Bardziej podejrzewam wilczki i dlatego Gucia poddam kastracji niestetyDoxa pisze: Tzn. został u ukochanej, czy jakiś leśniczy teren z "dzikich" psów sobie oczyścił?

Bardziej podejrzewam wilczki i dlatego Gucia poddam kastracji niestetyDoxa pisze: Tzn. został u ukochanej, czy jakiś leśniczy teren z "dzikich" psów sobie oczyścił?
Tak to Yorkshire Terrieresilon pisze: Gump, jak to rasa ten Gucio ?
to mały york jest ?
Gump pisze: Tak to Yorkshire Terrier
esilon pisze: ale żona się krzywi że brzydki![]()
esilon pisze: ja myslałem o takim molosowatym
Grzesiek_67 pisze:
Przekonaj małżonkę, warto.
Konto usunięte pisze: obrzydliwy nawet.
esilon pisze: ślinienie nie jest największą jego wadą, podobno bardzo chrapie bo ma krótka kufę![]()
Eeetam może troszkę bo bez rodowoduesilon pisze: no to kawiorowy psiak
Super psiaczekesilon pisze: ja myslałem o takim molosowatym
Żonę przekonasz są na to sposobyesilon pisze: ale żona się krzywi że brzydki
Ale bajer no to ja mogłem mojemu dać Legaśesilon pisze: nawet imię już wymysliłem : Forek
Mnie się tacy kolesie podobają:esilon pisze:ja myslałem o takim molosowatym
Buffy ma też takiego buldożka i też ZTCW wabi sie Forekesilon pisze: nawet imię już wymysliłem : Forek![]()
esilon pisze: ja myslałem o takim molosowatym
vibowit pisze: Jak ktoś lubi śmierdzące
WRC fan pisze: Buffy ma też takiego buldożka i też ZTCW wabi sie Forek
co racja to racja, trochę bardziej uważnej niż "normalny" pies opieki wymagaky pisze: uwagi na kłopotliwość i nienaturalność tej rasy, pozostawimy koleżkę w sferze marzeń
rrosiak pisze: Jeśli molos, to porządny, a nie jakaś popierdółka
esilon pisze: ale ja sedana będę miał teraz
Dieta nie ma znaczenia, śmierdzi to strasznie. Znam ten sam egzemplarz co vibekesilon pisze: vibowit napisał(a):Jak ktoś lubi śmierdzące
no podobno dieta musi byc bardzo wywazona bo inaczej skubany pierdzi non stop, co do oryginalności to nie wiem, bo kilka widziałem, więcej w każdym razie niż pudli![]()
liwit pisze: Dieta nie ma znaczenia, śmierdzi to strasznie. Znam ten sam egzemplarz co vibek
mozliwe, że ten majtkowy jak sie wszystko ułoży, a teraz innyrrosiak pisze: W kolorze majtkowym
esilon pisze: lepiej, żeby mały molosowaty dymał zabawki niż podobne chęci miał ten wiekszy taki jak ten z fotki rrosiaka
rrosiak pisze: Ten z fotki jest już niegroźny, bo ucięto mu co nieco,
esilon pisze: ale tak wogóle lepiej samiec niz co roku kolejka kilku sfor przed domem , do suni![]()
liwit pisze: jest wysterylizowana
liwit pisze: Jest słodka, tyle, że mało obronna jest
esilon pisze: liwit napisał(a):jest wysterylizowana
a po takim barbarzyństwie to psiak nie tyje ponad miarę ?
Nie nie była po. Zabieg odbył się w ostanie wakacje. A co do agresji, hmmm, teraz zdarza się jej nawet zawarczećesilon pisze: Jest słodka, tyle, że mało obronna jest
no własnie , duża zmiana w zachowaniu po zabiegu ? (z tego co pamiętam to Koda wogóle nie wykazywała agresji no chyba, że widziałem ją jak była juz po )
Jeżeli to to śmierdzi, ślini się i dyma wszystko co mu pod łapy wpadnie to nie zasługuje na miano małegoesilon pisze: lepiej, żeby mały molosowaty dymał zabawki