No niestety, chyba przyszedł wreszcie ten dzień, kiedy nie da się tego dłużej ukrywać i trzeba powiedzieć sobie otwarcie: jesteśmy miętczakizofija pisze:choć jesteście cieniasy, że nie chcieliście iść z nami pić do rana

No niestety, chyba przyszedł wreszcie ten dzień, kiedy nie da się tego dłużej ukrywać i trzeba powiedzieć sobie otwarcie: jesteśmy miętczakizofija pisze:choć jesteście cieniasy, że nie chcieliście iść z nami pić do rana
mały 5150 pisze: Czwartek, godzina do ustalenia
teeeeeeeeeeee mała mądrala..najpeirw naobiecywa że smacznie , zdrowo ooo i aaa..a potem szuka prowodyra obżarstwamały 5150 pisze:: A, że Moniqę swędzi... żołądek od jakiegoś czasu to
obiadowa to ostatnio u mnie koło 20.00...ale tym razem może 12.30-13.00?Czwartek, godzina do ustalenia (oczywiście obiadowa), Perfect Day, Kasprzaka 9
http://www.zumi.pl/namapie.html?qt=&loc ... &cId=&sId=
zdrowezarcie domowe i zdrowe np. schabowy z ziemniakami 12 zł
weż się nie wyzywaj..mały 5150 pisze: Moniqa może trafimy na kalmary
Rozumiem, że to miało być "weź się nie wyżywaj" tylko tips się po alcie zesunąłMoniqa pisze: weż się nie wyzywaj..
Chyba chipsymały 5150 pisze:Rozumiem, że to miało być "weź się nie wyżywaj" tylko tips się po alcie zesunąłMoniqa pisze: weż się nie wyzywaj..Akurat to poważnie pisałem, Aśka robi pyszne kalmarki z pomidorami i natką pietruchy
Tak to jest, jak wszyscy się ociągają, a ja duży jestem i jeść potrzebuję, więc w czwartkowym harmonogramie mam już wpisany cotygodniowy obiad w stałym miejscu.mały 5150 pisze:No i się zaczęło
Parę razy było w piątek i powrót do biura w piątkowym ruchu był koszmarny. Z godzinnego z hakiem lunchu robił się 3 godzinny.rrosiak pisze:No to ja pomarudzęCzy nie dałoby się czwartków przerobić na piątki
Można by wspólnie cieszyć się początkiem weekendu
Baficzka pisze: nigdy nie wiadomo kogo będziesz musiał nosić
OK, będę grubszy, żona się ucieszyKonto usunięte pisze: powrót do biura w piątkowym ruchu był koszmarny
mały 5150 pisze: Żurek z białą kiełbasą i jajkiem 10,-
Szaszłyki z karkówki 16,-
Udka kurczaka z orzechowym curry 15,-
Pyzy z mięsem 14,-
Schabowy prosto z patelni z cebulką 12,-
Filet drobiowy z masłem czosnkowym 14,-
FUX pisze: Gdzie ON sie podziewa???????
To tak dalej od Czeczenii?rrosiak pisze:FUX pisze: Gdzie ON sie podziewa???????
We Włochach
FUX pisze: To tak dalej od Czeczenii?