Zima w górach 2009
Re: Zima w górach 2009
Co tu dużo pisać. Kolejny rewelacyjny wyjazd. Organizacja świetna, towarzystwo pierwsza klasa, Arti panujesz nad tymi wszystkimi szaleńcami w swoich szybkich zabawkach, szacunek :)
Podobały mi się reakcje chłopaków z Poznania :) do końca byli w szoku że takie spotkania mogą w ogóle istnieć :)
Właśnie dotarliśmy do Wrocławia no i czekamy na kolejny sygnał z gór.
Arti dzięki za instruktukcje z prawego fotela!
Niestety, już nie w ramach wczorajszej wspaniałej imprezy, uśmiechnięta gęba po upalaniu trochę zniknęła (tylko trochę ;) ), miałem rano włamanie do auta, CB poszło na bazar, szyba, zamki do wymiany :/ A było tak pięknie :)
Podobały mi się reakcje chłopaków z Poznania :) do końca byli w szoku że takie spotkania mogą w ogóle istnieć :)
Właśnie dotarliśmy do Wrocławia no i czekamy na kolejny sygnał z gór.
Arti dzięki za instruktukcje z prawego fotela!
Niestety, już nie w ramach wczorajszej wspaniałej imprezy, uśmiechnięta gęba po upalaniu trochę zniknęła (tylko trochę ;) ), miałem rano włamanie do auta, CB poszło na bazar, szyba, zamki do wymiany :/ A było tak pięknie :)
Witam
Podzielę się rannym rekonesansem. Wczoraj delikatnie na SZWAR.. jakoś tak się nie spełniłem więc z silnym postanowienie wczorajszym obiecałem sobie, że wybiorę się do Tyrola . Panowie i Panie warunki 10/10, zakręty pełen ogień 2/3/4
bandy 1,5 metra Niestety było kilka komplikacji. Myślę, że dla całego społeczeństwa narciarzy zadaniem priorytetowym jest usunięcie moich genów z naszej populacji. Ale niestety zima i zakręty zobowiązują.
Mogę jedynie przeprosić przypadkowo spotkane auta.
Podzielę się rannym rekonesansem. Wczoraj delikatnie na SZWAR.. jakoś tak się nie spełniłem więc z silnym postanowienie wczorajszym obiecałem sobie, że wybiorę się do Tyrola . Panowie i Panie warunki 10/10, zakręty pełen ogień 2/3/4

Mogę jedynie przeprosić przypadkowo spotkane auta.

lukwol pisze: miałem rano włamanie do auta, CB poszło na bazar, szyba, zamki do wymiany :/ A było tak pięknie :)
Bandyci, złapać wykastrować. Zastrzelić.
Pozdrowienia dla ekipy ze "Szwarcwaldu"...dzięki za prawy
...powiem szczerze, że dawno się tak nie bawiłem i strasznie Wam zazdroszczę tych oesów i tej całej atmosfery...opieranie się o bandy przy 70km/h to niezapomniane przeżycie... było meeeega SYTO!!! Szkoda że nie mogłem trochę bardziej przycisnąć babci ale już planuję jak tu znów wybrać się do DDZ...może przy okazji jakiegoś wypadu na narty, wyjedzie się dzień wcześniej...
Pozdrawiam wszystkich spotkanych i mam nadzieję do zobaczenia wkrótce...doqtor

Dzieki za Mega Spot. Spojrzenia calych rodzin w oskach - bezcenne
Nie powiem, zeby bylo mi malo ale po wszystkim pojechalem przez Karyntie
Wracajac przez wioski rozwalalem nawiany puch az tu nagle...
...wyrosla mi przed maska gora zmrozonego sniegu. Wylecialem w powietrze i ... zawislem. Na szczescie mialem lopate, chwile zeszlo
jak dokopalem sie do ziemi w okolicach przedniego zdrzerzaka, swiatla mialem grubo powyzej pasa. Poszlo kolejne mocowanie progu - jakos to przezyje
Mam nadzieje, ze wszyscy dotarli calo.
Pozdrowienia, @lbert

Nie powiem, zeby bylo mi malo ale po wszystkim pojechalem przez Karyntie

Wracajac przez wioski rozwalalem nawiany puch az tu nagle...
...wyrosla mi przed maska gora zmrozonego sniegu. Wylecialem w powietrze i ... zawislem. Na szczescie mialem lopate, chwile zeszlo

Mam nadzieje, ze wszyscy dotarli calo.
Pozdrowienia, @lbert
Life is a Joke !
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
A więc, krótka, statyczna relacja ze spotkania w górach :)
i dziękuje wszystkim za miłe spotkanie i ślizgi pod kontrolą

Więcej fotek w linkach poniżej:
http://img85.imageshack.us/g/dsc05573resize.jpg/
lub
http://img85.imageshack.us/slideshow/we ... resize.jpg
i dziękuje wszystkim za miłe spotkanie i ślizgi pod kontrolą

Więcej fotek w linkach poniżej:
http://img85.imageshack.us/g/dsc05573resize.jpg/
lub
http://img85.imageshack.us/slideshow/we ... resize.jpg
Ostatnio zmieniony 30 sty 2010, o 17:47 przez Żemol, łącznie zmieniany 1 raz.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
krzysiek, mega współczucie... skurczybyki... ile oni na tym cb zarobią u pasera...
Normalnie go nie wyciągasz, czy Ci się zapomniało?
Arti, lukwol dzięki za prawy, choć szkoda, że koliberek nie był w pełni sił, za to wodzu leciał przegrubo. Jak by co, mogę udostępnić onboard wolaka (ha! 3 aliasy w 1 zdaniu
)
inquiz fotki będą niebawem, kilka osób cykało fotki, ja swoje wrzucę wieczorem.
Pati wszystkich pozdrawia i ma nadzieje, że kiebłaski smakowały
Powiem Wam, że jak lecieliśmy w dół po tych na świeżo przypruszonych zakrętach, to żal trochę było, że już koniec, no ale jakbyśmy wszyscy przelecieli się 2x tam i z powrotem, to pewnie znowu byłby lód...

Arti, lukwol dzięki za prawy, choć szkoda, że koliberek nie był w pełni sił, za to wodzu leciał przegrubo. Jak by co, mogę udostępnić onboard wolaka (ha! 3 aliasy w 1 zdaniu

inquiz fotki będą niebawem, kilka osób cykało fotki, ja swoje wrzucę wieczorem.
Pati wszystkich pozdrawia i ma nadzieje, że kiebłaski smakowały

Powiem Wam, że jak lecieliśmy w dół po tych na świeżo przypruszonych zakrętach, to żal trochę było, że już koniec, no ale jakbyśmy wszyscy przelecieli się 2x tam i z powrotem, to pewnie znowu byłby lód...
tak to jest, jak się łamie żelazną zasadę ostatniego przejazdu...@lbert pisze: Wylecialem w powietrze

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pas_ti
- 2 gwiazdki
- Auto: Subaru Impreza 2.0GL + "złomek" vel grzechotnik
Dzięki za wczorajsze spotkanie, było bardzo fajnie. Szczególne dzięki dla wolaka za możliwość przejazdu na prawym i przedstawienie prawidłowego sposobu użytkowania naszych wozidełek w ich naturalnym środowisku. Wrażenie pozostanie na długo ,a micha do dziś mi się cieszy na wspomnienie tych chwil.
Podrzucam kilka fotek ze spotkania i do następnego...
Podrzucam kilka fotek ze spotkania i do następnego...
Ostatnio zmieniony 30 sty 2010, o 18:49 przez pas_ti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Święte słowa eMTi, już sie pare osób na tym przejechałoeMTi pisze: tak to jest, jak się łamie żelazną zasadę ostatniego przejazdu...![]()

...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Fajnie wam....

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
ja niestety z kilku powodów nie mogłem dołączyć
( dziś się okazało ,że jednak nie było warto
) , zresztą moja błękitka jest trochę niedysponowana ,ale może coś w przyszłym tygodniu coś się uda 
pozdrowienia dla upalaczy i widzę ,że metoda nauki na prawym fotelu eksperymentowana na mnie przyjęła się
i super

pozdrowienia dla upalaczy i widzę ,że metoda nauki na prawym fotelu eksperymentowana na mnie przyjęła się

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Zasypało mnie totalnie
zanim wyjadę z garażu czeka mnie jakieś 3 godzinki łopatologii
a co najgorsze dalej sypie.

Legio Patria Nostra
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
"Jeżeli myślisz, że jesteś mężczyzną, boś spłodził syna, posadził drzewo i wybudował dom, to jesteś w błędzie. Spróbuj przebiec
Rzeźnika "
Od wczorajszego popołudnia da teraz 16 st. w dół. Śnieg nie pada. Jeszcze.
Dolce far niente 

Oki Panowie , to moze przy niedzieli sie zabawimy :) ma ktos jeszcze siły ?:)
Czekam na sygnał zwarty i gotowy :D , nie tak jak w piątek
NARCIARZE NA STOKI !!! :D
MW
Czekam na sygnał zwarty i gotowy :D , nie tak jak w piątek

NARCIARZE NA STOKI !!! :D
MW
PEDAL TO THE METAL
w sensie, że nie było sygnału, czy nie byłeś wystarczająco "zwarty"?maxi23 pisze: Czekam na sygnał zwarty i gotowy :D , nie tak jak w piątek![]()
![]()
![]()

Zwibel, ktoś tam w tle psa molestuje? Dziwne dźwięki dochodzą

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Fotki, chcemy fotekGump pisze:Zasypało mnie totalniezanim wyjadę z garażu czeka mnie jakieś 3 godzinki łopatologii

On sie musi teraz do aparatu foto dokopać...Azrael pisze:Gump, FOTY
Dolce far niente 

- Gump
- 5 gwiazdek
- Auto: Spec + Legacy i wszystko cacy
- Polubił: 29 razy
- Polubione posty: 85 razy
Wróciłem z rejonów, od godziny ósmej rano do teraz z przerwą obiadową jechałem z koksem 

Legio Patria Nostra
Rzeźnika "
Rzeźnika "
Tak na marginesie pierwszy (nieudolny) on-board z piatku jest juz na youtube: Wlasnie sciaga mi sie zakupiony Adobe Premier, wiec nastepne beda lepsze. Zajebiste beda jak dojdzie nowa camera - telefonem slabo sie nagrywa...
Pelen wypas jak znajde doswietlacz podczerwieni 
Polecam tez filmy z serii Fasa Rally ( )- szwagier daje rade !

Polecam tez filmy z serii Fasa Rally ( )- szwagier daje rade !
Life is a Joke !
a ma ktoś dostęp do statywu, do mocowania kamery w furze?@lbert pisze: Pelen wypas jak znajde doswietlacz w podczerwieni![]()
ja zaraz postaram się wrzucić wolakowy onboard..
w sensie, że nie było sygnału, czy nie byłeś wystarczająco "zwarty"?eMTi pisze:maxi23 pisze: Czekam na sygnał zwarty i gotowy :D , nie tak jak w piątek![]()
![]()
![]()

niestety kolizja terminów .....:( .
Widzę ,że nikt sie nie wyrywa to moze we wtorkową noc lutową :)

PEDAL TO THE METAL
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pięknie, pięknie, tylko uważajcie... http://wiadomosci.onet.pl/2121194,12,po ... ,item.htmlZwibel pisze:A tak się lata po zamarzniętym stawie