Do jakiego netu? Siedziałby z ziomalami na kornerze i tanią prytę łoił ;))michal pisze:bez ścier informatycznych to wdzwaniałbyś się do netu obfajdanym tamtamem
r.
Do jakiego netu? Siedziałby z ziomalami na kornerze i tanią prytę łoił ;))michal pisze:bez ścier informatycznych to wdzwaniałbyś się do netu obfajdanym tamtamem
Dobrze, że to nie o mnie, bo bym się obraził.mały 5150 pisze:Mało Wam q...a wątków ściery informatyczneWszedzie musicie nafajdać o tych "produktach"
pryta jak pryta ale za to owinięta siateksem ;>ky pisze:
Do jakiego netu? Siedziałby z ziomalami na kornerze i tanią prytę łoił ;))
Vibek, Ty masz zasady i nie walisz tych swoich czarów gdzie popadnievibowit pisze: Dobrze, że to nie o mnie, bo bym się obraził.
mały 5150 pisze: Może znajdziesz kiedyś czas i uruchomisz mi bezprzewodówkę w domu, bo cały czas muszę ciągnąć z druta![]()
Dlaczego dyskryminujesz lesbijkimały 5150 pisze:Czy któren gej ma ochotę jutro na łobiadek w Perfect Day o 13.30?
gay owszem, gej nieWiS pisze:Ależ hrabio, lesbijka to też gej.
Bo z damami to ja się juz na PW umówiłemrrosiak pisze: Dlaczego dyskryminujesz lesbijki
OK, jako dżentelmen hetero wyślę Ci PWmały 5150 pisze:Bo z damami to ja się juz na PW umówiłemrrosiak pisze: Dlaczego dyskryminujesz lesbijki
A ja słyszałem, że nie ma mężczyzn hetero tylko nieodpowiednio poderwanirrosiak pisze:
OK, jako dżentelmen hetero wyślę Ci PW
Generalnie jestem zajęty, ale jeśli się nie boisz, to możesz próbowaćmaf1 pisze:A ja słyszałem, że nie ma mężczyzn hetero tylko nieodpowiednio poderwanirrosiak pisze:
OK, jako dżentelmen hetero wyślę Ci PW
Generalnie to ja też jestem zajęty (tak gdzieś od 1975 roku) a bać się? Hmm, czegóż ja mogę się bać w tym wiekurrosiak pisze: Generalnie jestem zajęty, ale jeśli się nie boisz, to możesz próbować
mały 5150 pisze: Kuźwa, ja niestety wypadam
Chłopakowi pewnie oczko poleciało, a Ty mu takie wyrzuty czynisz... ;))rrosiak pisze: Namiesza i wypada![]()
ky, grabisz sobieky pisze: Chłopakowi pewnie oczko poleciało
barbie pisze: Ktoś chętny?
Proszę bardzo, 13.30rrosiak pisze:barbie pisze: Ktoś chętny?
Jak zawsze, ale 13:30 byłaby lepsza