Psy, koty, ślimaki i inne zwierzaki
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: Psy, koty, ślimaki i inne zwierzaki
zapomniałaś dodać, że Edward reżyserował chyba wszystkie części Piły. 

- bociek_krakow
- 0 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Trafił do nas bezpośrednio od właściciela który oficjalnie miał chorobę stawów. A nie oficjalnie pies miał popsutą wątrobę i trzustkę. Oczywiście nie wspomniał o tym. A my walczyliśmy o psa prawie pół roku , pies po prostu zdychał. Nie mówię ile pieniędzy to kosztowało bo ktoś pomyśli że to idiotyzm. Na szczęście udało się doprowadzić psa do zdrowia. Na początku były problemy wychowawcze ale teraz, po prawie dwóch latach uczenia się nawzajem jest ok. Przywództwo w stadzie ustalone, pies wie gdzie jego miejsce. Wykonuje polecenia i nadal się uczymy.maf1 pisze:A nie wiesz czasem czemu trafił do "sierocińca"?bociek_krakow pisze:A więc znalazłem ON-ka a właściwie DON-ka. Adoptowany w marcu zeszłego roku , miał wtedy 3 lata.
Nie masz problemów wychowawczych?
foto-rajdowo.pl
RallyWear.pl
RallyWear.pl
Wiesz! Pieniędzy się nie liczy. Ważne, że ONek jest juz zdrowy. I ćwicz z nim regularnie!bociek_krakow pisze: Trafił do nas bezpośrednio od właściciela który oficjalnie miał chorobę stawów. A nie oficjalnie pies miał popsutą wątrobę i trzustkę. Oczywiście nie wspomniał o tym. A my walczyliśmy o psa prawie pół roku , pies po prostu zdychał. Nie mówię ile pieniędzy to kosztowało bo ktoś pomyśli że to idiotyzm.
Na szczęście udało się doprowadzić psa do zdrowia. Na początku były problemy wychowawcze ale teraz, po prawie dwóch latach uczenia się nawzajem jest ok. Przywództwo w stadzie ustalone, pies wie gdzie jego miejsce. Wykonuje polecenia i nadal się uczymy.
Mam suczkę Onka i bez ćwiczeń to.....

ale jest kochana

wiesz co, chyba wykrakałeśdamaz pisze: przecie nieuzbrojonem okiem widać, że to sralodaktyl jest.

Niedość, że mały Srlauch ma jedną nóżkę bardziej, to do tego ma prawie miesiąc i dalej jest łysy na główce i grzbiecie.
Lotki ma, ogon też, fruwa jak zły :) ale poza brzuszkiem i skrzydałami reszta łysa

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
No dobrze, ale jakie to ma znaczenie na patelni?zagatka pisze: Niedość, że mały Srlauch ma jedną nóżkę bardziej, to do tego ma prawie miesiąc i dalej jest łysy na główce i grzbiecie.
Lotki ma, ogon też, fruwa jak zły :) ale poza brzuszkiem i skrzydałami reszta łysa

mniej do obieraniaźuf pisze: No dobrze, ale jakie to ma znaczenie na patelni?

Na patelnie kladziemy oskubane wiec pudlo. Nie marudz, bedzie sie nadawal jako przekaska do piwa 

Somsiadko, piękny sraluch
..ja podjełam się adopcji kilku okolicznych.....tak dla równowagi bo u rodziców przy pomocy mamy ma adoptowane nascie okolicznych kotów które uwielbiają ciepł, biały dach Hansa :)
p.s. Moje bocje znają nową sztuczkę pt"rubka padła"
i reagują dopiero jak wsadzam rękę albo coś innego do jedzenia 

p.s. Moje bocje znają nową sztuczkę pt"rubka padła"

Trzeba zapasy słoniny na gałęzie wieszać za chwil parę...
Dolce far niente 

Naszym okolicznym Sraluchom, wolno latającym narazie zabraliśmy jedzenie.
Jest ciepło, nie ma śniegu, niech sobie radzą, a nie idą na łatwiznę
Somsiadka, wiem, że piękny
ale wygląda jak kupka nieszczęścia, albo i dwie.
Jest ciepło, nie ma śniegu, niech sobie radzą, a nie idą na łatwiznę

Somsiadka, wiem, że piękny

Fakt...do rasowego sralucha jeszcze troche mu brakzagatka pisze: wygląda jak kupka .

Może trzeba mu wydziergać jakis gustowny kaftanik z kapturkiem i z robaczkiem na kieszonce?
p.s. mi on wygląda na sralozaura.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Moniqa pisze: Moje bocje znają nową sztuczkę pt"rubka padła"
Super rybki, moje też znają tę sztuczkę

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Wiesz, że wczoraj o tym myślałam? Żeby mu wydziergać jakąś pelerynke czy coś, bo biedakowi musi być strasznie zimnoMoniqa pisze: Może trzeba mu wydziergać jakis gustowny kaftanik z kapturkiem i z robaczkiem na kieszonce?

Przedstawiam Państwu, oto Funia
Nasz nowy domownik
(toto małe, szaro-białe)

Nasz nowy domownik

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Doxa pisze: Przedstawiam Państwu, oto Funia![]()
Dzień dobry, witamy, kizi-mizi, buśka-dupka, cmok-cmok

Czy te duże piękności zaakceptowały kruszynkę i się były zaopiekowały ?
Doxa, moja większa miłość również uwielbia się w fotel pakować. Jak ona się tam mieści, pojęcia nie mam. Fakt, trochę jej dupal wystaje

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
kizi mizi i te sprawy odwzajemnioneGrzesiek_67 pisze: Dzień dobry, witamy, kizi-mizi, buśka-dupka, cmok-cmok

Grzesiu, ja tam specjalnie przodu pufę podstawiam, żeby mu ryj nie zwisał smętnieGrzesiek_67 pisze: Doxa, moja większa miłość również uwielbia się w fotel pakować. Jak ona się tam mieści, pojęcia nie mam. Fakt, trochę jej dupal wystaje![]()

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
Moje jest nieco mniejsze...więc gdyby Mikołaj, Gwiazdor czy choćby Dziadek Mróz miał dylemat co chciałabym dostać pod choinkę to wystarczy wycieczka tu
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Mówią, że cel uświęca środki
Cudowna psina do adopcji. To sunia koleżanki mojej znajomej. Łagodna, cienie agresji w niej nie ma, Miala byc psem do dogoterapii ale zycie potoczylo sie inaczej
,wychowana w domu z małymi dziecmi, tolerancyjna, energiczna. pies idealny!
Może ktoś może podarować jej dom?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=850988258

Cudowna psina do adopcji. To sunia koleżanki mojej znajomej. Łagodna, cienie agresji w niej nie ma, Miala byc psem do dogoterapii ale zycie potoczylo sie inaczej

Może ktoś może podarować jej dom?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=850988258
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Bieszczadzki Gucio
Proszę nie sugerować się datą bo coś się zepsuło i nie mogę ustawić .

Proszę nie sugerować się datą bo coś się zepsuło i nie mogę ustawić .

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Jaki ślicznyGump pisze: Bieszczadzki Gucio![]()

A co z bokserkiem, którego zdjęcia kiedyś wrzucałeś?
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Doxa,Gucio to pies obronny masz rację
Bokserek niestety zakochał się w pewnej suczce i już nie powrócił z miłosnych podbojów

Bokserek niestety zakochał się w pewnej suczce i już nie powrócił z miłosnych podbojów

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Gump pisze: Bokserek niestety zakochał się w pewnej suczce i już nie powrócił z miłosnych podbojów![]()

Tzn. został u ukochanej, czy jakiś leśniczy teren z "dzikich" psów sobie oczyścił?