Nie mam pojęcia jakie dekodery ma Cyfra, ma być małe i mieć wyjście HDMI. Zmieniamy teściówce telewizor i stary Philips trochę odstaje technologicznie i gabarytowo.vibowit pisze:rrosiak, oczywiście.
Dreambox HD?
Kiedy mam się zgłosić po odbiór

Nie mam pojęcia jakie dekodery ma Cyfra, ma być małe i mieć wyjście HDMI. Zmieniamy teściówce telewizor i stary Philips trochę odstaje technologicznie i gabarytowo.vibowit pisze:rrosiak, oczywiście.
Dreambox HD?
800 czy 8000?vibowit pisze: Dreambox HD
vibowit pisze: ky, jeśli już to 8000
vibowit pisze:ky, jeśli już to 8000, ale ja nie sprzedaję. Chciałem jedynie zasugerować rrosiakowi, że istnieją lepsze wybory niż dzierżawiony filips z Cyfry.
rrosiak pisze: natomiast teściówce wystarczy coś nowszego niż wspomniany filips użytkowany od kilku ładnych lat![]()
No i bądź człowieku miły i próbuj pomóc...rrosiak pisze:O moje wybory nie musisz się martwić
Konto usunięte pisze: Chcesz Robert, żeby się z tego wszystkiego do Was jeszcze wprowadziła?
rrosiak pisze: Mam naprawdę super teściową![]()
Że żony są na Forum, to rozumiem .... ale teścioweKonto usunięte pisze: No wiadomo, przecież wszyscy mamy![]()
A wpadnie na jakiś zlotrrosiak pisze: Grasuje po forach, że hej
Nic. Od ponad czternastu lat nie poprawiłeś im planów sprzedażowych... ;)))))rrosiak pisze: Jestem abonentem Canal od 15 lat, więc coś mi się chyba od nich należy
Nad jezioro Białe ma niedalekoPiter 35 pisze:A wpadnie na jakiś zlotrrosiak pisze: Grasuje po forach, że hej![]()
Ale tez nie pomniejszyłem grona abonentów i dlatego chcę im zaproponować przywiązanie umową na czas określony, albo przejdę do Polsatuky pisze: Nic. Od ponad czternastu lat nie poprawiłeś im planów sprzedażowych... ;)))))
Plan sprzedażowy jest święty :) A to, że pójdziesz sobie do Polsatu czy N-ki? Inni przyjdą na Twoje miejsce, być może właśnie z Polsatu. Ot, meandry współczesnej ekonomii -- w interesie ma być ruch ;)rrosiak pisze: Ale tez nie pomniejszyłem grona abonentów i dlatego chcę im zaproponować przywiązanie umową na czas określony, albo przejdę do Polsatu![]()
Dobrze to widać w czasie jak człowiek zmienia telefon komórkowyvibowit pisze: Ot, tajemnica meandrów współczesnej ekonomii.
Piter 35 pisze: Dobrze to widać w czasie jak człowiek zmienia telefon komórkowy .
OrangePiter 35 pisze:rrosiak, a w jakiej sieci masz telefona