I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
Re: I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
z maila vibka wynika, że się Niuniek tylko wykruszył i jeśli Janusz (instruktor SJS) dorzuci nam 2 osoby (a ma w odwodzie 2 evoistów), to będzie nam 1 osoby brakowalo...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, jaki jest charakter tego szkolenia? II st? III? XX? jakaś luźna jazda?
generalnie miało to się toczyś wokół "stałej grupy treningowej", czyli mnie, vibowita, Niuńka i Malego, więc nie wiem, który to byłby stopień, licząc nasze "razy", ale była lista kilku dodatkowych osób. Problem w tym, że nie jest to normalny termin SJSu, w którym SJS ma zarezerwowany dla siebie tor w Miedzianej. Z tego względu dla zachowania normalnej ceny trzeba większej ilości ludzi (zwykle jest nas ok 6). Plus jest taki, że cały tor mielibyśmy dla siebie, więc podejrzewam, że możliwy byłby podział, względem sił, jeśli byłby potrzebny. Oczywiście decydowałby tu Janusz, ale wszystko można dogadać. Niestety zaczyna wyglądać na to, że się nie uda zebrać wystarczającej ilości osób.. A tak byłaby całodzienna zabawa na ośnieżonym (miejmy nadzieję) torze.. No i nie trzeba by było dojeżdżać specjalnie na tor z miejsca zamieszkania....
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
mBank inforamuje ze konto o numerze..... jest przeciazone i twoja wpłata czeka w kolejnosci .
Dziekujemy za uwage.
Dziekujemy za uwage.
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
A Admin to na przykład NubirąKonto usunięte pisze:@lbert, pełen luz. Ja np. przyjeżdżam hondą, vibki pewnie audicą, WiSy jarisem itd

to nikt nowy nie reflektuje na szkolenie? 

eMTi, w lutym, w lutym najwczesniej bedzie legas dotarty , żeby tylko śnieg jeszcze był na torze 

esilon, przecież to ma być w lutym, dokładnie 15-go
Ale to już chyba i tak bez znaczenia.

- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Zrób ze dwie-trzy trasy do Paryża i ....esilon pisze: w lutym, w lutym najwczesniej bedzie legas dotarty , żeby tylko śnieg jeszcze był na torze

Dolce far niente 

A co chcesz tym legasiem tam robić, przyczepimy mu pług i śnieg odgarniesz?esilon pisze: eMTi, w lutym, w lutym najwczesniej bedzie legas dotarty , żeby tylko śnieg jeszcze był na torze

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

FUX pisze: Zrób ze dwie-trzy trasy do Paryża i ....![]()
michal pisze: albo do Tirany![]()
Zawsze może pożyczyć kolegom z forum to mu szybciej dotrą a może nawet obetrą

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
esi ja to Ci mogę pomóc naprawić ten błąd i wsadzę go gdzieś na latarnię - wprawę już mamKruszyn pisze: Zawsze może pożyczyć kolegom z forum to mu szybciej dotrą a może nawet obetrą

liwit pisze: dokładnie 15-go
dzięki, he he w marcu miałem napisac w marcu , stąd obawa o brak śniegu,
bo na brak kochających się inaczej złośliwców narzekał nie będę

No cóż, na razie nasz wyjazd stoi pod dużym znakiem zapytania więc na razie jednak proszę o wykreślenie z listy 

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
inquiz, co Ty za znaki zapytania wymyślasz 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
admin zawsze jak jest już 100km od domu jest pewien czym przyjedzie. Wiśnia potrafi przekonywaćbarbie pisze: A Admin to na przykład Nubirą![]()

rrosiak, tak na razie wyszło, jak jednak się da to wtedy będę się rozglądał czy jakieś wolne miejsca pozostały.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
wyczuwam zaczepkęesilon pisze: kochających się inaczej

no to może się jednak byś skusił na latania po torze?remek pisze: admin zawsze jak jest już 100km od domu jest pewien czym przyjedzie. Wiśnia potrafi przekonywać![]()

eMTi pisze: no to może się jednak byś skusił na latania po torze?![]()
eMTi, będą paralotnie

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
paralotnie nie, ale paralici na pewno 

mały 5150 pisze: wyczuwam zaczepkę
alez skądże

inquiz, walcz, będzie fajnie , poglądamy turbodziadka, potestujemy i wogóle

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Uwaga!
Do tej chwili zapłaciło i potwierdziło udział na 100% (ew. potwierdziło na 100% i obiecało kasę w niedalekiej przyszłości) 35 osób.
Hotel ma ofertę na równoczesną organizację studniówki i w związku z tym bardzo chce nas przeflancować z dużej sali na tyłach do dwóch małych od frontu, tak, jak pierwotnie było planowane.
Jeśli nas nie będzie więcej - oczywiście, możemy się zgodzić, ale z tyłu jest fajniej.
Mogę się też zaprzeć i nie oddać "hangaru"- ale wtedy obawiam się, ze "oddadzą nam" to, np. plując do zupy
Wobec powyższego, najlepiej by było, gdyby liczba uczestników jednak przekroczyła 50 - wtedy do małych salek nijak nie da się nas upchnąć
To oznacza, że jeśli ktoś się do tej pory tajniaczył - będzie miło, gdy się zdecyduje i zdeklaruje na "tak".
Jeśli ktoś ma sympatycznych znajomych spoza forum, których mógłby i chciałby doprosić do zabawy - też będą mile widziani.
PS. Tych, którzy zapłacili wczoraj lub dziś i jeszcze nie dostali potwierdzeń na PW od Mag - proszę o chwilę cierpliwości. Dostęp do netu nam się rwie (tzn. w domu nie mamy, dorywamy się na chwilę w pracy), poza tym parę innych rzeczy bulgoce, w życiu zawodowym i osobistym, no i trochę nie obrabiamy.
Ale się staramy
Do weekendu powinno wrócić do normy
Do tej chwili zapłaciło i potwierdziło udział na 100% (ew. potwierdziło na 100% i obiecało kasę w niedalekiej przyszłości) 35 osób.
Hotel ma ofertę na równoczesną organizację studniówki i w związku z tym bardzo chce nas przeflancować z dużej sali na tyłach do dwóch małych od frontu, tak, jak pierwotnie było planowane.
Jeśli nas nie będzie więcej - oczywiście, możemy się zgodzić, ale z tyłu jest fajniej.
Mogę się też zaprzeć i nie oddać "hangaru"- ale wtedy obawiam się, ze "oddadzą nam" to, np. plując do zupy

Wobec powyższego, najlepiej by było, gdyby liczba uczestników jednak przekroczyła 50 - wtedy do małych salek nijak nie da się nas upchnąć

To oznacza, że jeśli ktoś się do tej pory tajniaczył - będzie miło, gdy się zdecyduje i zdeklaruje na "tak".
Jeśli ktoś ma sympatycznych znajomych spoza forum, których mógłby i chciałby doprosić do zabawy - też będą mile widziani.
PS. Tych, którzy zapłacili wczoraj lub dziś i jeszcze nie dostali potwierdzeń na PW od Mag - proszę o chwilę cierpliwości. Dostęp do netu nam się rwie (tzn. w domu nie mamy, dorywamy się na chwilę w pracy), poza tym parę innych rzeczy bulgoce, w życiu zawodowym i osobistym, no i trochę nie obrabiamy.
Ale się staramy

Do weekendu powinno wrócić do normy

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Alternatywa znaleziona "na szybkiego": gdyby w Leśnym Dworze bardzo fikali i chcieli nam zrobić krzywdę, jest zapasowa miejscówka tutaj:
http://www.teczowy.com/
Można tam 13.02. zrobić imprezę na 35-50 osób "w tych samych pieniądzach". Otoczenie co prawda mniej klimatyczne, ale po ciemku i tak nie widać
No i znacznie bliżej do toru, bo to przy wylocie na Łódź 
Rozejrzę się jeszcze...
Póki co, proszę o deklaracje osób zainteresowanych, czy - jakby co - upoważniacie mnie do manewru (i jakiego).
http://www.teczowy.com/
Można tam 13.02. zrobić imprezę na 35-50 osób "w tych samych pieniądzach". Otoczenie co prawda mniej klimatyczne, ale po ciemku i tak nie widać

Rozejrzę się jeszcze...
Póki co, proszę o deklaracje osób zainteresowanych, czy - jakby co - upoważniacie mnie do manewru (i jakiego).