I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
Re: I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
WiS pisze: Alternatywa znaleziona "na szybkiego": gdyby w Leśnym Dworze bardzo fikali i chcieli nam zrobić krzywdę, jest zapasowa miejscówka tutaj:
http://www.teczowy.com/
to jest chyba w zeszłym roku wyremontowany/przebudowany na hotel budynek, także warunki powinny byc OK, ale jednak w Leśny w przyjemniejszej okolicy, mnie tam wsio rawno bo i tak bedę spał w domu

Witamy fanów plaskich siników
Bogdaneg i Aga
Rzeszów. Od roku powożę Foresterem 2.0 z 1999. Chetnie bym zawinął na taka imprezke. PS. Wpisowa flaszka oczywiście będzie 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
bogdaneg pisze: Chetnie bym zawinął na taka imprezke.

Dopisuje Was do listy, wieczorem pójdzie (mam nadzieję - patrz zastrzeżenie powyżej) PW od Mag z numerem konta.
bogdaneg pisze: Wpisowa flaszka oczywiście będzie
...jedna?

PS. Spoko, żartuję, w tym gronie są NAWET tacy, co CAŁKIEM nie piją alkoholu

- WiS
- 6 gwiazdek
Toteż nastawiam się jednak przede wszystkim na Leśny, ale jak p. Beatka będzie się upierała przy zmianie warunków... to cóż...esilon pisze: w Leśny w przyjemniejszej okolicy

Straci klientów.
Swoją drogą, jak się pieprzy - to wszystko naraz.
Net.
Auto (Mag właśnie siedzi w serwisie z likwidatorem szkód).
Dziecko (jakieś dziwne wyniki badań młodemu wyszły, niby nic, ale jest ganianie po lekarzach i inne takie).
Fuchy (już to i owo miało byc na 100%, ale nie ma - za to jest inne, co trzeba dopiero zaplanować, oczywiście na wczoraj, ale i tak nie wiadomo, czy wypali...)
I jeszcze dzisiaj pani Beatka z propozycją zmiany sali...

Przynajmniej znów będzie pretekst, żeby się wieczorem napić

WiS, nie przejmuj się, drugie miejsce jest jak najbardziej w porządku. Będziemy musieli jedynie ponownie rezerwować dodatkowe noclegi. Luzik
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
- WiS
- 6 gwiazdek
Wstrzymajcie się na razie. A gdyby co, to ja to już pewnie załatwię hurtem.liwit pisze: Będziemy musieli jedynie ponownie rezerwować dodatkowe noclegi. Luzik
Dobra, odrywam sobie od internetu, na niewiadomo ile

Hehehehe
Bywałem w Tamtych okolicach na imprezach of-road (Piknik 4x4 Iłża- u Piotrusia, Sielpia- u Bednarczyka)troche bardziej zadziorne auto wtedy miałem
zawsze miłe wspomnienia wynosiłem
Czekam na końkrety od decydentów, skoro wolne place są. jaki program ostateczny?

To chyba nie miałem okazji poznać.WiS pisze: Spoko, żartuję, w tym gronie są NAWET tacy, co CAŁKIEM nie piją alkoholu - i też się dobrze bawią (chyba)

- WiS
- 6 gwiazdek
To licz się z tym, że znowu będziesz bywałbogdaneg pisze: na imprezach of-road

Szkieletczyzna bardzo lubi być rozjeżdżana przez Forestery i Outbacki...
Program constans (patrz pierwszy post wątku), jedno co może ulec zmianie to miejsce akcji. Acz mam nadzieję, że jednak nie. Jutro będę negocjował.bogdaneg pisze: jaki program ostateczny?
W międzyczasie można przedłużać listę.
Rosiaka nie znasz?citan pisze: chyba nie miałem okazji poznać.

WiS, w przyszłym tygodniu się wyjaśni. Obowiązków przybyło... 

Dolce far niente 

wracając do kwestii poniedziałkowego szkolenia, to tor mielibyśmy w 100% dla siebie (a rzadko się to zdarza) i moglibyśmy katować cały dzień. Koszt wyniósłby 450 przy 10 osobach, 500 przy 9, 550 przy 8... Jacyś chętni?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Myślę, że Chlor zły nie będzie na mnie, że napiszę w jego imieniu ;)WiS pisze: Póki co, proszę o deklaracje osób zainteresowanych, czy - jakby co - upoważniacie mnie do manewru (i jakiego).
WiS, masz nasze błogosławieństwo

W końcu nieważne gdzie, ważne z kim :)
Life's too short to get upset.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dorastaszBaficzka pisze: W końcu nieważne gdzie, ważne z kim :)

Z moich obserwacji to życiu idzie tak:
do 25lat: nie ważne gdzie, nie ważne z kim
25-45: nie ważne gdzie, ważne z kim
45-60: ważne gdzie, ważne z kim
60+ ważne gdzie, nie ważne z kim

my z Pati również stoimy za Tobą WiS.
remek, nie odpisałeś mi jak w kontekście tego, że polecisz wiśnią zapatrujesz się na szkolenie...
remek, nie odpisałeś mi jak w kontekście tego, że polecisz wiśnią zapatrujesz się na szkolenie...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
remek,
To w sumie się w przedział wiekowy idealnie wpasowałam

To w sumie się w przedział wiekowy idealnie wpasowałam

Life's too short to get upset.

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
no kumam... ale zawsze można się coś nowego nauczyć w bezpiecznych warunkach, a odpadają koszty dojazdu w tym wypadku.. Ale oczywistym jest, że z drugiej strony kwota to niemała...
eMTi, przestań
Nie widzisz, że remek próbuje Ci grzecznie przekazać, że nie jest zainteresowany, nie ma czasu, nie chce mu się, ma to w dupie, nie ma kasy lub cokolwiek innego. Ja też chciałem żeby to szkolenie się odbyło ale widać nie tym razem 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

aaaaaaaaaaaaaaa tam... walczyć trzeba do końca
Po prostu na zimowe latanie w Kielcach mam chcice już od dawna, zapowiadało się aż tyle osób, a na razie mamy (jak się okazało na dniach) raptem 4... tak więc co nieco próbuję rzutem na taśmę zadziałać, ale chyba się nie uda... 

eMTi, to bierz tor na 4 osoby. Może koszty będą większe, ale marzenia kosztują. Wiesz jak jest

Czarownica prawdę Ci powie :D
... i trzy lawety z furami...zofija pisze: to bierz tor na 4 osoby

Dolce far niente 

nie no, bez jaj...zofija pisze: bierz tor na 4 osoby.
gdzie mi się wtedy pomieszczą TIRy z częściami, namiotami + autokar hostess....

ja już takiego znam, który furę na lawetę na tor przywoziFUX pisze: ... i trzy lawety z furami...![]()

A tak na serio, to trochę jestem zdesperowany, bo z mocno chętnych 10 osób (które wiedziały, jakie są koszty i że to jest od razu po balu), zostało marne 4... chlip chlip... Jak by od razu był problem z frekwencją, to by tak nie bolało... No ale wiadomo, różnie los może zrządzić...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
eMTi, ale czego się spodziewałeś - wyskoczenie z najmniej 1.5k pln w jeden weekend to nie jest hop siup
Ludzie różne rzeczy robią poza jeżdzeniem 

ale ja przecież o tym wiem i wiem, że to spory wydatek.. Choć dla tych, którzy co jakiś czas na SJS przyjeżdżają wychodzi taniej o dojazd :) .. mówię tylko w kontekście tego, że ludzie świadomi tego wydatku wcześniej zgłosili chęć swojego uczestnictwa, a teraz się powycofywali.. i nie mam im przecież tego za złe, po prostu szkoda, że to pewnie nie wypali.. Ale co tam, najważniejszy jest bal i tego się trzymajmy...
remek, przybranie gotowe?
remek, przybranie gotowe?