ZobaczymyGrzesiek_67 pisze: wiesz nie tak na wariata a spokojniutko, to może by się trafił taki turbodziadunio mało schetany, wtedy i koszty mogłoby nie być z kosmosu

ZobaczymyGrzesiek_67 pisze: wiesz nie tak na wariata a spokojniutko, to może by się trafił taki turbodziadunio mało schetany, wtedy i koszty mogłoby nie być z kosmosu
Gratulacjemały 5150 pisze: pod koniec miesiąca Zło będzie się już grzało w garażu i szczerzyło japę srebrnym siatexem
Trzymam kciuki niech Zło jak najszybciej wraca do bazymały 5150 pisze: Zło będzie się już grzało w garażu i szczerzyło japę srebrnym siatexem
mały 5150 pisze: Ten odgłos alarmu na przywitanie i pożegnanie, zapach, odgłos jak ożywa, to magiczne ugięcie zawieszenia jak zabulgoce, jak usiądę to mi się wydaje, że mnie przytula
WRC fan pisze: że jak ktoś będzie chciał urwać to albo wyrwie z drzwiami, albo sobie rękę złamie![]()
Kupiłeś już drzwi na zapas? ;)WRC fan pisze: wyrwie z drzwiami
Grzesiek_67 pisze: Na gwoździe poszedłeś, czy zaspawałeś do kierownicy ?
Myślisz?? Zbyt długo czekał na Zło żeby teraz odstawiać auto do prania tapicerkiremek pisze:Zło w domu?
Napisałem o mało ale blisko byłoMoniqa pisze:Myślisz?? Zbyt długo czekał na Zło żeby teraz odstawiać auto do prania tapicerkiremek pisze:Zło w domu?
nie napisałeś jak bardzo blisko...ale nie chcemy wiedzieć..patrzac na godzinę tego posta i treść widać że bardzomały 5150 pisze: Napisałem o mało ale blisko było![]()
ciepło i piękne i czarne i złe