Dlaczego

Musisz nad soba popracowac (postawic pare krzynek) i bedzie caly wianuszek.radekk pisze:Właśnie dzięki forum dowiedziałem się że nie mam przyjaciół.
Kiedy ja się załamałemgruby pisze: Musisz nad soba popracowac (postawic pare krzynek) i bedzie caly wianuszek.
No wlasnie! Nic tak nie poprawi humoru, jak zorganizowanie paru krzynek dla wspolforumowiczow!radekk pisze:Kiedy ja się załamałem
radekk pisze: Właśnie dzięki forum dowiedziałem się że nie mam przyjaciół.
Jak do tego doszedłeś? Coś mi się wydaje, że źle to zrobiłeś.radekk pisze: Właśnie dzięki forum dowiedziałem się że nie mam przyjaciół
Chyba też nieesilon pisze: wczoraj miałeś
Wchodzę w "Twoje konto" i tam w "Przyjaciele i wrogowie" i tam widnieje pogrubiony napis iż nie mam przyjaciółEterycznyŻołądź pisze: Jak do tego doszedłeś? Coś mi się wydaje, że źle to zrobiłeś.
Pokazujemy, że jesteśmy przykładowymi Polakami. Bliźniemu na złość, nawet kosztem życia własnego.gruby pisze: Ehhh... Nie psujcie! To ja sie staram darmowe krzynkowanie zalatwic, a wy co?
Tak jak pisałem. Źle. To nie inni są źli, a Ty. Tam są wyświetlane osoby, które Ty uważasz za swoich przyjaciół, a nie te które uważają Ciebie za nich. Nie ładnie od innych wymagać, a samemu nic! Za kare powinieneś przynajmniej trzy skrzynki forumwej faunie postawić!radekk pisze: Wchodzę w "Twoje konto" i tam w "Przyjaciele i wrogowie" i tam widnieje pogrubiony napis iż nie mam przyjaciół
Ale dlaczego w tak brutalny sposób dowiaduję się o tymEterycznyŻołądź pisze: Tak jak pisałem. Źle. To nie inni są źli, a Ty. Tam są wyświetlane osoby, które Ty uważasz za swoich przyjaciół, a nie te które uważają Ciebie za nich. Nie ładnie od innych wymagać, a samemu nic! Za kare powinieneś przynajmniej trzy skrzynki forumwej faunie postawić!
Kardynała Richelieu sekret Ci dziś zdradzę:radekk pisze: dowiedziałem się że nie mam przyjaciół.
-(
Właśnie chciałem o tym pisać. Jest gorzej niż myślałem. Wrogów też nie mamjarmaj pisze: Chrzań to, mi też pokazuje 0 przyjaciół. Ale martwi mnie, że nie mam tu też żadnych wrogów.... Chyba za za rzadko tu bywam
Jak tej krzynki nie bedzie, to juz jakbys mial jednego.radekk pisze:Właśnie chciałem o tym pisać. Jest gorzej niż myślałem. Wrogów też nie mam
jarmaj pisze: Chrzań to, mi też pokazuje 0 przyjaciół. Ale martwi mnie, że nie mam tu też żadnych wrogów.... Chyba za za rzadko tu bywam...![]()
Współczuję Ci. Wiem co czujeszDoxa pisze: Nie martw sie, mam to samo![]()
Doxa pisze: chciałam napisać PW do użytkownika Google[Bot], nie da się. On jawnie mnie lekceważy
Czarownic Remek jakoś się z nim dogaduje.viking pisze: spróbuj po angielsku bo to nieuk i nie zna normalnego języka
viking pisze: spróbuj po angielsku bo to nieuk i nie zna normalnego języka