Forek niedługo dostanie nowe, większe hamulce, więc do sprzedania będą moje aktualne.
W zestawie: zacisk przód (dwa tłoczki), jarzma, tarcze przód brembo 277mm , gładkie, ze wskaźnikiem zużycia - stan bdb. Nadal obydwa wskaźniki zużycia widoczne, klocki przód (na wykończeniu DS2500), tarcze tył - (jak znajdę klocki tył - też dorzucę).
Zaciski w bdb stanie, po wymianie "gumek"
300 pln
[S] Hamulce przód OEM Forek S-Turbo.Zaciski, tarcze, klocki.
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Auto: SI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
[S] Hamulce przód OEM Forek S-Turbo.Zaciski, tarcze, klocki.
Ostatnio zmieniony 28 sty 2010, o 14:51 przez Niedźwiedź, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
Re: [S] Hamulce przód OEM Forek S-Turbo.Zaciski, tarcze, klocki.
przypomniało mi się jeszcze że mam tarcze tył i chyba klocki się znajdą
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
tarcze tył się znalazły, delikatny rant. Klocki przód 8-9mm. Klocki tył - szukają się 
Mogę do tego dorzucić stare tarcze przód :) jakby ktoś po złomie latał i chciał oddać.

Mogę do tego dorzucić stare tarcze przód :) jakby ktoś po złomie latał i chciał oddać.
A co to sa za tarcze (srednica) i jakie sa zaciski (ilo tłoczkowe) ? Masz jakies zdjecia ?
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
demol, OEM - czyli 2 tłoczki, tarcza 277mm. Fotek nie mam bo są na samochodzie cały czas. W nast. tyg. najprawdopodobniej zdejmuję.
Pytanko, czy wejdzie na taki hamulec felga 15 cali? Mam na mysli upgrade hamulca w starym legacy 1993 2.2
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
Na kropce pisali , że wchodzą.demol pisze: Pytanko, czy wejdzie na taki hamulec felga 15 cali? Mam na mysli upgrade hamulca w starym legacy 1993 2.2
W razie czego mam też felgi 16'' z zimówkami (http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=5&t=2701). W zestawie z hamulcami będzie naprawdę pasztetowo :)
Jeżeli zaciski są podobne jak w US-spec N/A (też dwa tłoczki), to na zimę zakładałem 15" na nie bez problemu. Nie wiem tylko czy każda 15" wejdzie.demol pisze: Pytanko, czy wejdzie na taki hamulec felga 15 cali?
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki
- Niedźwiedź
- 4 gwiazdki