Konig illusion
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
Re: Konig illusion
Sądzimy, że wypadałoby Cię pacnąć na pomarańczowo. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, to samo sobie pomyślałem 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 247 razy
- Polubione posty: 528 razy
So What!, w sensie technicznym to uważam, że czcionka kolegi powinna być #FF8040.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
szczerze olewa to!
Kurcze czlowiek ma troche czasu napisze cos a wy macie jakis problem?
W koncu to forum dla uzytkownikow czy tylo dla jakiejs elity?
Czy widzieliscie wczesniej jakies moje podobne posty!
Laptopa mam ze stanow i nie chce mi sie czcionki zmieniac!
Kurcze czlowiek ma troche czasu napisze cos a wy macie jakis problem?
W koncu to forum dla uzytkownikow czy tylo dla jakiejs elity?
Czy widzieliscie wczesniej jakies moje podobne posty!
Laptopa mam ze stanow i nie chce mi sie czcionki zmieniac!
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 310 razy
- Polubione posty: 60 razy
Po całej serii ofert sprzedaży/sprowadzenia czegoś, pierwszy Twój post w tym temacie:subydu pisze: Kurcze czlowiek ma troche czasu napisze cos a wy macie jakis problem?
został odebrany, jako kolejna oferta.subydu pisze: Co sadzicie?
Moge sprowadzic jak juz wejda bo to nowy model!
Nie traktuję tego jednak w charakterze problemu.
Jeżeli natomiast razi Cię off topic, to trudno, albo i nie

Słuchajcie ja to odbieram inaczej.
Dwa miesiace szukałem na necie w polsce solidnego ale co najwazniejsze taniego wydechu!
Okazalo sie ze są no ale wiecei jakie!
Wiec pomyslalem sobie ze czego nie pomagac sobie i np.zamowic piec moze ktos bedzie potrzebowac?
Dlaczego tu w polsce wszystko musi kosztowac trzy razy drozej?
Np. przed chwila napisal do mnie ktos o wysoka lotke wiec mysle ze taki posty sie tez przydaja w celu udoskonalania naszych pociech!
I ob jak najwiecej. Moze wreszcie bedzie jakas inna opcja jak dwa znane sklepy internetowe ( do ktorych nie mam jak najmniejszych aluzji)
Bo ciesze sie ze sa chociaz te dwa!
Dwa miesiace szukałem na necie w polsce solidnego ale co najwazniejsze taniego wydechu!
Okazalo sie ze są no ale wiecei jakie!
Wiec pomyslalem sobie ze czego nie pomagac sobie i np.zamowic piec moze ktos bedzie potrzebowac?
Dlaczego tu w polsce wszystko musi kosztowac trzy razy drozej?
Np. przed chwila napisal do mnie ktos o wysoka lotke wiec mysle ze taki posty sie tez przydaja w celu udoskonalania naszych pociech!
I ob jak najwiecej. Moze wreszcie bedzie jakas inna opcja jak dwa znane sklepy internetowe ( do ktorych nie mam jak najmniejszych aluzji)
Bo ciesze sie ze sa chociaz te dwa!
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
subydu, napisalem do Ciebie PW.
BTW nikt tutaj nie bedzie mial problemu, ze chcesz zarobic - a jezeli przedstawisz dobra oferte to pewno znajdziesz kilku chetnych. Problem moze powstac kiedy bedziesz uprawiac spam
BTW nikt tutaj nie bedzie mial problemu, ze chcesz zarobic - a jezeli przedstawisz dobra oferte to pewno znajdziesz kilku chetnych. Problem moze powstac kiedy bedziesz uprawiac spam

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Myślę, że naprawdę to źle interpretujesz.
Te forum nie jest związane z żadną firmą, importerem, sprzedawcą itp. Przedstawiciele kilku tutaj czynnie się udzielają, z korzyścią dla wielu użytkowników, ale nikt tu nie ma i sądzę że nie będzie miał, monopolu na jedynie słuszną linię.
Te forum nie jest związane z żadną firmą, importerem, sprzedawcą itp. Przedstawiciele kilku tutaj czynnie się udzielają, z korzyścią dla wielu użytkowników, ale nikt tu nie ma i sądzę że nie będzie miał, monopolu na jedynie słuszną linię.