Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Temat w pewnych kręgach był głośny - w 2008 dzielna władza w ramach pompowania statystyki zarekwirowała piękną kolekcję broni weteranowi powstania warszawskiego. Co ciekawe to była kolekcja gromadzona przez wiele lat, facet miał wizyty w latach 80tych i wtedy nikt się go nie czepiał a w "demokracji" na starość mu się oberwało.
Oczywiście wszystko poszło do CLK a znam z wielu relacji co potrafią sp.... A teraz info że faktycznie to może się pożegnać ze swoją własnością http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/1,4 ... tami_.html
Normalnie w takich sytuacjach człowiek się radykalizuje i chciałby spalić jakiś komitet wojewódzki albo inny budynek rządowy.
Oczywiście wszystko poszło do CLK a znam z wielu relacji co potrafią sp.... A teraz info że faktycznie to może się pożegnać ze swoją własnością http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/1,4 ... tami_.html
Normalnie w takich sytuacjach człowiek się radykalizuje i chciałby spalić jakiś komitet wojewódzki albo inny budynek rządowy.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
burat, nie bój nic, straty muszą być
Ja na swoje nieszczęście popękałem zderzak o dużego kota jakiś czas temu, a nie w pięknej zimowej schwarzwaldzkiej scenerii z dużą ilością zakrętów - tak jak Ty miałeś szczęście.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
citan pisze: popękałem zderzak o dużego kota
Nie wolno polować na tygrysy

inquiz, bzdura goni u nas bzdurę, co się porobiło...

Niestety, wskoczył przed zderzak, nie było szans na cokolwiek.Konto usunięte pisze: Nie wolno polować na tygrysy

Czy naprawdę na raka nie ma lekarstwa przy dzisiejszym rozwoju technologicznym
http://film.onet.pl/0,0,2108694,wiadomosci.html

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Dzwonili dzisiaj z serwisu Marka Adamskiego. Był rzeczoznawca i rozbierali Zło. Jest worek części do wymiany ale z tego co mówili nic nie jest wyrwane z mięchem
Jutro pojadę odwiedzić chore Zło to sam popatrzę. Trochę mi ulżyło.

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150 pisze: Jest worek części do wymiany ale z tego co mówili nic nie jest wyrwane z mięchem Jutro pojadę odwiedzić chore Zło to sam popatrzę. Trochę mi ulżyło.
no to fajnie mały 5150, , w efekcie będziesz miał parę nowych części i małą przerwę w kontakcie ze Złem a to pewnie wyjdzie na dobre

fotki zrób w czasie odwiedzin , popatrzymy co i jak, może coś doradzimy

Azrael, nie - koła nie urwałem. Lecąc bokiem uderzyłem centralnie prawym tylnym kołem w beronowy kołnierz latarni.
A tak przy okazji będę potrzebował 2 sztuki Teina Super Street na tył. Macie coś takiego czy tylko same komplety?
A tak przy okazji będę potrzebował 2 sztuki Teina Super Street na tył. Macie coś takiego czy tylko same komplety?

mały 5150, można kupić pojedynczy amor ale terminy są kosmiczne. Pewnie możemy dla Ciebie rozkompletować zestaw i poczekać sobie aż nam doślą. Uderz do handlowca i powiedz ze gadałeś ze mną :)
Azrael, a nie powinienem wymienić dwóch? Na tych zrobiłem już z 18-20 tyś. Oczywiście nie uśmiecha mi się płacić za drugi ale jeżeli to konieczne to nie ma dyskusji. Jak znam życie to rzeczoznawca wpisał jeden amortyzator i będę miał duże szczęście jak uwzględni, że to nie jest zwykła seria ale, że oddadzą mi za drugi to z pewnością mogę zapomnieć.

mały 5150, myślę, że Az pisząc rozkompletować zestaw miał na myśli sprzedanie Ci 2 amorów na tył. Bo jak sam doskonale wiesz, komplet to 4 sztuki.
czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
Całe szczęście, że nic poważnego się nie stałomały 5150 pisze: Jest worek części do wymiany ale z tego co mówili nic nie jest wyrwane z mięchem

mały 5150, można jeden jak masz jeden do wymiany, pytałeś jednak o dwa, więc myślałem że dwa masz do wymiany.
vibek, no ja tego tak nie odczytałem 
Edit: Dobra już widzę, pytałem o 2 sztuki, Azrael odpowiadając myślał o 2 sztukach

Edit: Dobra już widzę, pytałem o 2 sztuki, Azrael odpowiadając myślał o 2 sztukach

mały 5150 pisze: aha - i szczerze pier...ę facebooka!!! Wchodzę tam tylko dlatego, że większość z Was coś (nie wiedzieć czemu?) zobaczyła w tym gównie.
Podobno zdecydowanie zwiększa współczynnik lansu i użytkownicy otrzymują dodatkowe punkty szacunu na dzielni ;>
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no niezly syf ten fejsbook. Musiałem sobie założyć 2 tyg temu, bo zazdrościłem narzeczonej, że sobie w knajpe gra jak się nudzimichal pisze: mały 5150 napisał(a):aha - i szczerze pier...ę facebooka!!! Wchodzę tam tylko dlatego, że większość z Was coś (nie wiedzieć czemu?) zobaczyła w tym gównie.
Podobno zdecydowanie zwiększa współczynnik lansu i użytkownicy otrzymują dodatkowe punkty szacunu na dzielni ;>

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Objaw starości - ja się już nie radykalizuję, tylko tak jakoś coraz mniej się czemukolwiek dziwię...inquiz pisze: w takich sytuacjach człowiek się radykalizuje
Mnie teżmały 5150 pisze: Trochę mi ulżyło.

Kiepski motywmały 5150 pisze: szczerze pier...ę facebooka!!! Wchodzę tam tylko dlatego, że większość z Was coś (nie wiedzieć czemu?) zobaczyła w tym gównie.

Jeszcze gorszy motyw...remek pisze: zazdrościłem narzeczonej

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
nie, no. jak czegoś potrzebuję to poprostu biorę. I vice versaWiS pisze: Mam nadzieję, że innych akcesoriów jej nie zazdrościsz...?![]()

Nie myślałem, że mój podpis wywoła Wasze zainteresowanie ale wczoraj już mi się przelało
Albo ja jestem nienormalny albo tam jest taki śmietnik. Szkoda mi czasu.
i oczywiście na zdrowie 

Dziękujemy razem ze ZłemWiS pisze: Mnie teżJest więc okazja, by ponownie za zdrowie Twoje i Zła nalać sobie szklaneczkę Blantonsa
![]()

Azrael, to zapytam teraz tak - mam wymienić dwa czy jeden jeżeli się okaże, że tylko ten jeden jest uszkodzony? Biorąc pod uwagę, że w razie wymiany jednego będzie sytuacja taka, że jeden jest dobry z zerowym przebiegiem, drugi też jest dobry tyle, że ma najechane 18-20 tys.Azrael pisze: mały 5150, można jeden jak masz jeden do wymiany, pytałeś jednak o dwa, więc myślałem że dwa masz do wymiany.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Od dwóch dni próbuję się dodzwonić do Cyfry . Za każdym razem wysłuchuję pierdołowatego wstępu, po czym informacja "Obecnie wszyscy agenci są zajęci, prosimy o kontakt w późniejszym terminie" kończy połączenie. No żesz k...a mać, żeby przynajmniej do jakiejś kolejki wrzucało, albo po prostu sygnał zajętości był, to nie, przy każdej próbie robią nadzieję, a operator kasuje za połączenie
Zadzwoniłem więc na numer dla potencjalnych klientów i oczywiście bez problemu, rozmowa trafia do kolejki, zgłasza się konsultant, ale informuje, że dla abonentów jest inna linia i ma wszystko w dupie
Chyba najwyższy czas rozwiązać umowę

Zadzwoniłem więc na numer dla potencjalnych klientów i oczywiście bez problemu, rozmowa trafia do kolejki, zgłasza się konsultant, ale informuje, że dla abonentów jest inna linia i ma wszystko w dupie

Chyba najwyższy czas rozwiązać umowę

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Jeśli możesz mi w ramach abonamentu wymienić dekoder na jakiś bardziej cywilizowany to poproszęvibowit pisze:rrosiak, a jaki masz problem z Cyfrą? Może Ci pomogę.

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller -