Bilex, nie chciałbym Cię martwić, ale kiedy ostatnio badałeś wzrok.Bilex pisze: Są tacy (ja na przykład), którzy widzą rozszyty sygnał RGB chociażby przy białych ruchomych napisach na czarnym tle
jaki rzutnik - projektor - full HD
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: jaki rzutnik - projektor - full HD
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
LouCyphre pisze:jarmaj pisze: pamiętam jak ktoś, czy nie Lucek bodaj,
I wyobraź sobie, że "dzięki" tym radom zrezygnowałem całkowicie z zakupu.
Jednak tą wyspę kupiłeś?
jarmaj pisze: Jednak tą wyspę kupiłeś?
Wiesz zawsze wyspa to wyspa
Rok temu, a co?remek pisze:Bilex, nie chciałbym Cię martwić, ale kiedy ostatnio badałeś wzrok.Bilex pisze: Są tacy (ja na przykład), którzy widzą rozszyty sygnał RGB chociażby przy białych ruchomych napisach na czarnym tle
Death ain't nothin' but a heartbeat away...
Najwyższy czas ,żeby zbadać ponownie 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
matzerath, ja kupiłem rok temu Benq W500, to jest projektor HD ready, czyli 720p i używam go głównie do grania w gry na X360 (forza 3 wygląda super). Obraz rzucam na ścianę i z odległości około 3,5m dostaję jakieś 150"
W trybie eko ten projektor jest w miarę cichy, ale do grania/oglądania filmów w nocy się nie nadaje, bo jednak go za bardzo słychać. O oglądaniu w bezchmurny dzień bez zasłaniania okien można zapomnieć. Jakbym miał kupować jeszcze raz to bym kupił coś cichszego.
No dziękuję. Po długiej nieobecności przejrzałem wszystkie opinie i już teraz wiem, że kupię po prostu najtańszy HD
(są silne naciski, żebym zamiast tego kupił sobie orbitrek...) (bo gruby jestem).
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Konto usunięte, Tan materac taki parowy ?
Fantastyczne urządzonko 
no nie wiem... bądź co bądź pudzian poleca raczej ten drugi przyrząd, kopiący prądem...
rrosiak, dobry wybor, mam Epsona tw680 z ta rozdzialka i ma juz z 1400h, cichy, wypasny za te pieniadze.
uzywany przez mlodego do kreskowek, my filmy plus MTV HD. sprawdza sie swietnie.
wlasnie sie przeprowadzilem, potrzebuje ekranu tak z 3 metry szerokiego...
na co zwracac uwage?
uzywany przez mlodego do kreskowek, my filmy plus MTV HD. sprawdza sie swietnie.
wlasnie sie przeprowadzilem, potrzebuje ekranu tak z 3 metry szerokiego...
na co zwracac uwage?
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
gregski pisze: na co zwracac uwage?
gregski, z ekranem podobnie jak z projektorem, a może nawet gorzej, bo z reguły kupujesz na dłużej. Ten kalkulator pomoże Ci również w doborze ekranu. Największe znaczenie dla jakości obrazu ma materiał z którego jest wykonany i jego współczynnik odbicia.
Inną kwestią i bardzo ważną w przypadku ekranu o szerokości 3m jest odpowiedni naciąg. Spróbuj znaleźć taki, który ma usztywnione krawędzie. Ja zaoszczędziłem
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
dzieki. kurcze, mam nadzieje, ze sie sprawdzi, kupilem 2,4 m szeroki, o sporej gramaturze materialu z vinylem i stosunkowo niskim wspolczynniku odbicia gain f 1.0.
ponoc do kina domowego tak lepiej - lepiej widac pod katem..
zobaczymy.
ponoc do kina domowego tak lepiej - lepiej widac pod katem..
zobaczymy.