Waham się czy kupić coś znanego (Supersprint, HKS itd.), czy może zlecić wykonanie tłumika jakiejś firmie( chyba to byłoby lepsze, ponieważ później w tej samej firmie można zrobić resztę wydechu) .
Proszę o jakieś sugestie i pomoc

Do końcowego tłumika też możesz później dorobić resztę. Ja mam tylko końcowy H&S i jak dla mnie jest już trochę za cichyleinad pisze: czy może zlecić wykonanie tłumika jakiejś firmie( chyba to byłoby lepsze, ponieważ później w tej samej firmie można zrobić resztę wydechu) .
Ale też końcowy? Po co mi dwa?vibowit pisze:Godlik, to może chcesz mojego H&Sa?![]()
Będzie Pan zadowolonyyyyy...
E, to nie chcę. Ale swoją drogą nie wiedziałem, że aż taka różnica.vibowit pisze: Końcowy, końcowy. Jest cichy... inaczej.
Jest, ja mam to samo, bo właśnie namawiałem vibka na ładny, cięty tłumik jak założyłem u siebie i mój tak nie drze papyGodlik pisze: E, to nie chcę. Ale swoją drogą nie wiedziałem, że aż taka różnica.
Ale zobacz jak ładnie dopasowałem i nie zbadziewiłem (chybaChloru pisze: Był już Bob Budowniczy to teraz będzie Piter Hydraulik
Ta końcówka to chyba raczej NASA stajlgpruszko pisze:leinad, try thishttp://cgi.ebay.pl/SUBARU-IMPREZA-NEW-A ... 3efbbcec09
pewnie chinol, ale ładnie sie błyszczy i ma ciekawy "japan stajl"
Wygląda jak mała butla gazowa z wieeeeeelkim zaworemgpruszko pisze: pewnie chinol, ale ładnie sie błyszczy i ma ciekawy "japan stajl"
Boskie....Chloru pisze:Był już Bob Budowniczy to teraz będzie Piter Hydraulik
o niedościgniony królu obciachumały 5150 pisze: Albo inaczej, ten tłumik tak będzie pasował jak goła dupa w WRX'ie![]()
Woooowgpruszko pisze: o niedościgniony królu obciachu , wielbicielu siatexu, stateczników skrzydłowych, gangsterskich felg, etc. pozwól, że zakończe konfrontacje nim się na dobre rozpocznie
Jest okropny, nawet do grilla na działace byłaby siara go założyć.gpruszko pisze: kupować ten wydech bo jest wypaśny!
jarmaj pisze: Jest okropny, nawet do grilla na działace byłaby siara go założyć.
Ja to bym się bratku zastanowił nad podszlifowaniem gustugpruszko pisze: hmm, to czemu on mnie sie podoba?
RURA Panie tylko RURAleinad pisze: Czyli co mi doradzacie?