I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: I Wielki Forumowy Bal Karnawałowy - 13.02.2010
eMTi, odnośnie 15? Jak poprzednio
Jakby się coś zmieniło byłbym z tym w każdym wątku 
Rozumiem eMTi, że Ty przebierasz się za pojeżdżawkę, albo grubiej - od razu za Tor KielceeMTi pisze:WiS, dzięki za info, od razu po Twoim pierwszym poście napisałem do waszki, ale póki co nie dostałem odpowiedzi, stąd te wątpliwości.. Myślałem po prostu, że to jest coś jak nasze Szwarcwaldowe latania, tylko za pieniądze, bo czymś za ten tor trzeba zapłacićAle jak to wygląda tak, jak mówisz, to już nie mam wątpiliwości, co będę robił 15ego
![]()
Wtedy wszyscy sobie będziemy mogli po Tobie pojeździć
Czarownica prawdę Ci powie :D
za leśną pętlę....

ale się rozmarzyłaś...zofija pisze: Wtedy wszyscy sobie będziemy mogli po Tobie pojeździć![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, Remek już Ci napisał że ma pod domem Jodłownik i nie jest zainteresowany jazdą po torze w tym terminie. Nie kumam czemu tak drążysz ten temat.
Już nie drążę przecież, skończyłem :) Zamykam paszczę na kłódkę w tym temacie na forum, co to by nikogo już nie irytować 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Co prawda mnie to nie dotyczy, ale se napiszę bo się z tym w 100% zgadzam.barbie pisze: eMTi, Remek już Ci napisał że ma pod domem Jodłownik i nie jest zainteresowany jazdą po torze w tym terminie.
Nawet nie mając tego Jodłownika (i jemu podobnych w tamtych okolicach) pod domem, to i tak mając czas, zdecydowanie wolałbym na ten Jodłownik pojechać, niż na szkolenie na torze.
eMTi, każdy lubi co innego.
ja jak tylko mogę, to również na Jodłownik wpadam. Natomiast nie ukrywam, że Ty z remkiem to "ciut" wyższa liga, natomiast tor daje takim jak ja bezpieczną możliwość poćwiczenia pewnych technik lecąc pełną dzidą.. Na jodłowniku mimo śnieżnych band ofiary się niestety zdarzają (nie wymieniając kto co z wyjadaczy stracił, ale przedostatnie urwanie ćwiartki zderzaka i halogena w jednej furze, rozwalenie koła i wahacza w drugiej, czy też piątkowe uszkodenia lakieru u jednego i pognieciony błotnik u drugiego).. Wiadomo - jest wojna, są ofiary... A ja po prostu pytałem tych, o których wiem, że lubią sobie pojeździć i których lubię, bo jak wiadomo - w towarzystwie raźniej.
A skąd Ty taką wiedzę wytrzasnąłeś?eMTi pisze: natomiast tor daje takim jak ja bezpieczną możliwość poćwiczenia pewnych technik lecąc pełną dzidą..
Na ostatniej pojeżdżawce wlaśnie w Kielcach, kciuki trzymalem, żeby jeden srebrny Forek w plenerze trawiastym, jakiejś bruzdy nie napotkal. Kto był i widzial, ten wie...
Dolce far niente 
FUX pisze: skąd Ty taką wiedzę wytrzasnąłeś?
FUX, no toż to banał, że szybka jazda bokami to zawsze ryzyko ale na torze bez porównania mniejsze
FUX, stąd, że wielokrotnie na torze w Miedzianej (i nie tylko) jeździłem, tak samo jak i w warunkach bojowych, czyli na normalnych drogach a'la Szwarcwald i sytuacje awaryjne zdarzały się tu i tam, więc powiedzmy, że jako takie blade pojęcie mam.. esilon z resztą też Ci to wyjaśnił.... 
Zwłaszcza przy tej pelnej dzidzie... 
Dolce far niente 
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Trochę dziwna rozmowa. Wiadomo, że na torze jest bezpieczniej. Dlatego w górach jest fajniej 
Amen!
Przebrania gotowe? jarmaj, czy już wyklarowało Ci się na 100%, że nie dasz rady wpaść?
eMTi,
przeciez jarmaj napisał, że tez woli jodłownik
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Na Jodłownik też nie mam kiedy pojechać....esilon pisze:eMTi,![]()
Nie, na bal raczej nie mogę się wybrać.
szkoda wielka
, miejmy nadzieję, że na następnym większym spotkaniu forumowym będzież już mógł się stawić.. 
nie podjudzaj znowu, bo nie o to pytałemesilon pisze: przeciez jarmaj napisał, że tez woli jodłownik![]()
szkodajarmaj pisze: Nie, na bal raczej nie mogę się wybrać.![]()
Doszły mnie plotki ,że straszny tu offtoppppppp się zrobił , co się z Wami dzieje

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
A ja słyszałem, że Ty - chyba mnie na złość - coraz fajniejsze auta na sprzedaż masz, nawet SkodyPiter 35 pisze: Doszły mnie plotki ,że (...)
Poczekam chyba na Alfę Romeo
Piter 35, eMTi, będzie rodził na Torze i już ma bóle porodowe 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
dokładnie... a pikanterii dodaje fakt, że Kruszyn będzie asystował jako siostra wieloktrotnie przełożona 
A On potrafi znieczulićeMTi pisze: Kruszyn będzie asystował jako siostra wieloktrotnie przełożona
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- WiS
- 6 gwiazdek
Przypominam, że jutro wieczorem zamierzam zamknąć listę uczestników, żeby spokojnie podopinać szczegóły logistyczne.
Jeśli dla kogoś to zbyt wcześnie, bo zamierza "wypracować decyzję" (lub kasę) później - poproszę o sygnał. Niekoniecznie na publiku.
Edit:
Aktualna lista uczestników
(zapłacono za udział):
1.-2. Mag i WiS (bez noclegu)
3. Kruszyn
4.-5. Beatka i Piter 35
6.-7. Zośka i MIchał
8.-9. Bafi i Chlor
10.-11. Adminowa z nieślubnym
12.-13. esilon i Bona (bez noclegu)
14.-15. MAZI, Przylepka i Królik
16. Arti
17.-18. damazie i replika Garfilda
19.-20. liwit, vibowit
21.-22. wil3, wil3ca (bez noclegu)
23.-24. Wit i Marta (szwagier i siostra wil3cy, bez noclegu),
25.-26. rrosiak z lepszą połową
27. mały 5150
28.-29. eMTi i Pati (bez noclegu)
30.-31. Darek i Anna (znajomi MAZI-ego)
32.-33. Konto usunięteDido
34.-35. @lbert plus syn i jego Matka
36.-37. arti04 plus 1
38.-41. jeszcze dwie pary, znajomi wil3ego (bez noclegu)
42.-43. Pani Jonesowa i JonesB
wstępnie zgłoszeni, ale wciąż nieopłaceni/niezdecydowani:
Inquiz plus lepsza połówka
Fux z Małżonką,
d_xter plus nie_zawsze_lepsza połówka.
pablo07
Bogdaneg i Aga
Jeśli dla kogoś to zbyt wcześnie, bo zamierza "wypracować decyzję" (lub kasę) później - poproszę o sygnał. Niekoniecznie na publiku.
Edit:
Aktualna lista uczestników
(zapłacono za udział):
3. Kruszyn
4.-5. Beatka i Piter 35
6.-7. Zośka i MIchał
8.-9. Bafi i Chlor
16. Arti
19.-20. liwit, vibowit
27. mały 5150
36.-37. arti04 plus 1
42.-43. Pani Jonesowa i JonesB
wstępnie zgłoszeni, ale wciąż nieopłaceni/niezdecydowani:
Inquiz plus lepsza połówka
Fux z Małżonką,
d_xter plus nie_zawsze_lepsza połówka.
pablo07
Bogdaneg i Aga
- WiS
- 6 gwiazdek
Zgodnie z zapowiedzią, niniejszym zamykam listę w poniższym kształcie:
3. Kruszyn
4.-5. Beatka i Piter 35
6.-7. Zośka i MIchał
8.-9. Bafi i Chlor
16. Arti
19.-20. liwit, vibowit
27. mały 5150
36.-37. arti04 plus 1
To są osoby, które zapłaciły i mają.
Jeszcze jakieś indywidualne decyzje się wciąż ważą, z paroma osobami mamy gorącą linię, ale to wyjątki od reguły.
Jutro jadę do Leśnego Dworu potwierdzać rezerwację i klepać ostatnie szczegóły (należy się spodziewać komunikatów, około południa).
3. Kruszyn
4.-5. Beatka i Piter 35
6.-7. Zośka i MIchał
8.-9. Bafi i Chlor
16. Arti
19.-20. liwit, vibowit
27. mały 5150
36.-37. arti04 plus 1
To są osoby, które zapłaciły i mają.
Jeszcze jakieś indywidualne decyzje się wciąż ważą, z paroma osobami mamy gorącą linię, ale to wyjątki od reguły.
Jutro jadę do Leśnego Dworu potwierdzać rezerwację i klepać ostatnie szczegóły (należy się spodziewać komunikatów, około południa).
- WiS
- 6 gwiazdek
No to klepnięte.
Pary mieszane mają pokoje deluxe z łożami małżeńskimi, dla samców-singli przewidziano pokoje z odrębnymi łóżkami (a co, najwyżej se zsuną, nie?).
Przyjeżdżacie i meldujecie się nazwiskami (niekoniecznie prawdziwymi, byle tymi podawanymi nam na PW). Hasło ogólne - "bal forum subaru". W recepcji trzeba będzie upomnieć się o zamówione uprzednio faktury. A, za zgłoszone zwierzaki - zapłaciliśmy dodatkowe 20 zł/szt. (za dobę 13/14.02.).
Zaczynamy oficjalnie o o 17.00 - tzn. o tej godzinie zaczną wjeżdżać kelnerzy z pierwszym rzutem ciepłego dania; nieoficjalnie można sobie zajmować lepsze miejsca nieco wcześniej. Menu dopracowujemy (kucharz już wie, że na śniadanie ma mieć pasztet z królika...)
Na sali balowej będzie ciepło - więc osoby, planujące przebrania typu "nudysta", "murzyn", etc. mogą się nie obawiać, że zmarzną. Raczej wręcz przeciwnie, ale w razie, gdyby się robiło zbyt gorąco, włączy się nawiewy....
Dodatkowe ciepłe posiłki przewidziano na 21. i 1. w nocy.
Didżej hotelowy zamówiony i opłacony, gra do 3. Potem - zgodnie z planem - zwijamy się spać, ewentualne dożynki proponuję już w pokojach. 400 złotych za DJa, jak już zapowiedziano, zbierzemy do czapki na początku imprezy (uprasza się przygotować drobne).
To na razie tyle...
PS. Leśny Dwór pod śniegiem wygląda... rewelacyjnie...
A w Kielcach wciąż sypie, więc będzie jeszcze lepiej. Dobrze, że przyjeżdżacie czteropędami (przynajmniej niektórzy
).
Pary mieszane mają pokoje deluxe z łożami małżeńskimi, dla samców-singli przewidziano pokoje z odrębnymi łóżkami (a co, najwyżej se zsuną, nie?).
Przyjeżdżacie i meldujecie się nazwiskami (niekoniecznie prawdziwymi, byle tymi podawanymi nam na PW). Hasło ogólne - "bal forum subaru". W recepcji trzeba będzie upomnieć się o zamówione uprzednio faktury. A, za zgłoszone zwierzaki - zapłaciliśmy dodatkowe 20 zł/szt. (za dobę 13/14.02.).
Zaczynamy oficjalnie o o 17.00 - tzn. o tej godzinie zaczną wjeżdżać kelnerzy z pierwszym rzutem ciepłego dania; nieoficjalnie można sobie zajmować lepsze miejsca nieco wcześniej. Menu dopracowujemy (kucharz już wie, że na śniadanie ma mieć pasztet z królika...)
Na sali balowej będzie ciepło - więc osoby, planujące przebrania typu "nudysta", "murzyn", etc. mogą się nie obawiać, że zmarzną. Raczej wręcz przeciwnie, ale w razie, gdyby się robiło zbyt gorąco, włączy się nawiewy....
Dodatkowe ciepłe posiłki przewidziano na 21. i 1. w nocy.
Didżej hotelowy zamówiony i opłacony, gra do 3. Potem - zgodnie z planem - zwijamy się spać, ewentualne dożynki proponuję już w pokojach. 400 złotych za DJa, jak już zapowiedziano, zbierzemy do czapki na początku imprezy (uprasza się przygotować drobne).
To na razie tyle...
PS. Leśny Dwór pod śniegiem wygląda... rewelacyjnie...
Czyli Siatexman może przywdziać klasyczny ubiór.WiS pisze: mogą się nie obawiać, że zmarzną.