Wspieramy młode talenty - ankieta :)
Re: Wspieramy młode talenty - ankieta :)
moja pierwsza publikacja 

if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Gratulacje ,piękne zdjęcia grunt to się nie przejmować i dalej fotografować 

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Cieszę się, jakby to moje zdjęcia były
Te się załapały do albumu :

Przesyłkę już wysłałam

Te się załapały do albumu :
Przesyłkę już wysłałam

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
dziękuję dziękuję
Doxa, jak ja Ci się odwdzięcze za ten album ?

Doxa, jak ja Ci się odwdzięcze za ten album ?

Doxa, bardzo bardzo bardzo serdecznie dziękuję za przesyłkę
Album właśnie do mnie dotarł i jest baaaardzo fajny :) Jak się okazuje, do poprzedniej edycji zapłapało się sporo naprawdę fajnych jesiennych zdjęć - nawet takich co fotoszopa nie widziałay, albo widziały mało...
Moję dwie piękności też są, ale że nie może być za fajnie to mi przekręcili nazwisko
jakoś to załatwie

Album właśnie do mnie dotarł i jest baaaardzo fajny :) Jak się okazuje, do poprzedniej edycji zapłapało się sporo naprawdę fajnych jesiennych zdjęć - nawet takich co fotoszopa nie widziałay, albo widziały mało...
Moję dwie piękności też są, ale że nie może być za fajnie to mi przekręcili nazwisko

jakoś to załatwie

zagatka, do sądu ichzagatka pisze: Moję dwie piękności też są, ale że nie może być za fajnie to mi przekręcili nazwisko
jakoś to załatwie

Aaa i dla mnie STi, tylko czarne żeby było

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

mały 5150, nie możesz gadać z nimi po swojemu 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Gratulejszyn. Pamiętam jak się paliłaś do konkursu wtedy. MIło naprawdę, żę teraz dodali je do albumu. To naprawdę ładne zdjęcia 

to zakładaj swój supersuit i jedziemy do Zakopca na rozmowę z wydawcąmały 5150 pisze:
zagatka, do sądu ichW ramach zadośćuczunienia jedno z Twoich zdjęć na okładkę przy wznowieniu nakładu, przeprosiny przed i po wydaniu Wiadomości
Aaa i dla mnie STi, tylko czarne żeby było

Lucek, a dziękuje dziękuje

zagatka, jak ja gatki z pelerynką założę to rozprawa nie będzie już zbytnio potrzebnazagatka pisze: to zakładaj swój supersuit i jedziemy do Zakopca na rozmowę z wydawcą

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

Yyyy... może jakiś autograf?zagatka pisze: Doxa, jak ja Ci się odwdzięcze za ten album ?![]()

Dali ciała z tym nazwiskiem

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
No to jej nie znajdzie - nie zabije - i jednak wyrośnie dziadowi konkurencjaDoxa pisze: a jak jakiś słynny fotograf zechce się teraz z Tobą skontaktować, to co?

Ooo...to samo powiedziałam!Doxa pisze: a jak jakiś słynny fotograf zechce się teraz z Tobą skontaktować, to co?![]()

Kochana, nie do poprzedniej edycji, a do dziesięciu poprzednichzagatka pisze: Jak się okazuje, do poprzedniej edycji zapłapało się sporo naprawdę fajnych jesiennych zdjęć

No no, są powody do dumyDoxa pisze: Tatrzańska Agencja Rozwoju, Promocji i Kultury wydała album „Tatrzańska Jesień. Kolor i światło” z fotografiami z poprzednich dziesięciu edycji konkursu."

Czyli wybrali te nieliczne zdjęcia z 10 lat... , no nie!! Bez flaszki się nie obejdzie

Chyba wzięli sobie do serca te nasze komentarze na forum odnośnie obróbki zdjęć ;))
Aaaaa!
Fakt!
No to normalnie dumna jak paw jestem
Właśnie miałam wrażenie, że tych fotoszopowych to jakoś mało w tym albumie :)
Może wygrały jedne, ale wstyd je pokazać, więc do albumu dali te ładne

No to normalnie dumna jak paw jestem

Właśnie miałam wrażenie, że tych fotoszopowych to jakoś mało w tym albumie :)
Może wygrały jedne, ale wstyd je pokazać, więc do albumu dali te ładne

zagatka pisze: Może wygrały jedne, ale wstyd je pokazać, więc do albumu dali te ładne![]()

Doszli do wniosku, że "jelenie na rykowisku" się nie sprzedadzą