Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
Dzięki wam dobrzy ludzie za słowa otuchy,świadomość że ktoś wspólczuje człowiekowi w nieszczęściu bardzo uspokaja a nie cyt."...no subaru to jednak g... bo stoi cały czas w naprawie a vw się nie psują" 

PAWKA
pawka35 pisze: a nie cyt."...no subaru to jednak g... bo stoi cały czas w naprawie a vw się nie psują"

pawka35, ja ciągle słyszę jaki ten Forester jest brzydki, "szczególnie z przodu "... a i tak ciągle z tyłu go oglądają..... to zazdrośnicy to nie ludzie to wilcy

PAWKA
Zgodnie z zapowiedzią kontynuje.Po rozmowie z ATZ muszę przyznać że goście tam pracujący są OK robią co mogą ale na 99% mam inną skrzynię niż wynika z nr nadwozia czyli przyjąłem polsko-niemieckiego wała/właściciel autohausu to Polak/ i chłopaki z ATZ ręcznie na podstawie rys. przeglądają bazę danych coby pomóc mi rozszyfrować jaki jest właściwie rok zespołu napędowego.
ps.Jednak ATZ nie dał ciała wobec czego zwracam honor
ps.Jednak ATZ nie dał ciała wobec czego zwracam honor
PAWKA
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Ja to z tych nerwów to już się uspokoiłem.Problem tkwi w tym że nie można dojść do tego jaki to jest typ skrzyni i jaki napęd prędkościomierza zamówić.Zobaczymy jak poradzą sobie z problemem faszyści bo właśnie przed chwilą dałem kumplowi uszkodzone części na wzór i jutro skoczy do ASO we Frankfurcie pokazać i w razie mojej passy zamówić.
PAWKA
-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Owszem. Nieszczęścia chodzą parami. Para za parą, para za parą...esilon pisze:pawka35, no to masz z głowy problemy, to był drugi pech w ciągu ostatnich dni, czyli parka poszła a kysz, teraz będzie tylko lepiej
eteryczny dobrze to ująłeś bo w tym roku to moje pechy faktycznie chodzą tak jak napisałeś.
ps.A przy okazji wielki szacun dla ATZ/nie cukruję tylko prostuję wcześniejszego posta/ zrobili wszystko co możliwe żeby potwierdzić moje podejrzenia.Teraz już na 300% wiem że skrzynia pochodzi z lat 89-93
ps.A przy okazji wielki szacun dla ATZ/nie cukruję tylko prostuję wcześniejszego posta/ zrobili wszystko co możliwe żeby potwierdzić moje podejrzenia.Teraz już na 300% wiem że skrzynia pochodzi z lat 89-93
PAWKA
moje psy za bardzo ciągnie do mięsa - tego ciepłego i jeszcze mobilnego...
w zeszłym tygodniu przyniosły 2 kury a dzisiaj poległ kot...
...tylko czemu zawsze pastwią się nad słabszymi?...
w zeszłym tygodniu przyniosły 2 kury a dzisiaj poległ kot...
...tylko czemu zawsze pastwią się nad słabszymi?...
“poproszę skrzynkę wódki i dwie oranżady...”
Aaaaa! Zapomniałbym się wyżalić...
Kamulec jakiś wystrzelił ostatnio z pod koła jadącego przede mną samochodu, usłyszałem trzask ale na szybie nie było żadnego śladu widać.
Niestety po godzinie jakiejś rysa jak ta lala sie pojawiała i co gorsza kamulec wrednie uderzył milimetrów od lewego słupka (trochę w bok i odbiłby się od metalu
) A Forek ubezpieczony niestety w PZU...co to za organizacja jest to brak mi słów naprawdę
A poza tym to jestem chory...od soboty mnie trzyma...świństwo jakieś...

Kamulec jakiś wystrzelił ostatnio z pod koła jadącego przede mną samochodu, usłyszałem trzask ale na szybie nie było żadnego śladu widać.
Niestety po godzinie jakiejś rysa jak ta lala sie pojawiała i co gorsza kamulec wrednie uderzył milimetrów od lewego słupka (trochę w bok i odbiłby się od metalu

A poza tym to jestem chory...od soboty mnie trzyma...świństwo jakieś...

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
doobre...luki pisze: jeszcze mobilnego...

Nietegesowa była dziś baba w czerwonej Fabii u mnie na podwórku. Szukając miejsca do zaparkowania stanęła tak, że zablokowała normalny wyjazd z podwórka (staneła w miejscu w którym zatoka parkingowa zwęża się do wąskiej uliczki wyjazdowej). Oczywiście miała w dupie to, że jechałem za nią i najzwyczajniej w świecie mnie zablokowała. Na pytanie co wyprawia odpowiedziała z rozbrajającą szczerością "No przecież nigdzie nie ma miejsca"
Nie wytrzymałem i zwyzywałem ją na czym świat stoi...to ja jak matoł 15 minut jeżdżę wokół bloku w poszukiwaniu miejsca po to, żeby jakaś pi*** zrobiła coś takiego...ręce opadają...
Oczywiście przez nią musiałem odbywać Renuarem wspinaczkę po krawężnikach....fuckk
Zaręczam, że kiedyś sobie kupie jakiegoś starego pancernego strucla np Passata, albo Merca W124 i nie będę się zastanawiał tylko będę trzaskał po tych wszystkich autach bezmózgowców
Drugi nieteges to cena benzyny, ale i tak mniejszy niż bezmyślna baba

Oczywiście przez nią musiałem odbywać Renuarem wspinaczkę po krawężnikach....fuckk

Zaręczam, że kiedyś sobie kupie jakiegoś starego pancernego strucla np Passata, albo Merca W124 i nie będę się zastanawiał tylko będę trzaskał po tych wszystkich autach bezmózgowców

Drugi nieteges to cena benzyny, ale i tak mniejszy niż bezmyślna baba

-
EterycznyŻołądź
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Z wrodzonej, instynktownej... mądrości? Postępują zgodnie ze sztuką wojny, a ty się czepiasz...luki pisze: ...tylko czemu zawsze pastwią się nad słabszymi?...

Opłaca Ci się to z ubezpieczenia robić? Dobra szyba to jakieś 500zł.Bilex pisze: Forek ubezpieczony niestety w PZU...co to za organizacja jest to brak mi słów naprawdę
Szyba z podgrzewaniem wycieraczek - ok 2000. 

Lepszy jest UAZ z orurowaniemWRC fan pisze: Zaręczam, że kiedyś sobie kupie jakiegoś starego pancernego strucla np Passata, albo Merca W124 i nie będę się zastanawiał tylko będę trzaskał po tych wszystkich autach bezmózgowców

Rzeźnik zbereźnik:)
Mi tam Polonez wystarczałRzeznik pisze:Lepszy jest UAZ z orurowaniemWRC fan pisze: Zaręczam, że kiedyś sobie kupie jakiegoś starego pancernego strucla np Passata, albo Merca W124 i nie będę się zastanawiał tylko będę trzaskał po tych wszystkich autach bezmózgowców. Szkoda tylko, że ubezpieczenie podrożeje za takie wyczyny

Barbie, czyżbyś praktykowała takie zachowania?barbie pisze: Mi tam Polonez wystarczał

OK. Wierzę na słowobarbie pisze: dawno temu i nieprawda
Mój Polonez był bardzo dzielny

czy podstawowym kryterium przyjmowania do pracy w urzędach jest bezmyslność czy to tylko dodatkowy atut : mile widziana bezmyslność, najlepiej z doświadczeniem 

mam rozumieć że wszystkie stworzenia żyją w nieustannej wojnie? i muszą walczyć?EterycznyŻołądź pisze:[? Postępują zgodnie ze sztuką wojny, a ty się czepiasz...![]()
przecież daję im jedzenie nie musza go "mordować"...
l.k.
“poproszę skrzynkę wódki i dwie oranżady...”