I kto mnie dzisiaj przebije?

Arti pisze: I kto mnie dzisiaj przebije?![]()
Siedzę sobie na forum, czytam post Arti'ego, potam rrosiaka i nagle znowu ta myśl - q...a przecież ja muszę odebrać swój dyplom z uniwerku, bo leży tam do 2000 rokurrosiak pisze: Siedzę sobie przed kompem wkurzony na Cyfrę+, czytam forum, dostrzegam post Artiego i nagle olśnienie... nie mam jutro żadnego kolokwium, a dyplom od dawna leży w szufladzie. Czyż to nie piękne
Jeśli do, to pewnie już nie leżymały 5150 pisze: bo leży tam do 2000 roku
mały 5150 pisze:Siedzę sobie na forum, czytam post Arti'ego, potam rrosiaka i nagle znowu ta myśl - q...a przecież ja muszę odebrać swój dyplom z uniwerku, bo leży tam do 2000 rokurrosiak pisze: Siedzę sobie przed kompem wkurzony na Cyfrę+, czytam forum, dostrzegam post Artiego i nagle olśnienie... nie mam jutro żadnego kolokwium, a dyplom od dawna leży w szufladzie. Czyż to nie piękne
To się da czy nie da...?remek pisze: Bynajmniej da się więcej jak 30km/h
No, to raczej ona go przeprosiła - za to, że była taka... oziębła jakaśChloru pisze: remek, przeprosiłeś się z Nubirą ?
remek pisze: da się więcej jak 30km/h. A jak fajnie kółka mielą
Sam jesteś bynajmniej! :Premek pisze: Bynajmniej
WiS pisze: Pewnie, że się da - i przynajmniej nie jest nudno, jak w tych AWD
Wiśnia ją skutecznie przekonała do pierwszych kroków na śniegu. Linka 0.5m, bo z dłuższą bym się nie zmieścił na podwórku, a i tak miałem 1.5 metra luzu żeby wyszarpać NubiręChloru pisze: remek, przeprosiłeś się z Nubirą ?![]()
Chloru pisze:
Niech Ci Kruszyn opowie jak się fajnie smiga po Pulawskiej![]()
Kruszyn pisze: No ludziska mieli niezłego stracha jak ich swoim "paździerzem" mijałeś po trzech pasach Fajny taki slalom na dwa auta miedzy łosiami co się śniegu boją
Wiem, że w tym wypadku użyte było w innym znaczeniu, ale jakoś nie mogłam się powstrzymaćGodlik pisze:To się da czy nie da...?remek pisze: Bynajmniej da się więcej jak 30km/h
Chloru, może po prostu nie wszyscy mają auta, które po wydachowaniu dwukrotnie zwiększają swoją wartość.Chloru pisze:Kruszyn pisze: No ludziska mieli niezłego stracha jak ich swoim "paździerzem" mijałeś po trzech pasach Fajny taki slalom na dwa auta miedzy łosiami co się śniegu boją
Kruszyn a liczyłeś objechane czteronapędówki ?!
WRC fan pisze: Noo...dziś mam fajny dzieńPojeździłem se trochę Subarakiem, miałem okazję poprzyglądać się 4-drzwiowemu Porsche, które nie ma znaczka Porsche
i na koniec odkryłem fajną myjnię - takie poniedziałki to mogą być
![]()
WRC fan pisze: No dziś pojeździłem sobie Foresterem S-turbo AT![]()