótce.
Witojcie,
Staropolskim obyczajem witam się na forum.
Póki co nie jestem jeszcze właścicielem wozidła z gwiazdkami na masce, jednakże usilnie czynie staranie aby zakupić Legasia.
Wszystkiego miłego
Staropolskim obyczajem witam się na forum.
Póki co nie jestem jeszcze właścicielem wozidła z gwiazdkami na masce, jednakże usilnie czynie staranie aby zakupić Legasia.
Wszystkiego miłego