Zima w górach 2009
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Zima w górach 2009
burat, trzeba odczekać. Wczoraj wszystko tak wypolerowaliśmy, że ostatni podjazd to była już bardziej rosyjska ruletka niż prowadzenie samochodu
W doł 10kmh w niektórych miejscach, bo auto samo leciało.

Czy ja kiedyś coś mówiłem o Finachmały 5150 pisze:Boziu, zajebistei zero latarni

Potwierdzam, wczorajszy wyjazd bardzo udany!
A ten cholerny nawrót dojadę następnym razem, że mu w pięty pójdzie!!
A ten cholerny nawrót dojadę następnym razem, że mu w pięty pójdzie!!
o 22.00 to chyba będzie za wcześnie?burat pisze:ktoś się wieczorkiem wybiera![]()
później nie dam rady, tak żeby polatać chociaż godzinę
Arti pisze: j33mbo, widzę, że Ci się spodobało.
no tak w 3 słowach tego się opisać nie da, ale jest dokładnie tak jak mówisz

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
@lbert, ten jeleń naprawdę mnie przestraszył
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
wymiękłem dzisiajremek pisze:j33mbo, o 20 jesteśmy, dawaj dawaj. Ja będę trochę później.

będę monitował wątek
żeby nie było ,że na ostatnią chwilę to zadaję pytanko już teraz, ktoś na wieczór w góry jedzie? mrozik trzyma ,śniegu nie ubywa będzie fajnie 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

j33mbo widzę, że się wkręciłeś w temat :)
Ja byłem w sobotę i było rewelacyjnie, co prawda dwukrotnie pokonał mnie jeden nawrót, aaaaaale to zagapiłem się ;)
Ja byłem w sobotę i było rewelacyjnie, co prawda dwukrotnie pokonał mnie jeden nawrót, aaaaaale to zagapiłem się ;)
Widzialem go katem oka lekko wczesniej ale nie zdazylem krzyknac przez radio... Po tym jak szwagier sciagnal sarne przy 120km/h jestem wyczulony na punkcie zwierzyny. W Klodzku robilem slalom pomiedzy trzema psami...sidor pisze:@lbert, ten jeleń naprawdę mnie przestraszył

Na marginesie - rozrusznik mi sie robi. Jestem w pogotowiu jak cos. Dzisiaj chyba wybieram sie ze znajomym rajdowcem na trening po Brenner Pass.
Life is a Joke !
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie ma sensu. Sam lód został. Da się latać bokami, ale troche strachu na dohamowaniach jest.burat pisze: żeby nie było ,że na ostatnią chwilę to zadaję pytanko już teraz, ktoś na wieczór w góry jedzie? mrozik trzyma ,śniegu nie ubywa będzie fajnie![]()
a wczoraj byliście ?
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- cyqan
- 5 gwiazdek
- Auto: była Impreza, jest Evo, jest ok
- Polubił: 0
- Polubione posty: 4 razy
Taa, Szwarcwald odkurzony za bardzo, Tyrol zasypany i koleiny dyktują jak jechać, Salzburg miejscami ok, ale niebezpiecznie...
wczoraj też słyszałem ,że nikt nie jedzie bo już jest wyślizgane

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubione posty: 0
Sidor - wiadomo co z materiałem z upałów?
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol, cisza zaraz ponagle coś w kulki lecą 

każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 527 razy
No więc żebyście byli chociaz troche zazdrośni to Wam wkleje obrazek którego raczej na Szwarcwaldzie nie uświadczycie

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubione posty: 0
Hehehe, ale jaja.
A to w ogóle z tego co widzę Wrocław jest, dojazd do Grunwaldu, a to tramwaj którym codziennie tamtędy jeżdze (jedynka).
Kolega w sobote imprezował na Rynku i też opowiadał, że jakiemuś tramwajowi nie wydało i się złamał w pół na skrzyżowaniu.